Konkursy firm tytoniowych

Gość: tropi

#1091557 Napisano: 03.10.2007 09:02:53
becia1973 napisał(a):

podajcie link do marlboro- plissss

www.przygoda2007.pl
0 0

Gość: ksantypa

#1091558 Napisano: 03.10.2007 09:02:58
ksantypa napisał(a):

ksantypa napisał(a):

jola29k napisał(a):

ksantypa napisał(a):

mooniq82 napisał(a):

A ja aparat cyfrowy na marlboro emotka

gratki ja na marlboro już pzreszło miesjąć czekam na id

ale ID z L&M jest takie same jak na Malboro bo to ta sama firma

ja wiem i wygrałam na konto męża ale chciałąbyum wygrać coś dla siebie

na marlboro w sms-owym wygrałam pendrivanotta a na stronce sama grałąm i tylko zapalniczkę-jak dostanę id to poprosze pewna osobke to moze mi wygra coś lepszego

a swoja drogą to wysłałam ten formularz poleconym 01.09.2007 i co dzwonię to jeszcze mnie nie wprowadzili do bazy.Załączyłam też ksero swojego dowodu bo ponoć szybciej idzie im wtedu weryfikacja -ale to totalna ściema.Nie wierze , że pzreszło miesiąc i nie moga wprowadzić chętnych do swojej bazy
0 0

Gość: becia1973

#1091559 Napisano: 03.10.2007 09:03:42
tropi napisał(a):

becia1973 napisał(a):

podajcie link do marlboro- plissss

www.przygoda2007.pl

Dzięki serdeczne
emotka
0 0

#1091561 Napisano: 03.10.2007 09:04:51
ksantypa napisał(a):

ksantypa napisał(a):

ksantypa napisał(a):

jola29k napisał(a):

ksantypa napisał(a):

mooniq82 napisał(a):

na marlboro w sms-owym wygrałam pendrivanotta a na stronce sama grałąm i tylko zapalniczkę-jak dostanę id to poprosze pewna osobke to moze mi wygra coś lepszego

a swoja drogą to wysłałam ten formularz poleconym 01.09.2007 i co dzwonię to jeszcze mnie nie wprowadzili do bazy.Załączyłam też ksero swojego dowodu bo ponoć szybciej idzie im wtedu weryfikacja -ale to totalna ściema.Nie wierze , że pzreszło miesiąc i nie moga wprowadzić chętnych do swojej bazy

oni maja niby 30 dni na wprowadzenie danych, ale to sciema ja na swoje czekalam 3 miesiace. Im sie po prostu nie chce pracowac emotka
0 0

Gość: yanko

#1091586 Napisano: 03.10.2007 09:21:47
Uwaga podaję przepis na upolowanie upatrzonej nagrody.
Oczywiście im więcej ludzi go zastosuje tym prędzej przestanie być skuteczny, ale może komuś się uda....

Generalnie czatujemy jak pojawi się opcja zamawiania danej rzeczy. Zazwyczaj pojawia się ona z nastaniem nowej minuty (oczywiście nie co minutę... ale zawsze z początkiem nowej).
Próbujemy dokonać zamówienia. Jak się uda to nie ma co dalej czytać. Jak się nie uda i będzie komunikat aby spróbować później to nie ma co strony odświeżać (choć nie powinno się nic popsuć do czasu wybrania innego linka na stronie) tylko co jakiś czas zamawiamy uparcie nagrodę. Generalnie chodzi o to aby wczisnąć POTWIERDZAM tak koło 00/01 (ja wciskałem na 01) Pic polega na tym aby w tej minucie rzucili dany towar. Operacja jest dość bezpieczna, bo nie da się zamówić zapalniczki jak opcja jest od kurtki na przykład (sprawdzone). Jest to czasochonne (1 do 2 godzin) ale warto. Można ewentualnie w drugim oknie podglądać co akurat rzucają aby mieć orentację kiedy mniej więcej będzie to co nas interesuje. Ważne aby co jakiś czas wcisnąć to potwerdzenie aby nas nie wylogowało.

Życzę udanych łowów. Chętenie przeczytam PW jak komuś się uda w ten sposób. emotka
0 0

#1091593 Napisano: 03.10.2007 09:24:37
yanko napisał(a):

Oczywiście im więcej ludzi go zastosuje tym prędzej przestanie być skuteczny, ale może komuś się uda....

Generalnie czatujemy jak pojawi się opcja zamawiania danej rzeczy. Zazwyczaj pojawia się ona z nastaniem nowej minuty (oczywiście nie co minutę... ale zawsze z początkiem nowej).
Próbujemy dokonać zamówienia. Jak się uda to nie ma co dalej czytać. Jak się nie uda i będzie komunikat aby spróbować później to nie ma co strony odświeżać (choć nie powinno się nic popsuć do czasu wybrania innego linka na stronie) tylko co jakiś czas zamawiamy uparcie nagrodę. Generalnie chodzi o to aby wczisnąć POTWIERDZAM tak koło 00/01 (ja wciskałem na 01) Pic polega na tym aby w tej minucie rzucili dany towar. Operacja jest dość bezpieczna, bo nie da się zamówić zapalniczki jak opcja jest od kurtki na przykład (sprawdzone). Jest to czasochonne (1 do 2 godzin) ale warto. Można ewentualnie w drugim oknie podglądać co akurat rzucają aby mieć orentację kiedy mniej więcej będzie to co nas interesuje. Ważne aby co jakiś czas wcisnąć to potwerdzenie aby nas nie wylogowało.

