Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych i/lub partnerom wymienionym w
Polityce Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
iwona0103
Posty na forum: 1309
Z nami od: 04.11.2008
Punkty karne: 0/5
Konkursy dodane: 5
Loteria Leibniz -> tak z ciekawości... sprawdzaliście może, po ile są standardowe bilety w Waszych kinach? Katowice: 14,50 zł (Helios) i 18,00 zł (kina studyjne). Skąd te regulaminowe 50,00 zł? W innych miastach ceny są wyższe?
atka79
Posty na forum: 183
Z nami od: 22.11.2017
Konkursy dodane: 2
Loteria Leibniz -> tak z ciekawości... sprawdzaliście może, po ile są standardowe bilety w Waszych kinach? Katowice: 14,50 zł (Helios) i 18,00 zł (kina studyjne). Skąd te regulaminowe 50,00 zł? W innych miastach ceny są wyższe?
A jeszcze ciekawsze jest to, że w Szczecinie, w ich drugim kinie jest cena taka jak w Kielcach, czyli 14,50 na wszystko przez cały tydzień. Zatem nie ma reguły, że to zależy od miasta.
joan
Posty na forum: 15148
Z nami od: 02.09.2008
Konkursy dodane: 10
Helios Krosno: 25,50 zł pon,śr,czw, 14,50 tylko we wtoreki, 27,50 zł w pt i weekend
dlaczego są aż tak duże różnice w cenach biletów
to już wiem dlaczego nikt nie chce ode mnie kupić biletów do heliosa, sugerowałam się krośnieńskimi cenami...
Trudno powiedzieć, z czego to wynika; spodziewałabym się wyższych cen np. w Warszawie, ale widać i Krosno nie chce się tanio sprzedać
jokan
Posty na forum: 6697
Z nami od: 13.07.2009
Konkursy dodane: 7
Zrobię zakupy:
ITM, Dino, Tesco, Żabka,Biedronka, Polomarket, Stokrotka, Delikatesy Centrum, Lotos, Orlen, Rossmann...inne - zapraszam:)
zielonaszpilka
Posty na forum: 739
Z nami od: 23.06.2008
Konkursy dodane: 6
Smolar miał do 18 wysyłać piwa garage i jak widać nie wywiązał się bo jeszcze nie dostałam!
Poza tym 18 jest dzisiaj. Więc, może i Twoje piwa wysłali dziś i dostaniesz je dziś albo w poniedziałek. Termin na wysyłkę jeszcze im nie minął.
Dla mnie kluczowe terminy to termin zakończenia konkursu - ten jest bezwzględny i dla mnie i dla agencji i termin rozwiązania (tutaj mam tolerancję dla agencji kilka dni;). Terminu wysyłki nagród nie monitoruje - dopiero jak minął wysyp info o przesyłce na forum (albo jeśli nagród było mało albo jedna;) a termin wysyłki dawno minął) to dopiero wtedy kontaktuje się z agencją. Jeszcze nigdy nie zdarzyło mi się, żeby paczka z nagrodą prędzej czy później nie dotarła. A w przypadku Garage info jest - wszyscy dostali smsy z informacją o tym, że za chwilę wyślą piwa - więc czekajcie cierpliwie zamiast truć cenzura Smolarowi a potem płakać, że nic się u nich nie wygrywa (po tym jak wpiszą na czarną mityczną listę
To mi się ulało
xpac
Posty na forum: 1262
Z nami od: 08.02.2012
Konkursy dodane: 8
Smolar miał do 18 wysyłać piwa garage i jak widać nie wywiązał się bo jeszcze nie dostałam!
Poza tym 18 jest dzisiaj. Więc, może i Twoje piwa wysłali dziś i dostaniesz je dziś albo w poniedziałek. Termin na wysyłkę jeszcze im nie minął.
