Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika nkba

nkba

#6271670 Napisano: 18.10.2016 23:07:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
scrabble napisał(a):

Jeśli jest jeszcze taka sierotka jak ja, która wyrzuciła paragon z Milki to lećcie jutro do sklepu. Właśnie właściciel ABC przysłał mi mmsa z fotką mojej zguby  emotka  Poważnie, przywrócił mi wiarę w ludzi!

Chciałam mu kupić dużą kawę ale Ferrero też chyba będzie pasowało emotka

Szacun dla tego właściciela emotka Mało takich, oj mało.... Mogę sie założyć, że uwielbia pić Wosebę emotka A za Ferrero... pochłania oczami emotka Fajnie, że tak się to skończył emotka Super emotka Wyświetl w wątku >>
1 scrabble 0

nkba

#6271644 Napisano: 18.10.2016 21:48:26 w Sport
pioge7 napisał(a):

nkba napisał(a):

pioge7 napisał(a):

nkba napisał(a):

stamp2 napisał(a):

Legia strzeliła gola Realowi emotka emotka emotka emotka koniec świata! 

Co? emotka emotka emotka nie oglądam ale dzięki Tobie jestem na bieżąco emotka dzięki emotka To pomimo wszystko trzymam kciuki, a co tam emotka

Na razie 2-1 Legia strzeliła z karnego emotka  

a to jednak nie tak słodko jak myślałam emotka Ale i tak się cieszę, że chociaż tak emotka

Po pierwszej połowie 3:1 lepiej nie oglądać, chyba że ktoś ma mocne nerwy emotka  dobranoc 

Właśnie włączyłam emotka i idę sprzątać emotka Wyświetl w wątku >>
1 pioge7 0

nkba

#6271627 Napisano: 18.10.2016 21:17:48 w Sport
pioge7 napisał(a):

nkba napisał(a):

stamp2 napisał(a):

Co? emotka emotka emotka nie oglądam ale dzięki Tobie jestem na bieżąco emotka dzięki emotka To pomimo wszystko trzymam kciuki, a co tam emotka

Na razie 2-1 Legia strzeliła z karnego emotka  

a to jednak nie tak słodko jak myślałam emotka Ale i tak się cieszę, że chociaż tak emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6271624 Napisano: 18.10.2016 21:15:33 w Sport
stamp2 napisał(a):

Co? emotka emotka emotka nie oglądam ale dzięki Tobie jestem na bieżąco emotka dzięki emotka To pomimo wszystko trzymam kciuki, a co tam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6271378 Napisano: 18.10.2016 14:04:29 w Czy informują/ informowali?
wioleczka83 napisał(a):

były juz wyniki z konkursu Unicef - pocztówka z Polski w biedronce?

miały być opublikowane 19 więc czekamy do jutra emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6271093 Napisano: 17.10.2016 23:22:39 w Dziś w telewizji polecam film...
joan napisał(a):

nkba napisał(a):

Oglądałam i więcej nie chcę  emotka ryczałam potem i spać nie mogłam emotka żeby w tych czasach taki cywilizowany niby kraj takie rzeczy... a świat widzi i nic sie nie dzieje emotka

Co wakacje ludzie pielgrzymują do delfinariów i innych więzień, bo Kłętinek z Dżessiką nie rozwiną się prawidłowo bez wizyty w tym miejscu. A potem na fejsie zdjęcia z takich miejsc, no szok. Dlatego jest to jednak pozycja obowiązkowa, przynajmniej dla tych, którzy nie widzą problemu...

Zgadzam się! To więzienia! A cyrki objazdowe to już masakra! Powinno być zakazane "posiadanie w repertuarze" jakichkolwiek zwierząt!!! emotka Wyświetl w wątku >>
3 joan, kalka, defed 0

nkba

#6271063 Napisano: 17.10.2016 22:34:39 w Dziś w telewizji polecam film...
joan napisał(a):

Po raz kolejny puszczają "Zatokę delfinów" (TVNSiedem) -> ale chyba trzeba, bo społeczeństwo jak było ciemne, tak dalej jest emotka

Oglądałam i więcej nie chcę  emotka ryczałam potem i spać nie mogłam emotka żeby w tych czasach taki cywilizowany niby kraj takie rzeczy... a świat widzi i nic sie nie dzieje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6270582 Napisano: 17.10.2016 13:00:01 w Biedronka
scrabble napisał(a):

dziś są drukowane kupony na dodatkową naklejkę na Świeżaka emotka

a jaki produkt trzeba kupić żeby stać się szczęśliwym posiadaczem tej dodatkowej? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6270521 Napisano: 17.10.2016 11:40:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
do.ta.3 napisał(a):

assal napisał(a):

Oglądam sobie zdjęcia Jogobelli i...
https://jogobella.pl/
Czy nie wygląda jedno zbyt znajomo? Tylko że albo herbata, albo puszki...
Zamiast czerwonych spodenek, niebieski szlafroczek emotka

czyli forum przestudiował i coś tam sobie "wziął do serca" albo po prostu porcięta czerwona akurat w praniu były emotka  

to zdjęcie - oczywiście z innym produktem - wygrało w DC w konkursie z jakimś napojem energ. Ale na szczęście nie główną emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

nkba

#6270455 Napisano: 17.10.2016 10:35:56 w Czy informują/ informowali?
donia7 napisał(a):

nkba napisał(a):

Czy nick.com informował laureatów tego konkursu z Dorą? Niby miały być wyniki 11.10 opublikowane ale nic nie widzę, a córeczka czeka emotka

Napisz do nich. W ogóle to oni lubią wysyłać nagrody zanim pojawi się lista Zwycięzców emotka

Dzięki emotka Mała u nich jeszcze nigdy nie wygrała dlatego nie wiem jak oni tam działają emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6270449 Napisano: 17.10.2016 10:27:52 w Czy informują/ informowali?
Czy nick.com informował laureatów tego konkursu z Dorą? Niby miały być wyniki 11.10 opublikowane ale nic nie widzę, a córeczka czeka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6269817 Napisano: 15.10.2016 00:49:45 w Czy informują/ informowali?
lubiejesien napisał(a):

Czy informowali z konkursu "Pocztówka z Polski" UNICEF Biedronka?

