Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: koralez
Gość: mariolakal
Gość: piter0073
wszystko przy wysylaniu poczta!!!
pozdro
Gość: ksantypa
ja już wypełniłam reklamację na poczcie -bo wysyłałam poleconym i czekam teraz na odpowiedź poczty i tą odpowiedź mam wysłąć do marlboro >ja na wszelki wypadek wysyłałam jeszzce jedno zgłoszenie
odpowie ktos???
tego to nie wiem ale logicznie rzecz ujmując to kody powinny być oryginalne a nie wydrukowane na marlboro nie ma losowania tylko kto pierwszy ten lepszy-tak wynika z regulaminu
jola29k
Postów 2306
Data rejestracji 27.09.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
kody musza byc orginalne jak wysyłasz ,a nagrody sa rozdawane kto pierwszy ,nie ma losowan
polujesz na nagrody-kurtki bluzy torby zegarki i zapalniczki.Czekasz aż pojawi się komunikat i klikasz w ten komunikat-już nie pamiętam jaki ale na zapalniczkach jest cały czas aktywny owy komunikat to możesz zonaczyć.Mozesz wygrac tylko jedna nagrodę na jedno ID
eliza
Postów 591
Data rejestracji 14.02.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Jak cos to pw
Na lm poluje na kurteczke- dzis ja juz prawie mialam i mi ktos zwinal
Gość: kingaaa
tylko autentyczne
a co do pocztowego marlboro to nagród jest o wiele mniej (ale nie pamietam ile, odsylam do regulaminu
O kurde, a w którym miejscu ukazują się te nagrody? /na której podstronie? A nie można np. zamówić nagrody korespondencyjnie?
Gość: rudyrodzyn
aukcje, kochanie, aukcje