Konkursy firm tytoniowych

Gość: tropi

#613142 Napisano: 20.02.2007 08:08:17
Wymienie kody z Lech'a na kody z coli, L&M, pall mall, zapraszam na PW.
0 0

Gość: jacwing

#613241 Napisano: 20.02.2007 08:37:44
mieszenko napisał(a):

ja nie dostałem wstyd sie przyznac 5 plecakow ;( i chyba z 10 koszulek mialo byc na upominki dla rodziny wstyd mi jest za west

a co Ja mam powiedziec....... ze XXX przesylek dotarlo ledwie 30... i ani 1 bluzy koszulki plecaka ani kubka... najgorzej z plecakami do juz robilem wstepny wywiad w DD emotka zobowiazan mam wiele a tu ani widu ani słychu... debowe przy wescie to pikuś...a myslalem ze gorzej juz byc nie moze ehhh.... dlatego inwestuje we wlasny biznes... a konkursy konkursami wyhaczam tylko te oplacalne:) powodzenia wszytkim:) na konkach itp pozdrowka
0 0

Gość: mirek1818

#613250 Napisano: 20.02.2007 08:42:28
ja też czekam na plecaki koszulki i xx gwarantów emotka emotka emotka emotka
0 0

jola29k

#613253 Napisano: 20.02.2007 08:43:22
a ja dzis znowu zwoniłam za moja koszulka to sie dowiedziałam ze została wysłana w piatek 9 lutego a juz ja obiecałam a tu ... z gadzetow tez nic nie dostałam emotka emotka
0 0

Gość: mooniq82

#613259 Napisano: 20.02.2007 08:44:20
Dojechała smyczz westa
0 0

#613262 Napisano: 20.02.2007 08:45:00
doszly karty z pall mall emotka
0 0

Gość: hesma

#613366 Napisano: 20.02.2007 09:13:44
Słuchawki z L&M.
0 0

#614427 Napisano: 21.02.2007 11:29:35
Wymienie konto z wygrana koszulka na coli na 10 kodow z coli, badz 10 kodow z pall mall, albo 20 kodow L&M, zapraszam na PW.
0 0

Gość: niunia690

#614637 Napisano: 21.02.2007 01:17:24
ma ktoś może na koncie z westow jakies nagrody i moze chce zamienic je na kody z lecha jak tak to zapraszam na pw
0 0

#615433 Napisano: 21.02.2007 06:45:48
Hmmmm Setki osób rejestruja sie dla korzyści swojej lub bezinteresownie dla drugiej osoby która bierze udzial w jakims konkursie... lecz zapewne kazdy z Was słyszał o Dolinie Rospudy i o cyrku jaki sie dzieje... co rząd kartofli wyrabia z Polska... itp sam pochodze z Suwałk czyli 27 km od Rospudy lecz aktualnie mieszkam w Warszawie... Dolina rospudy to naprawde tereny wyjatkowe na skale światowa...ale nie bede rozpisywac sie wszystkiego sie dowiecie na http://www.dolina-rospudy.pl/ wszystkich konkursowiczów prosze o zalogowanie sie tam to naprawde max 2 min a kazdy klik jest na wage zlota... jutro rusza budowa ale jeszcze jest nadzieja nie wszystko stracone. Sam wybieram sie do obozu w piatek... dlatego jesli sa tu ludzie o dobrym serduchu i nieobojetne sa im sprawy wyższej rangi niz kliki dla pasty do zębów;) niech wrzucaja podobne posty na wszelkich mozliwych forach co jakisz czas aby dotarło to do jak najwiekszej liczby osób... a co do forum mozna pomyslec nad specjalnym tematem gdzie konkursowicze mogliby swymi kilkami wspomagac podobne akcje... ja aktualnie mam straszny grafik i nie udzwigne tego postu sam.....wiec bede wdzieczny jak ktos pociagnie to dalej z góry dziekuje wszystkim za odzew pozdrawiam.
0 0

