Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika nkba

nkba

#6286442 Napisano: 18.11.2016 10:15:15 w Lay's
Ta droższa ma symbol AP 0379, a ta tańsza AP 0375 emotka I która to jest ta lay'sowa to nie wiem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6286440 Napisano: 18.11.2016 10:13:24 w Lay's
paula9891 napisał(a):

nkba napisał(a):

a jaki jest model tej piłki bo ja się nie znam i myślałam, że to jest taka jak tu:
http://hurtownias...P4sdACFa0K0wodbtsJSw

Chyba ta. rozmiar 5.
Moje zdjęcie: 

A tu w Decatlonie:http://www.decath...35sdACFQ4R0wodUNYEPQ
Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

nkba

#6286431 Napisano: 18.11.2016 10:05:27 w Lay's
jokan napisał(a):

shell napisał(a):

dang21 napisał(a):

kumulacja napisał(a):

shell napisał(a):

Czy orientujecie sie ile jest warta pilka? ceny w sieci sa tak rozne... na stronie Adidas widzialam ją za 500-600zl a gdzie indziej za 100zl. Jest jakas roznica miedzy nimi? 

W sklepie kosztuje 139,99 zł
http://www.r-gol....p0379-rozmiar-5.html

Chyba trochę przesadzili emotka

Edit: sprawdźcie sobie wartość w regulaminie...

Wlasnie w reg nie ma emotka

A mi sie gdzies obilo o oczy ze wartosc jej to 95 zl, czyzby regulamin? A moze gdzies w necie?

a jaki jest model tej piłki bo ja się nie znam i myślałam, że to jest taka jak tu:
http://hurtownias...P4sdACFa0K0wodbtsJSw Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6285396 Napisano: 16.11.2016 18:31:18 w Biedronka
monia24 napisał(a):

U mnie nie podpisała ulotki z naklejkami, tylko sprawdziła. 

monia24 dzięki za informację o zapisach emotka Żeby nie napisać "CYNK" emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

nkba

#6285389 Napisano: 16.11.2016 18:16:07 w Biedronka
bruce napisał(a):

nkba napisał(a):

U nas zapisy sa na konkretne świeżaki emotka Dzięki forumowiczce, która napisała, że w jej biedronce są zapisy (ps. dzięki za info  emotka ) to robiąc zakupy zapytałam się o to w mojej biedrze  i okazało się, że i owszem - zapisy robią emotka ale żadna pani przy kasie słowem nie wspomniała  emotka tak jakby tajemnica jakaś emotka Podaje się u mnie imię, nazwisko, nr karty i nr tel. przypisany do karty. 

Jak zawsze dla Ciebie - emotka emotka emotka

Jak zawsze kochana bruce emotka emotka Zapomniałam napisać, że zanim pani mnie zapisała musiałam okazać się uzupełnionymi w naklejki ulotkami, jak mówiła "na dowód, że mam tyle naklejek co na świeżaka trzeba" czyli min. 30 emotka Nad naklejkami wpisała swoje nazwisko i dzisiejszą datę - niby tak muszą robić. Dziś pojawiły sie również naklejki, których nie było od soboty. Dają tylko do bieżących paragonów bo ponoć mają za mało by wydać do tych zaległych emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

nkba

#6285372 Napisano: 16.11.2016 17:52:20 w Biedronka
bruce napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

monia24 napisał(a):

Jeśli ktoś chce wymienić naklejki na świeżaka to w moim mieście (więc pewnie wszędzie) są zapisy na świeżaki. Dowiedzcie się u siebie.

Dobrze, że nie trzeba stać w kolejce przez kilka dni emotka . U mnie dzisiaj rzucili kilka truskawek i gruszek, ale nadal brak formularzy emotka

emotka Zapisy na świeżaki? emotka Na to nie wpadłabym w życiu! Dzięki za info, lecę jutro! emotka Edit- mam pytanie - zapisy na konkretne, czy tak ogólnie?
Ilonko, a u mnie w każdej biedronce - całkiem odwrotnie - ani śladu świeżaków, a formularzy - masa. emotka

U nas zapisy sa na konkretne świeżaki emotka Dzięki forumowiczce, która napisała, że w jej biedronce są zapisy (ps. dzięki za info emotka ) to robiąc zakupy zapytałam się o to w mojej biedrze  i okazało się, że i owszem - zapisy robią emotka ale żadna pani przy kasie słowem nie wspomniała emotka tak jakby tajemnica jakaś emotka Podaje się u mnie imię, nazwisko, nr karty i nr tel. przypisany do karty.  Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

nkba

#6284151 Napisano: 14.11.2016 16:31:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

violka88 napisał(a):

nkba napisał(a):

violka88 napisał(a):

czy dziś z milki informują z etapu który skończył się wczoraj  emotka

Etapy kończą się w czwartki lub środy, nie pamiętam dokładnie emotka

dzięki emotka ja wysłałam wczoraj - więc jeszcze mam szansę, a już myślałam że znów pudło

Wczoraj zakończył się IV etap, czyli to są wygrane również z dnia wczorajszego. 

