Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika nkba

nkba

#6344324 Napisano: 10.04.2017 11:28:07 w Biedronka
asantesana napisał(a):

Gdzie można zobaczyć https://dzikaprzy...onka.pl/glosowaniete zdjęcia?

Wyświetl w wątku >>

nkba

#6344303 Napisano: 10.04.2017 11:19:55 w Biedronka
onlyrybka napisał(a):

Niektóre wybrane prace to nieporozumienie, albo losowanie, albo ktoś był ślepy  emotka

Przyznam szczerze, że się trochę zagotowałam emotka Byłam przekonana, że chodzi o prawdziwe zwierzęta emotka Wyświetl w wątku >>

nkba

#6343157 Napisano: 06.04.2017 15:37:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
madzik224 napisał(a):

nkba napisał(a):

madzik224 napisał(a):

Dostałam meila, że wygrałam w konkursie JOHNSONS..ale nie przypominam sobie, żebym w takim brała udział...ktoś coś wie?  emotka  albo może ktoś tez takie info dostał?

A to nie jest coś z Tesco magazynu?

Hmmm ale to musiałby być jakiś stary konkurs..

O sorki, mialam na myśli Tesco loves baby - oni mają czasami konki z tymi produktami emotka Tak mi się skojarzyło emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6343155 Napisano: 06.04.2017 15:34:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
madzik224 napisał(a):

Dostałam meila, że wygrałam w konkursie JOHNSONS..ale nie przypominam sobie, żebym w takim brała udział...ktoś coś wie?  emotka  albo może ktoś tez takie info dostał?

A to nie jest coś z Tesco magazynu? Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6343013 Napisano: 06.04.2017 12:04:27 w SZUKAM....
monisss napisał(a):

kogos kto ma blisko bricomarche lub bedzie tam niebawem.mam prosbe o sprawdzenie ceny mebli ogrodowych:)

Jeśli wiesz jakie chcesz to zadzwoń do sklepu to Ci powiedzą (nr są na ich stronie) emotka Ja często tak robię bo Brico mam ok 50km emotka Wyświetl w wątku >>
1 monisss 0

nkba

#6340582 Napisano: 31.03.2017 12:11:32 w Wkurza mnie...
defed napisał(a):

nkba napisał(a):

Wszystkie bony ITM realizuje tylko w Brico

No właśnie-ja też, bo mam Brico pod nosem, a mój Inter zamknęli  emotka
Podejrzewam, że nie chce im się bawić w rozliczenia/wysyłki do centrali/czekanie na gotówkę...

Być może, ale nie zmienia to faktu, że patrzą jak za złodzieja, bon oglądają z każdej strony, oczywiście obowiązkowo konsultacja z kierownikiem itp. dziadostwo i tyle emotka Wyświetl w wątku >>
1 defed 0

nkba

#6340566 Napisano: 31.03.2017 11:57:30 w Wkurza mnie...
defed napisał(a):

Chciałam zapłacić bonem z konka ITM w Brico, zawsze były z tym problemy, ale ostatecznie udawało się zrobić zakupy. Jednak tym razem kierownik stanowczo mi odmówił, bo rzekomo umowy rozwiązali z muszkieterami. Podobno teraz tylko w Interku można płacić tymi bonami. Wiecie coś o tym emotka Czy to tylko wymówka kierownika, bo im się nie chce...  emotka

emotka Płaciłam ok półtora tygodnia temu i było ok (też było dzwonienie, do centrali chyba, bo w innym Brico robiłam zakupy niż dotychczas). Wszystkie bony ITM realizuje tylko w Brico emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6339494 Napisano: 29.03.2017 10:09:24 w SZUKAM....
constanza napisał(a):

szukam informacji czy odchodzac z pracy musze wykorzystac urlop?zalozmy, ze odchodze z pracy w kwietniu 2017, urlopu zaleglego za 2016 juz nie mam. A urlop za okres od stycznia do kwietnia musze wykorzystac?

