Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
trojan
Postów 931
Data rejestracji 04.03.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
ja tez kupie
Gość: piter0073
duzo osob chyba gra bo z raportem 00 etui tylko
Gość: szymen
tez tak mialem
samantha22
Postów 1407
Data rejestracji 31.03.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wysyłałam sms-a i nie ma pytania
Gość: crism
Gość: szymen
Gość: kasiaw1431
agicho
Postów 2914
Data rejestracji 25.02.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
nie
na jeden nr mozna 1 etui plecak i aparat
ma ktos moze pozyczyc koda?
postaram sie moze jeszcze dzis oddac
agicho
Postów 2914
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
Dzięki, ale trochę to bez sensu bo strzelając z tego samego numeru nei wiem czy nie trafię kolejnego etui
Gość: xagadee
łopatologicznie:
jeśli grasz z jednego startera i Twoją pierwszą wygraną był plecak możesz następnym smsem wygrać aparat lub etui. Jeśli Twój drugi sms trafł znowu na plecak
sweety162
Postów 395
Data rejestracji 09.04.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
agicho
Postów 2914
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
Ja grałam ale nie trafiłam w godz
sweety162