Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika nkba

nkba

#6331335 Napisano: 10.03.2017 12:05:00 w Czy informują/ informowali?
grocz napisał(a):

edzia21 napisał(a):

lolzek napisał(a):

edzia21 napisał(a):

lolzek napisał(a):

a informowali już z Wedla Intermarche? 

nie

Dziękuję za szybką odpowiedź  emotka

emotka  dodam jeszcze że deadline mają do 15.03.

Ktoś wie czy to w miarę rzetelna agencja organizująca konkurs i można być pewnym, ze do tego 15.3 faktycznie się pojawią?

Ja złego słowa nie mogę powiedzieć emotka Wyświetl w wątku >>
1 kalka 0

nkba

#6331046 Napisano: 09.03.2017 15:23:56 w Połączenia nieodebrane
cudaczek121 napisał(a):

nkba napisał(a):

Czy ktoś kojarzy  221030990? Pewnie jakiś syf ale wolę zapytać...

syf jak nic!

Dzięki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6330995 Napisano: 09.03.2017 14:24:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cleopatra napisał(a):

nkba napisał(a):

violka88 napisał(a):

Reni napisał(a):

właśnie dostałam takiego maila:

Szanowna Pani, W imieniu stacji RMF FM serdecznie gratuluję wygranego wczoraj zestawu kosmetyków.Jednocześnie pragnę Panią poinformować o zmianie formy przekazania nagrody. Wybrany zestaw kosmetyków
Ideepharm otrzyma Pani przesyłką na adres domowy, najpóźniej do 15
marca.
 W razie jakichkolwiek wątpliwości bardzo proszę o kontakt bezpośrednio ze mną. Przepraszam za zaistniałą zmianę i pozdrawiam

u mnie to samo emotka  super!!!! nie trzeba będzie chodzić do apteki emotka  sami przywiązo

A ja zasugerowałam się tymi miastami i ani jednego zgloszenia nie posłałam emotka

bo w pierwotnej wersji zestawy były do odebrania w wybranych aptekach....dopiero teraz zmienili konsepcję

no właśnie dlatego emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6330989 Napisano: 09.03.2017 14:19:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
violka88 napisał(a):

Reni napisał(a):

właśnie dostałam takiego maila:

Szanowna Pani, W imieniu stacji RMF FM serdecznie gratuluję wygranego wczoraj zestawu kosmetyków.Jednocześnie pragnę Panią poinformować o zmianie formy przekazania nagrody. Wybrany zestaw kosmetyków
Ideepharm otrzyma Pani przesyłką na adres domowy, najpóźniej do 15
marca.
 W razie jakichkolwiek wątpliwości bardzo proszę o kontakt bezpośrednio ze mną. Przepraszam za zaistniałą zmianę i pozdrawiam

u mnie to samo emotka  super!!!! nie trzeba będzie chodzić do apteki emotka  sami przywiązo

A ja zasugerowałam się tymi miastami i ani jednego zgloszenia nie posłałam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6330943 Napisano: 09.03.2017 13:21:06 w Połączenia nieodebrane
Czy ktoś kojarzy  221030990? Pewnie jakiś syf ale wolę zapytać... Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6330752 Napisano: 08.03.2017 23:45:26 w Gratulacje! Dla wygranych!
I ja nie wiem komu ale furki gratuluje emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

nkba

#6329250 Napisano: 06.03.2017 13:03:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
poprostuanette napisał(a):

Znów kartony wygrały

https://www.faceb...p;type=3&theater

:/

ehhh emotka masakra.... Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6328183 Napisano: 03.03.2017 10:25:05 w SZUKAM....
magnus napisał(a):

Czy ktoś coś wie co z Wielkopolskim ?
Zawiesili się ?, wyników brak

Hellena z Wielkopolskim to chyba jeszcze walentynkują emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6328060 Napisano: 02.03.2017 22:16:37 w Popraw sobie humor...
bruce napisał(a):

nkba napisał(a):

Szukam kartonika żeby piórko doczepić i w sobotę heja na zakupy! emotka

emotka Przekonana jestem, że - z takimi atrybutami - na zdjęciu Lay's główną nagrodę zgarniesz, jak nic! emotka Dodatkowo staniesz w tym stroju obok kubeczków jogobelli, plus liczba 20 dopisana na zaprezentowanym kapeluszu i - już złota sztaba w kieszeni! emotka