A rzeczywiście, przepraszam za wprowadzenie w błąd emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6284135 Napisano: 14.11.2016 16:13:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
violka88 napisał(a):

czy dziś z milki informują z etapu który skończył się wczoraj  emotka

Etapy kończą się w czwartki lub środy, nie pamiętam dokładnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 1 agicho

nkba

#6280979 Napisano: 07.11.2016 20:00:40 w Gratulacje! Dla wygranych!
Pięknie!!! emotka Gratulacje!!! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6275044 Napisano: 25.10.2016 19:48:58 w SZUKAM....
defed napisał(a):

nkba napisał(a):

defed napisał(a):

nkba napisał(a):

defed napisał(a):

nkba napisał(a):

Nie ma obowiązku zwrotu paragonu jeśli zażąda się do niego faktury. Sprzedawca ów paragon ma już przecież na rolce i to on jest księgowany. Oryginał można okazać ale nie oddać jeśli odbiera się fakturę. Nie ma ku temu żadnego powodu. emotka

Sprzedawca nie ma na rolce paragonu, tylko jego kopie. Nie mozna wydac dwoch dokumentow sprzedazy do zakupionego jedego towaru.

Ale te kopie są pełnowartościowymi dowodami księgowymi tak jak z resztą kopie faktur. Dlatego na fakturach do paragonu jest właśnie taka informacja "faktura do paragonu nr..." - nie rodzi ona skutków podatkowych tak jak paragon pierwotny (czyli ta "kopia"). Przecież pierwotny paragon nie znika po wystawieniu do niego faktury emotka  

Paragon oryginalny nie znika, tylko MUSI zostac podczepiony pod kopie faktury wystawionej na podstawie tego paragonu.
Jesli jestes odpowiedzialna za wystawianie faktur w firmie w ktorej pracujesz, skontaktuj sie z ksiegowym, zeby firma nie miala nieprzyjemnosci z US.

Dzięki ale zapewniam Cię, że z mojego powodu nikt nieprzyjemności z US nie miał, nie ma i mieć nie będzie emotka A jeśli pojawi się przepis, który będzie nakazywał dołączanie oryginału paragonu do wystawianej faktury to będę tak robić emotka Póki co takiego nie ma emotka

Ustawa o VAT art 106 h pkt 1 (ten przepis mnie jako podatnika zobowiazuje do dolaczenia paragonu do kopii FV)
http://www.przepi...,0,20140101,2,0.html

Ale paragon będący w posiadaniu sprzedawcy czy klienta? i w jakiej formie? Możemy tak dyskutować i dyskutować, zwłaszcza, że to ciekawa, kreatywna dyskusja emotka Jeśli kiedykolwiek otrzymam choćby jakieś upomnienie w tej kwestii to obiecuję, że się pochwalę emotka   A teraz lecę pobawić się z córeczką emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6274853 Napisano: 25.10.2016 14:50:58 w SZUKAM....
defed napisał(a):

nkba napisał(a):

defed napisał(a):

nkba napisał(a):

Nie ma obowiązku zwrotu paragonu jeśli zażąda się do niego faktury. Sprzedawca ów paragon ma już przecież na rolce i to on jest księgowany. Oryginał można okazać ale nie oddać jeśli odbiera się fakturę. Nie ma ku temu żadnego powodu. emotka

Sprzedawca nie ma na rolce paragonu, tylko jego kopie. Nie mozna wydac dwoch dokumentow sprzedazy do zakupionego jedego towaru.

Ale te kopie są pełnowartościowymi dowodami księgowymi tak jak z resztą kopie faktur. Dlatego na fakturach do paragonu jest właśnie taka informacja "faktura do paragonu nr..." - nie rodzi ona skutków podatkowych tak jak paragon pierwotny (czyli ta "kopia"). Przecież pierwotny paragon nie znika po wystawieniu do niego faktury emotka  

Paragon oryginalny nie znika, tylko MUSI zostac podczepiony pod kopie faktury wystawionej na podstawie tego paragonu.
Jesli jestes odpowiedzialna za wystawianie faktur w firmie w ktorej pracujesz, skontaktuj sie z ksiegowym, zeby firma nie miala nieprzyjemnosci z US.