Gość: Lenka

#615438 Napisano: 21.02.2007 06:47:58
ja dziś dostałam 6 kopert gadżetów z westów

no ale czekam jeszcze na dwie koszulki wygrane wcześniej niż te gadżety emotka
0 0

#615463 Napisano: 21.02.2007 06:53:34
i wielkie sorry za spam na całym forum.......
0 0

Gość: taaga20

#615511 Napisano: 21.02.2007 07:08:46
;icytowałam mp3 na l&mach i 4 byłam ;( a 2 tylko mp3 ;(
0 0

Gość: kserkses

#615515 Napisano: 21.02.2007 07:09:23
jacwing napisał(a):

Hmmmm Setki osób rejestruja sie dla korzyści swojej lub bezinteresownie dla drugiej osoby która bierze udzial w jakims konkursie... lecz zapewne kazdy z Was słyszał o Dolinie Rospudy i o cyrku jaki sie dzieje... co rząd kartofli wyrabia z Polska... itp sam pochodze z Suwałk czyli 27 km od Rospudy lecz aktualnie mieszkam w Warszawie... Dolina rospudy to naprawde tereny wyjatkowe na skale światowa...ale nie bede rozpisywac sie wszystkiego sie dowiecie na http://www.dolina-rospudy.pl/ wszystkich konkursowiczów prosze o zalogowanie sie tam to naprawde max 2 min a kazdy klik jest na wage zlota... jutro rusza budowa ale jeszcze jest nadzieja nie wszystko stracone. Sam wybieram sie do obozu w piatek... dlatego jesli sa tu ludzie o dobrym serduchu i nieobojetne sa im sprawy wyższej rangi niz kliki dla pasty do zębów;) niech wrzucaja podobne posty na wszelkich mozliwych forach co jakisz czas aby dotarło to do jak najwiekszej liczby osób... a co do forum mozna pomyslec nad specjalnym tematem gdzie konkursowicze mogliby swymi kilkami wspomagac podobne akcje... ja aktualnie mam straszny grafik i nie udzwigne tego postu sam.....wiec bede wdzieczny jak ktos pociagnie to dalej z góry dziekuje wszystkim za odzew pozdrawiam.

0 0

Gość: kserkses

#615568 Napisano: 21.02.2007 07:26:39
Jacwing opamietaj sie Cały cyrk robia pseudoekolodzy powiazani z wielkopolska grupą biznesowa. Protesuja przeciw najlepszemu rozwiazniu przebiegu obwodnicy aby tak naprawde nigdy nie powstała. Wybudowanie obwodnicy w innym miejscu proponowanym teraz przez 'ekologów byłoby złamaniem prawa /Sad rozpatrywał sprawe i wybrał ben wariant jako najbardziej sprzyjajacy przyrodzie i ludziom. Jest wazny wyrok w tej sprawie. Obwodnica'ekologów moze spowodować zatrucie całej doliny Rospudy gdyz powstanie w górnym odcinku rzeki i tak bedzie przebiegała przez doline .Ponadto ten wariant spowoduje koniecznosc wysiedlenia 30 gospodarstw chłopskich i skomplikuje zycie 8 wsi . A. Ponadto przesunie budowe o kilkanascie lat. Stad taka decyzja Rzadu RP. Ludzie nie dajcie sie czarowac. Ja nie mieszkam W Warszawie lecz w Białymstoku i mama rodzine w Augustowie. Jezdzę tam nawet kilka razy w miesiacu. Znam wszystkie plusy i minusy. Jacwing siedzi w Warszawie jak u Pana Boga za piecem i chce decydowac o zyciu ludzi w Augustowie. Zamieszkaj tam przez kilka dni a uznasz, ze Marszałkowska to azyl ciszy i spokoju w porownaniu z tym co sie dzieje w Augustowie i na trasie ósemki
0 0

Gość: alipia1

#615664 Napisano: 21.02.2007 08:02:08
Ja wciąż czekam na koszulki, plecak i bluze. Ciekawe kiedy i czy dojdzie?????
0 0

