Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: miszmaszka
Ja nie mogę
Gość: anavaX
działająca dla wybranych
Gość: ales
miesiąc polowania i tyle - jednoczesnie nie mogłem się zalogować ani na LM ani na Marlboro...
najdziwniejsze, że wcześniej nie widziałem tych ludzi co wygrali...
czyżby dostali cynka?
Jeśli chodzi o samochód ostatnią parę to odkąd grałam ani razu nie widziałam dostępnych tych osób z lewą połówką.
Nigdy!!!!
Nie wierzę, że nagle raz sobie przypomnieli i od razu wygrali
Gość: skorpik26
tak jak z ps3 przed wczoraj
napiszcie, ja na pewno się podpiszę
Gość: haz0r
mam kilka prawych
Poratujesz?:) chociaż bilety może wygram sam:D
poratowałam
Dzięki:)
Teraz ma ktoś lewą, może być z limitem??
Gość: skorpik26
ja nadal nie
Gość: bazukaa
Co do ostatniej wygranej forda to slonkoo (chyba dobrze napisalam) od paru tygodni byla, wiec nie wiem, o co kaman...natomiast co do konsoli, to chyba wiktorek co wygral napisal, ze od bodajze miesiaca siedzial a od 30.12 ja go na oczy tam nie widzialam...to bylo wlasnie wtedy,kiedy konta byly poblokowane...
Gość: slonkoo
To chyba masz kłopoty ze wzrokiem..bo o forda grałam od samego początku i może to potwierdzić mnóstwo osób tych co wygrywali i tych z którymi grałam.. I też mnie zablokowali przedwczoraj i dziś nie mogłam się dostać na stronę..Wiesz wybacz sobie te oszczerstwa i pomówienia..Może pochwalisz się nickiem na l-m i ja ocenie czy Cię widziałam..Zazdrość i zawiść ludzka nie zna granic. BRAWO!!
Gość: bazukaa
Miala w opisie, ze gra o forda, wiec nie dziw sie, ze nie akceptowala innych zaproszen
Gość: slonkoo
Nie miałam laptopa tylko lewe ps3;)
No, albo ps3 bo to i to miałem hehe:P
Gość: murion