Jeszcze nie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6269010 Napisano: 13.10.2016 15:02:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mariolakal napisał(a):

magalan83 napisał(a):

Po jakim czasie od pojawienia się wyników informują wygranych z paczki sprzątaczki? 

Podpinam się... Pytałam już o to wielokrotnie, ale nikt nie udzielił odpowiedzi...  emotka

Wydaje mi się, że zaraz po publikacji wyników emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6268887 Napisano: 13.10.2016 13:06:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kalajf napisał(a):

nkba napisał(a):

kalajf napisał(a):

nkba napisał(a):

kalajf napisał(a):

Ja wygrałam w sklepach abc tablety,a w regulaminie nie ma nic  mowy o odprowadzonym podatku(jest tylko od głównej).I teraz nie wiem czy sama mam złożyć stosowny Pit?Pisałam w tej sprawie do organizatora,ale mi nie odpowiedział.Tablety są już dawno w domu,ale nie chciałabym problemu.Jak myślicie co zrobić?

Spokojnie emotka wartość tabletu zapewne jest mniejsza niz 760zeta więc nie powstaje obowiązek podatkowy emotka

No,właśnie nie-cena była podana 1340zł

A jeśli tak to rzeczywiście dziwne emotka Ja, jesli nie dostałabym PIT od organizatora to w rozliczeniu bym nie ujmowała  emotka Jak ktoś nie doniesie to oni nie mają możliwości się o tym dowiedzieć  emotka A moze to była loteria? To wtedy kwota nie jest 760 tylko 2280?

Tak,loteria.To mnie uspokoiłaś.Dziękuję bardzo emotka

Proszę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6268787 Napisano: 13.10.2016 11:01:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

nkba napisał(a):

Czy zauważyliście, że w konku P&G w ITM (tym od dzisiaj) TQG nie chce nr paragonu? Zastanawiam się czy się nie walnęli? A może jeszcze zmienią regulamin bo oni chyba zawsze nr chcą? emotka

A czy przy olimpiadach w zabce, itm czy w stokrotce numer chcieli? Nie.

Nie wiem, nie grałam tam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6268785 Napisano: 13.10.2016 11:00:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bethan napisał(a):

nkba napisał(a):

Czy zauważyliście, że w konku P&G w ITM (tym od dzisiaj) TQG nie chce nr paragonu? 

W poprzednim też nie chcieli.

A to nie wiedzialam emotka Przyzwyczajona do kauflandowych systemowych jestem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6268780 Napisano: 13.10.2016 10:58:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy zauważyliście, że w konku P&G w ITM (tym od dzisiaj) TQG nie chce nr paragonu? Zastanawiam się czy się nie walnęli? A może jeszcze zmienią regulamin bo oni chyba zawsze nr chcą? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6268776 Napisano: 13.10.2016 10:51:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mia napisał(a):

nkba napisał(a):

monisss napisał(a):

mia napisał(a):

Czy może mi ktoś wyjaśnić dlaczego w konkursie Elseve nagrody III stopnia są o niebo lepsze niż nagrody I i II stopnia? emotka
Pomijam już drobny fakt, że jest to kolejny konkurs na ilość starterów... emotka

Mia no właśnie ja np. będę żałować jak wygram nagrodę I stopnia emotka hahahahahhahah

A ja zegareczek przygarnę jak nie chcecie emotka

To nie o to chodzi, czy chcemy, czy nie chcemy. emotka
Chodzi o to, że wartość nagrody I stopnia to 485 zł, II stopnia 169 zł, a III stopnia... 561 zł. Trochę dziwne stopniowanie wartości.

Wiem, ze o to Wam chodzi emotka Sama tez sie zdziwiłam emotka A I i II stopień plus 61 zł bo jeszcze po zestawie kosmow dokładają emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6268771 Napisano: 13.10.2016 10:36:19 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
cudaczek121 napisał(a):

krysia1978 napisał(a):

A i ja nic ,coca cola już z 6 zgłoszen ,paczka sprzątaczka 3,ferrero 1 , i nic 0 aż smutno!   emotka     Ach  !

a z tą paczką sprzątaczką, to nie jest przypadkiem tak,że  zgłoszenie bierze udział dopóki nie zostanie wylosowane emotka

Dokładnie emotka A nawet jak wygra nagrodę jednego stopnia to jeszcze jest w puli do nagród kolejnego stopnia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nkba

#6268769 Napisano: 13.10.2016 10:33:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monisss napisał(a):

mia napisał(a):

Czy może mi ktoś wyjaśnić dlaczego w konkursie Elseve nagrody III stopnia są o niebo lepsze niż nagrody I i II stopnia? emotka
Pomijam już drobny fakt, że jest to kolejny konkurs na ilość starterów... emotka

Mia no właśnie ja np. będę żałować jak wygram nagrodę I stopnia emotka hahahahahhahah

A ja zegareczek przygarnę jak nie chcecie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0