O taaaak emotka Podzielę się z Tobą i oddam Ci połowę telefonu i sztabki bo wkład Twój w ten powalający pomysł jest ogromny emotka  emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

nkba

#6328026 Napisano: 02.03.2017 20:08:46 w Popraw sobie humor...
bruce napisał(a):

nkba napisał(a):

Nie wiem czy dobrze wstawiam ale padłam emotka Czyżby Kartonowa Pani była inspiracją dla świata mody??? emotka

https://www.faceb.../?type=3&theater

Nie ma się co śmiać: możliwe, że za dni kilka wszystkie tak do sklepu na konkursowe zakupy pójdziemy...  emotka

Szukam kartonika żeby piórko doczepić i w sobotę heja na zakupy! emotka Wyświetl w wątku >>

nkba

#6327854 Napisano: 02.03.2017 13:23:21 w Popraw sobie humor...
Nie wiem czy dobrze wstawiam ale padłam emotka Czyżby Kartonowa Pani była inspiracją dla świata mody??? emotka

https://www.faceb.../?type=3&theater Wyświetl w wątku >>

nkba

#6327845 Napisano: 02.03.2017 12:59:47 w Czy informują/ informowali?
@@gnieszk@ napisał(a):

nkba napisał(a):

@@gnieszk@ napisał(a):

nkba napisał(a):

Karolajna88 napisał(a):

mariolakal napisał(a):

Czy ktokolwiek widział, ktokolwiek wie coś na temat wyników SPECTRUM LED? 

Właśnie wczoraj lub przedwczoraj się pytałam i nikt nic nie wie po za tym, że firma organizująca konkurs jest pod tym samym nazwiskiem co prezes zarządy tej firmy??!!

Też to zauważyłam na samym początku ale i tak miałam kilka żarówek kupić więc wysłałam 2 zgłoszenia. Ale tak szczerze na nic z tego powodu nie liczyłam emotka

Wojnarowscy sp. z o. o. to producent Spectrum Led. Prezes nazywa się Wojnarowski (pewnie firma rodzinna). Nie korzystali z usług agencji tylko sami organizowali loterię. W sumie chyba nic w tym dziwnego ?
http://www.krs-on...z-o-o-krs-44926.html

Wiedziałam, ze to producent był organizatorem tej loterii. Nie pisałam, że jest w tym coś dziwnego. Ta loteria skojarzyła mi się np. z ubiegłorocznym konkursem Lewiatana z żółtymi rowerami, gdzie rowery czasami trafiały do rodzin właścicieli - może zasłużenie, może nie. Tylko tyle.

W sumie to źle się odniosłam do wpisów. Chodziło mi nie tyle o Twój co ten wcześniejszy wpis Karolajna88  i bardziej chciałam wyjaśnić sytuację powtarzalności nazwiska niż kogokolwiek pouczać. Nie zmienia to faktu, że też jestem zdziwiona, że nikt się nagrodą nie pochwalił (co do Tesli to zrozumiałe, ale były też nagrody II stopnia) emotka

Spoko emotka kumam emotka Wyświetl w wątku >>
1 @gnieszk@ 0

nkba

#6327840 Napisano: 02.03.2017 12:49:04 w Czy informują/ informowali?
@@gnieszk@ napisał(a):

nkba napisał(a):

Karolajna88 napisał(a):

mariolakal napisał(a):

Właśnie wczoraj lub przedwczoraj się pytałam i nikt nic nie wie po za tym, że firma organizująca konkurs jest pod tym samym nazwiskiem co prezes zarządy tej firmy??!!

Też to zauważyłam na samym początku ale i tak miałam kilka żarówek kupić więc wysłałam 2 zgłoszenia. Ale tak szczerze na nic z tego powodu nie liczyłam emotka

Wojnarowscy sp. z o. o. to producent Spectrum Led. Prezes nazywa się Wojnarowski (pewnie firma rodzinna). Nie korzystali z usług agencji tylko sami organizowali loterię. W sumie chyba nic w tym dziwnego ?
http://www.krs-on...z-o-o-krs-44926.html