#615926 Napisano: 21.02.2007 09:52:38
kserkses napisał(a):

Jacwing opamietaj sie Cały cyrk robia pseudoekolodzy powiazani z wielkopolska grupą biznesowa. Protesuja przeciw najlepszemu rozwiazniu przebiegu obwodnicy aby tak naprawde nigdy nie powstała. Wybudowanie obwodnicy w innym miejscu proponowanym teraz przez 'ekologów byłoby złamaniem prawa /Sad rozpatrywał sprawe i wybrał ben wariant jako najbardziej sprzyjajacy przyrodzie i ludziom. Jest wazny wyrok w tej sprawie. Obwodnica'ekologów moze spowodować zatrucie całej doliny Rospudy gdyz powstanie w górnym odcinku rzeki i tak bedzie przebiegała przez doline .Ponadto ten wariant spowoduje koniecznosc wysiedlenia 30 gospodarstw chłopskich i skomplikuje zycie 8 wsi . A. Ponadto przesunie budowe o kilkanascie lat. Stad taka decyzja Rzadu RP. Ludzie nie dajcie sie czarowac. Ja nie mieszkam W Warszawie lecz w Białymstoku i mama rodzine w Augustowie. Jezdzę tam nawet kilka razy w miesiacu. Znam wszystkie plusy i minusy. Jacwing siedzi w Warszawie jak u Pana Boga za piecem i chce decydowac o zyciu ludzi w Augustowie. Zamieszkaj tam przez kilka dni a uznasz, ze Marszałkowska to azyl ciszy i spokoju w porownaniu z tym co sie dzieje w Augustowie i na trasie ósemki

otóz jakbyś dokladnie czytała moj post to bys zobaczyla ze napisalem ze pochodze z Suwałk...mieszkalem w nich 11 lat a w Augustowie mam Dziadków i odwiedzam te rejony i rodzine/znajomych co najmniej 5 razy w roku...tez nie nawidze i ruskich i litewskich tirów na drodze...ale to nie powod ze przez jakiegos debila z rzadu mamy trase przez Raspude zamiast inna trasa... i powiem tak pseudoekolodzy byli przy budowie zlotych tarasów gdzie sciagneli haracz...ale przy obronie Rosupdy nic nie zarobia...i bez przesady kurde jaka grupa z wielkopolski i polowanmie na czarownice.... to teren programu Natura 2000 i obszar chroniony logicznie myslac kazdy chlop pojmie ze skoro Unia Europejska bierze sprawy w swoje rece to znaczy ze nie jest to jakis przekret pseudoekologów w obronie żuczków a naprawde powazna sprawa... a nienawidze Białegostoku bo to sa je... śledzie... wpadaja do Augustowa i robia syf i meline nad jeziorami... i mozna nad Rospuda prowadzic nieskonczona dyskusje... ale nie o to Mi chodzi zeby Ją robic..a aby ocalic jeden z najpiekniejszych zakatków Polski... Greenpeace ktore tym miedzy innymi sie zajmuje nie jest jakas pseudo organizacja...takze nie puszczaj farsy ze to protest pseduoekologów bo to tylko medialna sciema... a co kartofle robia teraz z Polska to wszystkie fanatyczne mohery zobacze efekty za pare lat... kiedy sprawdza sie wszystkie czarne scenariusze... Kazdy sprawa ma swoje dobre i zle strony...niech kazdy pomysli i oceni po jakiej jest stronie....
0 0

cytrynkowa

#616021 Napisano: 21.02.2007 11:31:21
koszulki emotka emotka
0 0

Gość: wraq

#616363 Napisano: 22.02.2007 09:51:54
doszły 4 gadżety z westa aczkolwiek jedna koperta miała tylko ulotke i nic w niej nie było emotka
Kochana poczta emotka

Ciekawe tylko gdzie są koszulki i pleacki ...? emotka
0 0

Gość: daw3

#616428 Napisano: 22.02.2007 10:20:49
do mnie doszly tez 4 koperty a w jednej byla sama ulotka!!!!
0 0