Życzę udanych łowów. Chętenie przeczytam PW jak komuś się uda w ten sposób. emotka

no sposób dobry-moim zdaniem najłątwiej upolować nagrodę rano -ja klikam cały czas na f5 czyli odświerz a kursor od myszki trzymam na miejscy gdzie powinna ojawić się opcja zamów nagrodę
0 0

#1091595 Napisano: 03.10.2007 09:25:31
tropi napisał(a):

ksantypa napisał(a):

ksantypa napisał(a):

ksantypa napisał(a):

jola29k napisał(a):

ksantypa napisał(a):

mooniq82 napisał(a):

oni maja niby 30 dni na wprowadzenie danych, ale to sciema ja na swoje czekalam 3 miesiace. Im sie po prostu nie chce pracowac emotka

mnie już nerwy ponoszą-szukam numeru gdzieś wyżej albo e-maila i chyba zacznę wyżej uderzać-bo do nicjh to nie ma sensu
0 0

#1091605 Napisano: 03.10.2007 09:30:41
ksantypa napisał(a):

yanko napisał(a):

no sposób dobry-moim zdaniem najłątwiej upolować nagrodę rano -ja klikam cały czas na f5 czyli odświerz a kursor od myszki trzymam na miejscy gdzie powinna ojawić się opcja zamów nagrodę

Też tak robiłem, ale dość często strona odświeżała się zbyt długo i było po ptokach, a tak trochę po omacku ale w moim przypadku trafione za pierwszym razem jak się tylko moja męska kurtka pojawiła (nawet nie wiedziałem, że jest tylko napisało że zamówione i że przyślą) dopiero na drugim kompie jak odświeżyłem to zobaczyłem że rzucili kurtką.
0 0

Gość: kasiaw1431

#1091614 Napisano: 03.10.2007 09:37:44
ustrzeliłam właśnie torbe na LM czy ktoś wie czy jeśli mam dziś torbe to o inną nagrodę nie będę mogła już walczyć tylko dziś czy już wcale?? Bardzo prosze o odpowiedź
0 0

Gość: lukas99

#1091615 Napisano: 03.10.2007 09:38:06
tropi napisał(a):

ksantypa napisał(a):

ksantypa napisał(a):

ksantypa napisał(a):

jola29k napisał(a):

ksantypa napisał(a):

mooniq82 napisał(a):

Ja na nowe osoby czekałem 3 tygodnie. (ID)
0 0

#1091618 Napisano: 03.10.2007 09:42:30
kasiaw1431 napisał(a):

ustrzeliłam właśnie torbe na LM czy ktoś wie czy jeśli mam dziś torbe to o inną nagrodę nie będę mogła już walczyć tylko dziś czy już wcale?? Bardzo prosze o odpowiedź

1 nagroda na 1 osobe przez caly konkurs
0 0

#1091619 Napisano: 03.10.2007 09:43:37
kasiaw1431 napisał(a):

Na tym koncie to Ci się nawet nie pojawią opcję do zamawiania tylko komunika, że limit wyczerpany... sorry emotka
0 0

Gość: kasiaw1431

#1091633 Napisano: 03.10.2007 09:54:46
dzięki a chciałam kuttke niewiedziałam i wziełam torbe bo tak wcale bym jej nie brała tylko czekała na kurtke
0 0

Gość: kingaa

#1091870 Napisano: 03.10.2007 12:51:33
lukas99 napisał(a):

tropi napisał(a):

ksantypa napisał(a):

ksantypa napisał(a):

ksantypa napisał(a):

jola29k napisał(a):

ksantypa napisał(a):

mooniq82 napisał(a):

Ja na nowe osoby czekałem 3 tygodnie. (ID)

ksero dowodu po to się wysyła, żeby nie dzwonić później, po przyznaniu ID i nie potwierdzać danych, wcale to ksero dowodu nie przyspiesza zarejestrowania w ich bazie danych emotka
0 0

Gość: andzia21

#1091873 Napisano: 03.10.2007 12:53:43
ja wysłałam dwa zgłoszenia wraz z kserem dowodów i dostałam sms,że muszę zadzwonić i potwierdzić dane, dopiero po telefonie atywowali mi konto.
WIęc nie wiem po co im to ksero
0 0

Gość: kingaa

#1091889 Napisano: 03.10.2007 01:04:32
andzia21 ja dzwoniłam niedawno i się pytałam i mi tak powiedzieli, więc jak będę musiała jeszcze dzwonić jak mi ID przyślą to ja tam awanturę zrobię emotka
0 0

kachna1111

#1091904 Napisano: 03.10.2007 01:15:37
kurtka wreszcie moja emotka
0 0

Gość: loginka

#1091911 Napisano: 03.10.2007 01:18:47
Hej,
Mam pytanie czy pomoże mi wygrać coś na marlboro, oferuję za to 10 kodow z LM. Mogę udostępnic Id i podać kod z smsa. Byłabym wdzięczna za pomoc
pozdrawiam
Monika
0 0

Gość: scofield

#1091931 Napisano: 03.10.2007 01:29:26
loginka napisał(a):

Hej,
Mam pytanie czy pomoże mi wygrać coś na marlboro, oferuję za to 10 kodow z LM. Mogę udostępnic Id i podać kod z smsa. Byłabym wdzięczna za pomoc
pozdrawiam
Monika

no wlasnie ja tez bym bardzo kogos prosil o pomoc na mallboro bo sam to widze ze nic nie osiagne emotka /
0 0

kachna1111

#1091955 Napisano: 03.10.2007 01:42:27
torby są
0 0