Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych i/lub partnerom wymienionym w
Polityce Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
magie1982
Posty na forum: 1625
Z nami od: 13.03.2017
Punkty karne: 1/5
Konkursy dodane: 3
Albom ślepa, albo rzucił mi się w oczy konkurs Kaufland z zakupem Fairy, co prawda nie na stronie ale jako udostępniony na fb. Były do wygrania po 3 bony na sklep, czy ktoś wie gdzie mogę to znaleźć?
A pewnie to reklama była fairy bo duże opakowanie teraz na promocji
pioge7
Posty na forum: 6621
Z nami od: 25.05.2008
Punkty karne: 0/5
Konkursy dodane: 6
Albom ślepa, albo rzucił mi się w oczy konkurs Kaufland z zakupem Fairy, co prawda nie na stronie ale jako udostępniony na fb. Były do wygrania po 3 bony na sklep, czy ktoś wie gdzie mogę to znaleźć?
magie1982
Posty na forum: 1625
Z nami od: 13.03.2017
Punkty karne: 1/5
pc174
Posty na forum: 269
Z nami od: 26.08.2008
Konkursy dodane: 0
kropka-82
Posty na forum: 940
Z nami od: 24.08.2014
Czy jest jakiś konkurs związany z farbami do włosów? Szukam szukam i nic mi w oko nie wpadło.. a tak głupio kupić bez konkursu xd
mampytanie
Posty na forum: 237
Z nami od: 20.09.2017
czy aby dostać zwrot, trzeba paragon rejestrować tego samego dnia? Widzę, że jest pula wyczerpana, wiec pewnie nie ma znaczenia, że zakup był np. Trzy dni temu?
kropka-82
przychodzą Wam kody potwierdzające do formularza leszka? czekam i czekam...
Na o2 też czekałam i czekałam ... Wylogowałam się i zalogowałam ponownie. Kod był w spamie. Nadmieniam, że zawsze kod miałam w skrzynce odbiorczej. Pierwszy raz trafił do spamu.
agnike
Posty na forum: 363
Z nami od: 04.02.2011
kreatia
Posty na forum: 1404
Z nami od: 04.04.2010
Na o2 też czekałam i czekałam ... Wylogowałam się i zalogowałam ponownie. Kod był w spamie. Nadmieniam, że zawsze kod miałam w skrzynce odbiorczej. Pierwszy raz trafił do spamu.
tak bardzo, bardzo Cię wygram.
maverick
Posty na forum: 991
Z nami od: 07.02.2017
Czy jak na paragonie mam dwa produkty konkursowe a do wzięcia udziału potrzebny jest jeden to mogę wysłać dwa zgłoszenia ? Chodzi o konkurs w aldi.
Kiciunia21
Posty na forum: 691
Z nami od: 11.01.2015
Ktoś wygrał więcej niż jeden raz na ten sam numer?
kropka-82
Może trzeba poczekać i na spokojnie wypełnić formularz jutro. Może wszyscy się rzucili i na hura uzupełniają dlatego mieli i mieli i mieli i mieli
kropka-82
Czym jadą koszulki z Leszka? List, paczka, kurier? Chodzi mi o oryginalny konkursy, nie ten z Żabki.
U mnie dokładnie tak samo
pc174
Posty na forum: 269
Z nami od: 26.08.2008
Może trzeba poczekać i na spokojnie wypełnić formularz jutro. Może wszyscy się rzucili i na hura uzupełniają dlatego mieli i mieli i mieli i mieli
glodek24
Posty na forum: 176
Z nami od: 23.10.2017
agnike
Posty na forum: 363
Z nami od: 04.02.2011
Czy jak na paragonie mam dwa produkty konkursowe a do wzięcia udziału potrzebny jest jeden to mogę wysłać dwa zgłoszenia ? Chodzi o konkurs w aldi.
mampytanie
Posty na forum: 237
Z nami od: 20.09.2017
masza
Posty na forum: 5309
Z nami od: 11.11.2008
Czy kody woah są tylko na butelkach oznaczonych konkursem? Mam butekę po coca coli i tam jest kod (który bym wymieniła na inny), ale nie wiem czy on się liczy. Butelka 2.5 l
NA JAKIM DNIU skonczyl Lech Żabka informowac? ??
Obcując z kotem, człowiek ryzykuje jedynie to, że stanie się wewnętrznie bogatszy.
Colette
alan84
Posty na forum: 962
Z nami od: 09.04.2017
zaczytana-pola
Posty na forum: 9448
Z nami od: 24.03.2009
Konkursy dodane: 4
POZAKONKURSOWO.
Szukam nauczycieli, którzy uczą w klasach 1- 3 i zechcieliby wypełnić ankietę dotyczącą prac domowych.