Dzięki ale zapewniam Cię, że z mojego powodu nikt nieprzyjemności z US nie miał, nie ma i mieć nie będzie emotka A jeśli pojawi się przepis, który będzie nakazywał dołączanie oryginału paragonu do wystawianej faktury to będę tak robić emotka Póki co takiego nie ma emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6274822 Napisano: 25.10.2016 14:01:42 w SZUKAM....
defed napisał(a):

nkba napisał(a):

Ale te kopie są pełnowartościowymi dowodami księgowymi tak jak z resztą kopie faktur. Dlatego na fakturach do paragonu jest właśnie taka informacja "faktura do paragonu nr..." - nie rodzi ona skutków podatkowych tak jak paragon pierwotny (czyli ta "kopia"). Przecież pierwotny paragon nie znika po wystawieniu do niego faktury emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6274813 Napisano: 25.10.2016 13:49:44 w SZUKAM....
Nie ma obowiązku zwrotu paragonu jeśli zażąda się do niego faktury. Sprzedawca ów paragon ma już przecież na rolce i to on jest księgowany. Oryginał można okazać ale nie oddać jeśli odbiera się fakturę. Nie ma ku temu żadnego powodu. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6274617 Napisano: 25.10.2016 11:02:24 w Czy informują/ informowali?
Czy Carex informuje telefonicznie? I za jaki etap już informował ostatnio? Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6272605 Napisano: 20.10.2016 14:19:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

agniehaha89 napisał(a):

[quote=

nkba napisał(a):

mahuska napisał(a):

mahuska] taka nowość Smolara

http://www.wyniki.smolar.pl/

brawo oni emotka

tak super, szczególnie jak ktoś puszczał dużo zgłoszeń i teraz musi sprawdzać 

Szczególnie jak system sczytuje wszystkie numery sprawdzane z jednego IP ... znając manię prześladowczą Smolara - będą mieli wszystkie numery/startery na tacy emotka

Ja wysyłam tylko swoje z jednego kompa więc dla mnie ok emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6272574 Napisano: 20.10.2016 13:54:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mahuska napisał(a):

taka nowość Smolara

http://www.wyniki.smolar.pl/

brawo oni emotka

wow!!! super!!! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6272339 Napisano: 20.10.2016 10:11:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
paula9891 napisał(a):

nkba napisał(a):

flinta_13 napisał(a):

Czy w Lays jedna osoba może wygrać wiele nagród? Nie umiem Doszukać się  regulaminie...proszę o pomoc. emotka

jedna osoba = jedna nagroda każdego stopnia emotka

A skąd wiesz? Bo ja też nie mogłam się doszukać w regulaminie... emotka

A z pkt. 20 Regulaminu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6272320 Napisano: 20.10.2016 09:59:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
flinta_13 napisał(a):

Czy w Lays jedna osoba może wygrać wiele nagród? Nie umiem Doszukać się  regulaminie...proszę o pomoc. emotka

jedna osoba = jedna nagroda każdego stopnia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6271920 Napisano: 19.10.2016 13:52:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zaczytana-pola napisał(a):

http://www.listdomikolaja.pl/
stronka miała działać od 18.10. Ktoś coś wie? emotka

Też sprawdzam co jakiś czas i kicha emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6271680 Napisano: 18.10.2016 23:27:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
scrabble napisał(a):

nkba napisał(a):

scrabble napisał(a):

Jeśli jest jeszcze taka sierotka jak ja, która wyrzuciła paragon z Milki to lećcie jutro do sklepu. Właśnie właściciel ABC przysłał mi mmsa z fotką mojej zguby  emotka  Poważnie, przywrócił mi wiarę w ludzi!

Chciałam mu kupić dużą kawę ale Ferrero też chyba będzie pasowało emotka

Szacun dla tego właściciela emotka Mało takich, oj mało.... Mogę sie założyć, że uwielbia pić Wosebę emotka A za Ferrero... pochłania oczami emotka Fajnie, że tak się to skończył emotka Super emotka

Szacunek jak nie wiem co! Chyba jakiś starszy facet, tak mi się wydawało, bo rozmawiałam tylko z ekspedientką a On potem dzwonił, ale, że mu się chciało jechać do księgowej o 23 i odwijać te rolki, bo jakaś szalona konkursowiczka wyrzuciła paragon... 
Cuda na Ziemi  emotka

Taka zwyczajna ludzka życzliwość i bezinteresowna pomoc po prostu mnie wzrusza emotka Brawo Pan Właściciel emotka Wyświetl w wątku >>