Pracodawca wlałby żebyś wykorzystała emotka Ale jeśli tego nie zrobisz to MUSI wypłacić Ci ekwiwalent. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6337333 Napisano: 23.03.2017 17:59:57 w Wkurza mnie...
zaczytana-pola napisał(a):

Nawet mój pies się wkurza na sąsiada, który wycina kolejne sosny emotka Tylu wyciętych drzew, co w ostatnich tygodniach, nigdy w życiu nie widziałam emotka

Zgadza się emotka Masakra to jakaś emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6337070 Napisano: 23.03.2017 11:53:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kalinea napisał(a):

W Łazience Nivea niektórzy zgłaszali jeden numer paragonu na wszystkich członków rodziny. Juz wiadomo jak się teraz konkursy "wygrywa"  emotka

Ten nr paragonu to nr kasy fiskalnej czyli może się powtarzać, co nie zmienia faktu, że pole do kombinacji ogromne emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6336637 Napisano: 22.03.2017 15:13:45 w Lay's
mattadore napisał(a):

odnośnie skanu dowodu do telefonu, chcą tylko widoczne imię, nazwisko i nr dowodu, reszta zasłonięta. Czyli zdjecie też mam zasłonić??  emotka

Z tego co pamiętam: imię, nazwisko i data urodzenia. Reszta zamazana emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6336395 Napisano: 22.03.2017 11:18:00 w Wkurza mnie...
pioge7 napisał(a):

Wkurzam się na siebie.. moje postanowienie noworoczne... NIE ODKŁADAĆ NICZEGO NA OSTATNIĄ CHWILĘ... i co... jogobella, paragon z pierwszego dnia i zostawiłem na koniec wszytsko emotka  gdzie najwiecej zgłoszeń będzie emotka  i najlepszych emotka  nie ma szans emotka  

emotka emotka emotka  nic ino walić się po tym głupim łbie emotka  

Witam w klubie emotka Mam tak samo emotka Wyświetl w wątku >>
1 pioge7 0

nkba

#6335699 Napisano: 20.03.2017 21:03:29 w Paragony na trwające konkursy
Może ktoś ma na zbyciu paragon na Jordan C4 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6333802 Napisano: 16.03.2017 10:43:12 w Lay's
szesnaście napisał(a):

Zakrętka tak wygląda 

paula9891 i szesnaście dzięki emotka U mnie takich nie było emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6333797 Napisano: 16.03.2017 10:41:51 w Lay's
luko922 napisał(a):

szesnaście napisał(a):

Zakrętka tak wygląda 

A z drugiej strony?  emotka

Dobre emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6333781 Napisano: 16.03.2017 10:32:49 w Lay's
Czy te Pepsi na nowy konek są jakoś opisane na etykiecie czy mają tylko kod w środku? Czaiłam się wczoraj w Biedrze i w końcu nie kupiłam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6333689 Napisano: 16.03.2017 07:18:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anula81 napisał(a):

mariolakal napisał(a):

mdepfs napisał(a):

W zeszłym roku wygrałam u Olewnika tablet - wartość ok. 600 zł. Dziś dostałam pit 8c. Nie mam bladego pojęcia co z tym zrobić?
Ktoś ma podobne doświadczenia? Będę wdzięczna za pomoc. Może być priv.

Według mojego Urzędu Skarbowego trzeba wypełnić PIT-36

tak nalezy zrobić, jesli się już rozliczyłaś na zielonym pit36 to musisz zrobić korektę,wkurzają mnie takie konki, co nic o tym nie ma w regulaminie a potem przychodzi takie coś po czasie, mamy marzec, a oni myślą, że każdy się rozlicza w ostatni dzień ! to samo było z DECare konk kulinarny i sobie przysłali pit 8c na 10zł !!!! jak ja już dawno rozliczona jestem

Tak PIT-36, ale jeśli organizator pobrał i odprowadził podatek (odpowiedni zapis w regulaminie) to ten PIT jest bezpodstawnie wystawiony i powinni przysłać korektę. Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6333057 Napisano: 14.03.2017 20:44:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
trampek, napisał(a):

mam pytanie odnośnie tego konkursu winiary co sa deski do rozdania zeby ja odebrac trzeba zostawic paragon? moze byc np ksero? bo amm na inny konkurs tez na tym paragonie i nie wiem. odbierał już ktoś?

