Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych i/lub partnerom wymienionym w
Polityce Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
anialistopad
Posty na forum: 9543
Z nami od: 06.07.2009
Punkty karne: 0/5
Konkursy dodane: 1
www.zabawkikrasnala.pl
Mysia
Posty na forum: 1181
Z nami od: 23.05.2014
Konkursy dodane: 4
Nikt się raczej nie podzieli taką cenną informacją
Już było wiele pytań i żadnej odpowiedzi. Ja jak co roku zero trafień, ale się nie poddaję. Może w końcu się uda. Jak ktoś ma czas wysyłać po 100 zgłoszeń dziennie to pewnie coś ustrzeli - ja to tak widzę. Ja mam czas na jedno i tyle wysyłam
Jak widać z marnym skutkiem.
agniehaha89
Posty na forum: 1255
Z nami od: 08.09.2016
Konkursy dodane: 0
Im więcej dajesz z siebie, tym więcej osiągniesz
Mysia
Posty na forum: 1181
Z nami od: 23.05.2014
A próbował ktoś wysłać te same życzenia co w ubiegłym roku?
Ja próbowałam się wzorować inspirować moimi zeszłorocznymi, ale akurat te nie wygrały
karolina651
Posty na forum: 154
Z nami od: 14.03.2017
katake
Posty na forum: 228
Z nami od: 21.11.2017
karolina651
Posty na forum: 154
Z nami od: 14.03.2017
Ja byłabym jeszcze ciekawa jak wygląda procedura przyznania nagrody. Kilka życzeń wysłałam-ale sobie ich nie notuję...które i kiedy.Czy potem jak wygrywasz przychodzi mail z treścią życzeń, które wygrały?
delvitto
Posty na forum: 1502
Z nami od: 14.03.2014
Konkursy dodane: 3
atanerka
Posty na forum: 390
Z nami od: 30.01.2017
Konkursy dodane: 13
a Avanti zaspało, i nie zrobi nam na Mikołaja żadnego konkursu z Pepsi/Lays?
ashley878
Posty na forum: 2216
Z nami od: 09.10.2009
https://www.e-kon...dy.html#.W_5qpS2Bhp8
katake
Posty na forum: 228
Z nami od: 21.11.2017
Czy ktoś z was brał udział i wygrał w tym konkursie DHL?
https://www.e-kon...dy.html#.W_5qpS2Bhp8
kaka72
Posty na forum: 732
Z nami od: 06.09.2016
Punkty karne: 1/5
Niebieska_Laguna
Posty na forum: 1936
Z nami od: 24.02.2016
Panu Bogu nic się nie udało, z wyjątkiem kotów.
Wisława Szymborska
nicoletta
Posty na forum: 55
Z nami od: 10.03.2017
Czy loterii Groszka komuś cię udało wygrać?
misiamarysia
Posty na forum: 460
Z nami od: 02.01.2018
Konkursy dodane: 2
No cóż jeszcze tego na forum nie robiłem, ale może warto spróbować - szukam dobrej duszyczki (priv), która podpowie co temu Heńkowi trzeba pisać żeby na choć jedną dostawę piwka się załapać
Pamiętajcie, że za każdym razem jak pomagasz innemu konkursowiczowi gdzieś na świecie rodzi się mały słodki jeżyk
misiamarysia
Posty na forum: 460
Z nami od: 02.01.2018
Konkursy dodane: 2
A próbował ktoś wysłać te same życzenia co w ubiegłym roku?
Niebieska_Laguna
Czy w Pantene w Carrefour można kupić dowolny szampon i odżywkę czy muszą być z serii super food? Bo nie otwiera mi się regulamin ze strony Carrefoura
Wisława Szymborska
Niebieska_Laguna
Czy w Pantene w Carrefour można kupić dowolny szampon i odżywkę czy muszą być z serii super food? Bo nie otwiera mi się regulamin ze strony Carrefoura
Edit, a tak w ogóle, to podano tam wiadomość, że jest podobnież na stronie organizatora, a nie mam go tam wcale.
Wisława Szymborska
luko922
Posty na forum: 4653
Z nami od: 05.08.2010
Kto nie zna mojego bloga, ten klika:
➨ http://advertisingisexciting.com/
Niebieska_Laguna
Edit, a tak w ogóle, to podano tam wiadomość, że jest podobnież na stronie organizatora, a nie mam go tam wcale.
"Witam, Regulamin można pobrać ze strony:..."
https://www.karlsbad.pl/regulaminy/
Wisława Szymborska