Wiedziałam, ze to producent był organizatorem tej loterii. Nie pisałam, że jest w tym coś dziwnego. Ta loteria skojarzyła mi się np. z ubiegłorocznym konkursem Lewiatana z żółtymi rowerami, gdzie rowery czasami trafiały do rodzin właścicieli - może zasłużenie, może nie. Tylko tyle. Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6327788 Napisano: 02.03.2017 11:38:45 w Wkurza mnie...
kalka napisał(a):

nkba napisał(a):

ziolko napisał(a):

mama2006 napisał(a):

alea napisał(a):

ziolko napisał(a):

kaufland olał mnie sikiem prostym.... już dawno nie miałam takiego pecha... 0/3  emotka emotka emotka  nawet na nowy numer nie wygrałam... ciekawe, kto zgarnął moje miasto  emotka

Mam to samo , zostałam olana w budżecie  emotka emotka

i u mnie 0/3

olana, jak olana... ale KTO tu grał??? oprócz osoby, o której wiem emotka  

a ja nie wiedzieć czemu mam wrażenie, że jeszcze nie wszystko posłali emotka Chyba, ze ten KTO gra u Ciebie gra też.... u mnie emotka

Zapisuję do Waszego klubu: 0/3  emotka   
Nkba - mam nadzieję, że Twoje przeczucia są prorocze i się dzisiaj sprawdzą  emotka

Dziś to przeczucie jest już jakieś "zamglone" wczorajszymi wieczornymi wpisami w MDW emotka Mi się tam raz uda raz nie ale żeby Wam taka statystyka wyskoczyła to mnie zaskoczyło emotka Wyświetl w wątku >>
1 kalka 0

nkba

#6327756 Napisano: 02.03.2017 10:35:32 w Czy informują/ informowali?
Karolajna88 napisał(a):

mariolakal napisał(a):

Też to zauważyłam na samym początku ale i tak miałam kilka żarówek kupić więc wysłałam 2 zgłoszenia. Ale tak szczerze na nic z tego powodu nie liczyłam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6327740 Napisano: 02.03.2017 10:14:16 w Czy informują/ informowali?
apoccalipsa napisał(a):

krseta napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

pablo75 napisał(a):

Monster Żabka informowali już?

główną na pewno i być może kaski, ale reszty raczej nie

info z agencji:

zgadza się. SMSy zostały wysłane do laureatów, teraz trwa weryfikacja.

50 czapek i ani jedna osoba się nie pochwaliła wygraną? dziwne 

tez tak myślę emotka Wyświetl w wątku >>

nkba

#6327488 Napisano: 01.03.2017 18:07:51 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

mama2006 napisał(a):

alea napisał(a):

ziolko napisał(a):

kaufland olał mnie sikiem prostym.... już dawno nie miałam takiego pecha... 0/3  emotka emotka emotka  nawet na nowy numer nie wygrałam... ciekawe, kto zgarnął moje miasto  emotka

Mam to samo , zostałam olana w budżecie  emotka emotka

i u mnie 0/3

olana, jak olana... ale KTO tu grał??? oprócz osoby, o której wiem emotka  

a ja nie wiedzieć czemu mam wrażenie, że jeszcze nie wszystko posłali emotka Chyba, ze ten KTO gra u Ciebie gra też.... u mnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6327295 Napisano: 01.03.2017 14:02:55 w Czy informują/ informowali?
Karolajna88 napisał(a):

Czy informowali z loterii spectrumled.pl ? W regulaminie jest, że losowanie było w lutym....

https://www.e-kon...ed.html#.WLbChuIWn1E

Też bym się z chęcią dowiedziała..... emotka Wyświetl w wątku >>
1 ewikewikk 0

nkba

#6327201 Napisano: 01.03.2017 12:55:02 w Czy informują/ informowali?
Reszta nagród z Monstera w Żabce też poszła czy tylko główna? Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6327120 Napisano: 01.03.2017 10:54:06 w NA CO CZEKAMY?
gienek1 napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

Kaufland Upiecz i Wygraj- 28.02 e-mail
Monster Żabka 20-22.02 komisja + 7 dni= 01.03
Jordan Podkreśl swoją osobowość Drogerie Natura-01.03 mail 
Kaufland TQG Budżet- 20.02+ 10 d= 02.03 
Magiczne prezenty Soraya ITM- 28.02+ 5dr= 7.03 e-mail
Colgate Biedronka Streamline- 5.03+ 3dr= 8.03
Lactacyd Hebe 21.2-8.3 komisja + 7 roboczych info 
Kaufland Walentynki do 31.03 na stronie
Carrefour BIC - 14 dni mail = 28.02
Biedronka Candyking - 28.02 + 7 dni = 7.03