W regulaminie był zapis z tego co pamiętam, ze jeśli odbierasz w Kolporterze to oni skanują i oryginał oddają. Oryginały tylko jeśli wysyłasz do nich bezpośrednio. Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6332842 Napisano: 14.03.2017 15:32:37 w Wkurza mnie...
natamore napisał(a):

nkba napisał(a):

natamore napisał(a):

wkurza mnie to, że moje zamówienie z allegro zostało wysłane kurierem InPost mimo, że wybrałam Paczkę 24 Priorytetową droższą o całe 4 zł tylko po to bo nie lubię tej "Firmy", bo ZAWSZE są z nią problemy.. Dzisiaj również. Pani raczyła przyjechać do domu po mojej prośbie, bo mnie nie było a mama była i zawsze odbiera moje paczki i żaden kurier nie robi z tego problemu, że musi podejść dwa kroki do domu. Ta Pani jednakże zawsze ma z tym problem, ale dziś o dziwo przyszła, mimo, że z wielką łaską, ale jednak..Tyle, że nie miała wydać 10 zł i paczkę zabrała z powrotem.  Pani jest KURIEREM i nie rozumiem jak może nie mieć przy sobie 10-ciu złotych, no nie ośmieszajmy się.. W dodatku powiedziała mamie, że jeszcze jutro JEŚLI BĘDZIE W POBLIŻU podjedzie a jak nie to paczka do odebrania w paczkomacie Inposta, oddalonego o 20 km, bo w tym miescie jest najblizszy.. No k.. mać 

Podzielam Twoje uczucia do Inpostu emotka Dziadostwo to mało powiedziane emotka Oczywiście w moim przypadku...

no i to nie jest pierwszy raz.. Kiedyś szwagierka była sama w domu z pięciomiesięcznym dzieckiem, a była zima, więc jak mogłaby wyjść przed dom, na drogę.. No i jej powiedziała, że gdyby mogła to żeby przyszła do domu a ona, że spoko. No i szwagierka w oknie stała godzinę i nie przyszła..A potem awizo, że musi odebrać w paczkomacie bo kurier nikogo nie zastał w domu.. Co za baba

U mnie z kolei zostawia paczki gdzie popadnie i sam podpisuje!!! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6332819 Napisano: 14.03.2017 14:55:32 w Wkurza mnie...
natamore napisał(a):

wkurza mnie to, że moje zamówienie z allegro zostało wysłane kurierem InPost mimo, że wybrałam Paczkę 24 Priorytetową droższą o całe 4 zł tylko po to bo nie lubię tej "Firmy", bo ZAWSZE są z nią problemy.. Dzisiaj również. Pani raczyła przyjechać do domu po mojej prośbie, bo mnie nie było a mama była i zawsze odbiera moje paczki i żaden kurier nie robi z tego problemu, że musi podejść dwa kroki do domu. Ta Pani jednakże zawsze ma z tym problem, ale dziś o dziwo przyszła, mimo, że z wielką łaską, ale jednak..Tyle, że nie miała wydać 10 zł i paczkę zabrała z powrotem.  Pani jest KURIEREM i nie rozumiem jak może nie mieć przy sobie 10-ciu złotych, no nie ośmieszajmy się.. W dodatku powiedziała mamie, że jeszcze jutro JEŚLI BĘDZIE W POBLIŻU podjedzie a jak nie to paczka do odebrania w paczkomacie Inposta, oddalonego o 20 km, bo w tym miescie jest najblizszy.. No k.. mać 

Podzielam Twoje uczucia do Inpostu emotka Dziadostwo to mało powiedziane emotka Oczywiście w moim przypadku... Wyświetl w wątku >>