Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: kingaa
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Data rejestracji 23.10.2021
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzisiaj zakończyłem zabawę w westach
nie mam już siły w to grać
wygrałem tylko 2 bluzy kilka plecaków i kilkanaście koszulek.
a mp3 niestety nie, nie mam szczęścia
pozdro
Gość: jacwing
Gość: 2904314
Gość: pestka
Myśle ze przy dobrej rece jakiejs krawcowej tego westa mozna zaszyc jakims SMILEm itp.. nie powinno byc klopotów.. w sumie nic nadzwyczajnego kazdy powinien tak robic... zreszto jestem po prostu ot taki dobry nio;) Dziadek jeszcze teraz Mnie namawia abym poszedł do seminarium i został ksiedzem:)
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Data rejestracji 23.10.2021
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Hehe a później zamkniesz się w klasztorze i będzie super
chłopak dobry a ty go Deliusz od razu do klasztoru wysyłasz
Jacwing a ja ci tym bardziej gratuluje zdobytych nagród na westach
taaaa w takim milczacym zakonie;) ale smsy bede mogl wysylac
Nie taki znowu dobry
Jacwing a ja ci tym bardziej gratuluje zdobytych nagród na westach
dzieki za miłe słowa:) Kiniu jesli mozna;)
Gość: mokkaa
Ja:P przez sen;)
asiam
Postów 4098
Data rejestracji 05.06.2004
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Chyba do 21 stycznia.
ZAKUPY NA KONKURSY : Carrefour,Biedronka, Lidl, Lewiatan, Kaufland, Netto, Żabka,Chorten,Hebe,Groszek,Intermarche ,Delikatesy Centrum, ABC, Rossmann, Lewiatan,Orlen, Circle K, Laboo.
asiam-gwarancja uczciwości. Na e-konkach od 2004 roku!
asiam
Postów 4098
Data rejestracji 05.06.2004
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Wielkie serducho ma ten chłopak w piersiach.
On sam już wie czemu to napisałam.
Gość: pestka
dzieki
Gość: fiolek34
hej mokkaa-gratki
moja bluza dziś o 8.00 rano