Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych i/lub partnerom wymienionym w
Polityce Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
chmurka
Posty na forum: 368
Z nami od: 06.11.2009
Punkty karne: 0/5
Konkursy dodane: 0
Gość
Niestety-ale tak jest.
swibek
Posty na forum: 1685
Z nami od: 27.12.2005
Niestety-ale tak jest.
no niestety.. ale bardziej stety..
Gość
Gość
No tak-nadrabiam zaległości teraz...
lepiej przyznaj się bez bicia
Gość
Gość
e...raczej nie
e... sie rozumie
chmurka
Posty na forum: 368
Z nami od: 06.11.2009
Niestety-ale tak jest.
rafal100
Posty na forum: 816
Z nami od: 29.10.2009
sambolera
Posty na forum: 2275
Z nami od: 07.05.2009
Konkursy dodane: 5
nie podoba mi sie to, że nikt nie chce odpowiedziec na moje pytanie
a bardzo sie denerwuje i chcialabym znac odpowiedz czy z gorskiej natury trzeba bylo wyslac paragon, bo nie dostalam takiej informacji jak wygralam, bylo to dosc dawno, a nagrody nie ma, wiec pewnie trezba bylo...
ja też czekam na górską naturę
dużo mają bonów do rozesłania więc może stąd nie jest to szybka wysyłka
Proszę o wsparcie https://www.siepomaga.pl/bartus-sma?fbclid=IwAR0Z6fcMxidQbNHbARu25N0pz_S6GyMICPHgO4yHEJ8noduoU9MMSP1xuvU
rafal100
Posty na forum: 816
Z nami od: 29.10.2009
nie podoba mi sie to, że nikt nie chce odpowiedziec na moje pytanie
a bardzo sie denerwuje i chcialabym znac odpowiedz czy z gorskiej natury trzeba bylo wyslac paragon, bo nie dostalam takiej informacji jak wygralam, bylo to dosc dawno, a nagrody nie ma, wiec pewnie trezba bylo...
ja też czekam na górską naturę
dużo mają bonów do rozesłania więc może stąd nie jest to szybka wysyłka
a bardzo prosze powiedz mi czy wysyłałaś paragon czy nie trzeba było?? bo mi napisali tylko ze mam wypełnic formularz z danymi na stronie wiec tak zrobilam, nie było mowy o wysylaniu paragonu, wiec nie wysylalam, a teraz sie denerwuje..
Gość
Niestety dzisiaj nic nie dodano
Gość
gosiaczeq
Posty na forum: 124
Z nami od: 05.12.2009
kosmonia
Posty na forum: 363
Z nami od: 11.12.2008
Hej ! Ja mam taka propozycje, skoro są podziały konkursów na smsowe, lokalne, fotograficzne itd. to proponuje zrobić zakładkę facebook. Ponieważ coraz więcej konkursów jest związanych z tym portalem. Ja np. nie mam tam konta i na wiele konkursów wchodzę niepotrzebnie. Oczywiście nie jest to wielki problem, ale może by była przydatna taka opcja
popieram
zdolnabestia
Posty na forum: 4230
Z nami od: 12.12.2005
Konkursy dodane: 20
Hej ! Ja mam taka propozycje, skoro są podziały konkursów na smsowe, lokalne, fotograficzne itd. to proponuje zrobić zakładkę facebook. Ponieważ coraz więcej konkursów jest związanych z tym portalem. Ja np. nie mam tam konta i na wiele konkursów wchodzę niepotrzebnie. Oczywiście nie jest to wielki problem, ale może by była przydatna taka opcja
W połowie konkursów trzeba mieć gdzieś konto, udział jest tylko dla zalogowanych użytkowników danego portalu - jaki więc problem założyć konto na facebooku?
Konkursy, które organizatorzy robią poprzez FB to zwykłe konkursy internetowe, nie widzę potrzeby rozdrabniania się na e-konkursach i tworzenia nowych działów.
gosiaczeq
Posty na forum: 124
Z nami od: 05.12.2009
Co innego zarejestrować się na portalu loginem a co innego imieniem i nazwiskiem.
Gość
Gość
anialistopad
Posty na forum: 10973
Z nami od: 06.07.2009
Konkursy dodane: 2
www.zabawkikrasnala.pl