Coś wam się nie podoba? Piszcie!

|< << < 35 36 37 38 39 4041 42 43 44 45 > >> >|

kajanna

Cytuj wiadomość#427737 sobota, 18 listopada 2006, 10:47:46
klawisz napisał(a):

Mi tam kolory nie przeszkadzają.Czcionka trocha mała ale ujdzie.
Ciekawe czy wydajnosc serwera wzrosnie ?

Bo jeśli nie to ja dalej postuluje zbiurke z nagród na lepszy serwerek.


Oj!Ktos pisal,ze mamy teraz sprawdzanie pisowni...chyba jednak nie mamy!

A mnie sie podoba.Radosniejsze kolory.
Mysle,ze to kwestia przyzwyczajenia.Kilka -kilkanascie dni i bedzie dobrze.
0 0

szunia

Cytuj wiadomość#427769 sobota, 18 listopada 2006, 11:01:44
faaajnie jest emotka

i to hasełko o krok od wygranej... takie budujące emotka
0 0

Gość lol775

Cytuj wiadomość#427775 sobota, 18 listopada 2006, 11:03:32
spin napisał(a):

jesli ma zostac tak jak jest to proponuje wprowadzic jeszcze edycje postow i zmienic tło bo jakoś to białe nie pasuje



Dokładnie edycja postów jest bardzo potrzebna
0 0

pionas

Cytuj wiadomość#427781 sobota, 18 listopada 2006, 11:05:02
Czy o edycji postów nie było pisane? Wielokrotnie o tym pisaliśmy...
0 0

leniviec

Cytuj wiadomość#427793 sobota, 18 listopada 2006, 11:10:50
Nie znaleziono obiektu!
Jak próbuje wylogować się, to wyskakuje błąd:

Nie znaleziono żądanego URLa na tym serwerze. Jeśli wpisałeś URLa ręcznie, sprawdź, czy nie się nie pomyliłeś.

Jeśli myślisz, że jest to błąd tego serwera, skontaktuj się z administratorem.

Error 404
www.e-konkursy.com
Sun Nov 19 00:09:55 2006
Apache/2.0.50 (Linux/SUSE)
0 0

pionas

Cytuj wiadomość#427799 sobota, 18 listopada 2006, 11:23:08
leniviec napisał(a):

Nie znaleziono obiektu!
Jak próbuje wylogować się, to wyskakuje błąd:

Nie znaleziono żądanego URLa na tym serwerze. Jeśli wpisałeś URLa ręcznie, sprawdź, czy nie się nie pomyliłeś.

Jeśli myślisz, że jest to błąd tego serwera, skontaktuj się z administratorem.

Error 404
www.e-konkursy.com
Sun Nov 19 00:09:55 2006
Apache/2.0.50 (Linux/SUSE)



Poprawione...
0 0

leniviec

Cytuj wiadomość#427818 sobota, 18 listopada 2006, 11:33:46
Żeby było smiesznej, przy próbie wylogowania się wyskakuje:

Warning: main(funkcje.php): failed to open stream: No such file or directory in /srv/www/htdocs/web15/html/forum/wyloguj.php on line 3

Warning: main(): Failed opening 'funkcje.php' for inclusion (include_path='.:') in /srv/www/htdocs/web15/html/forum/wyloguj.php on line 3

Fatal error: Call to undefined function: logout() in /srv/www/htdocs/web15/html/forum/wyloguj.php on line 5
0 0

pionas

Cytuj wiadomość#428065 niedziela, 19 listopada 2006, 07:09:50
sprawdź teraz...
0 0

Bocik e-Konkursy.info

Cytuj wiadomość#428130 niedziela, 19 listopada 2006, 08:36:11
Jak tu ładnie się zrobiło...!
0 0

Bocik e-Konkursy.info

Cytuj wiadomość#428205 niedziela, 19 listopada 2006, 09:20:55
ja też nie mogę się wylogować co jest ?
0 0

leniviec

Cytuj wiadomość#428476 niedziela, 19 listopada 2006, 10:29:25
Ciągle jest ten sam błąd. Wylogować da się tylko wtedy, gdy przejdę na główną stronę.
0 0

pionas

Cytuj wiadomość#428697 niedziela, 19 listopada 2006, 11:27:45
A teraz???
0 0

rafi323raf

Cytuj wiadomość#428733 niedziela, 19 listopada 2006, 11:33:49
ja już mam dobrze, moge się spokojnie na forum wylogować:) (chociarz wcześniej nie próbowałem )
ale można świętować bo stopka może mieć 3 linijki emotka emotka
0 0

Gość estrella

Cytuj wiadomość#428771 niedziela, 19 listopada 2006, 11:44:21
u mnie wyskakuje ze stopka moze miec tyko 2 linijki tekstu;(
0 0

Gość path87

Cytuj wiadomość#428779 niedziela, 19 listopada 2006, 11:45:31
nie podoba mi sie szata graficzna...

stronka wyglada jakby wiecznie byl na niej balagan...

nie mowiac o tymjak mocno daje po oczach!

Pionas prosze wroc do starej wersji

0 0

kokos1234

Cytuj wiadomość#428826 niedziela, 19 listopada 2006, 11:56:16
estrella napisał(a):

u mnie wyskakuje ze stopka moze miec tyko 2 linijki tekstu;(


Mam to samo ... i pewnie reszta użytkowników forum także emotka
0 0

fryz

Cytuj wiadomość#428994 niedziela, 19 listopada 2006, 12:29:00
buu szkoda, ze nie ma starych emotek emotka :(:(
0 0

apoccalipsa

Cytuj wiadomość#429015 niedziela, 19 listopada 2006, 12:31:37
te są całkiem fajne emotka
0 0

pionas

Cytuj wiadomość#429023 niedziela, 19 listopada 2006, 12:32:54
kokos1234 napisał(a):

estrella napisał(a):

u mnie wyskakuje ze stopka moze miec tyko 2 linijki tekstu;(


Mam to samo ... i pewnie reszta użytkowników forum także emotka



Tak nie poprawiłem tekstu. Zaraz to zrobię. Skrypt sprawdza czy są trzy linijki. Uważajcie na entery, bo jak jest więcej niż 2 to jest błąd. Tzn. po ostatniej linijce nie dawajcie enterów...
0 0

leniviec

Cytuj wiadomość#429053 niedziela, 19 listopada 2006, 12:38:32
pionas napisał(a):

A teraz???


Teraz jest już OK, da się wylogować emotka
0 0
|< << < 35 36 37 38 39 4041 42 43 44 45 > >> >|