Dla mnie kluczowe terminy to termin zakończenia konkursu - ten jest bezwzględny i dla mnie i dla agencji i termin rozwiązania (tutaj mam tolerancję dla agencji kilka dni;). Terminu wysyłki nagród nie monitoruje - dopiero jak minął wysyp info o przesyłce na forum (albo jeśli nagród było mało albo jedna;) a termin wysyłki dawno minął) to dopiero wtedy kontaktuje się z agencją. Jeszcze nigdy nie zdarzyło mi się, żeby paczka z nagrodą prędzej czy później nie dotarła. A w przypadku Garage info jest - wszyscy dostali smsy z informacją o tym, że za chwilę wyślą piwa - więc czekajcie cierpliwie zamiast truć cenzura Smolarowi a potem płakać, że nic się u nich nie wygrywa (po tym jak wpiszą na czarną mityczną listę
To mi się ulało
BTW gdzie moje piwa !!!
" Kto z was jest bez grzechu, niech pierwszy rzuci kamieniem "
cudaczek121
Posty na forum: 5251
Z nami od: 28.02.2006
Konkursy dodane: 0
Masz mnie ! Aż się sama dziwie ze tak napisałam .
zacytuję klasyka ..... celowo popełniam błędy bo wiąże się to z większym zainteresowaniem
https://edytornia...zczytac-czy-sczytac/
https://poznaj.to/rejestracja?r=qYGwG
http://greenpanthera.com/pl/?rf=fe7923290ef74
http://rejestracja.opinie.pl/zapros.htm?u=76199977
https://panel.demando.pl/user/recommend/token/446beeb3e7f073dc676692421eee602a151c9a17/
misiamarysia
Posty na forum: 747
Z nami od: 02.01.2018
Z góry dziękuję za odpowiedź.
@[email protected]
Posty na forum: 1743
Z nami od: 05.12.2015
Konkursy dodane: 4
Mam pytanie do osób, które wygrały w TicTac coś więcej niż voucher (nie ja). Ile macie dni na odesłanie swoich danych do wysyłki? I czy trzeba odsyłać paragon pocztą, czyt en zamieszczany przy zgłoszeniu scan wystarczy? Planuję 2-tygodniowy wyjazd i tak się zastanawiam, gdyby się coś przytrafiło.
Paragonu już się nie wysyła, tylko uzupełnia się formularz z danymi do wysyłki.
Zwycięzcy to przegrani, którzy spróbowali o jeden raz więcej
tereniagno
Posty na forum: 3987
Z nami od: 19.03.2009
Konkursy dodane: 21
Czy to loteria widmo? sporo zgłoszeń wysłałam, ale wyników nigdzie nie widziałam
Nie klikam,nie głosuję,natrętnych blokuję
xpac
Posty na forum: 1262
Z nami od: 08.02.2012
Konkursy dodane: 8
Czy ktoś wygrał kasę z Pudliszek? Nie widziałam, żeby ktoś chwalił się wygraną?
Czy to loteria widmo? sporo zgłoszeń wysłałam, ale wyników nigdzie nie widziałam
magisterek
Posty na forum: 778
Z nami od: 09.02.2014
To mi się ulało
BTW gdzie moje piwa !!!
Wniosek: byłby lepsze nagrody, nie byłoby probelmu z przesyłkami OSTROŻNIE! Ciekawe ile będzie reklamacji i zbitych buteleczek... w tej całej spedycji nagród marzenie.
misiamarysia
Mam pytanie do osób, które wygrały w TicTac coś więcej niż voucher (nie ja). Ile macie dni na odesłanie swoich danych do wysyłki? I czy trzeba odsyłać paragon pocztą, czyt en zamieszczany przy zgłoszeniu scan wystarczy? Planuję 2-tygodniowy wyjazd i tak się zastanawiam, gdyby się coś przytrafiło.
Paragonu już się nie wysyła, tylko uzupełnia się formularz z danymi do wysyłki.
Dziękuję bardzo za odpowiedź.
misiamarysia
magie1982
Posty na forum: 1630
Z nami od: 13.03.2017
Punkty karne: 1/5
Konkursy dodane: 3
ikropka
Posty na forum: 736
Z nami od: 31.12.2013
Konkursy dodane: 6
aneta19790411
Posty na forum: 871
Z nami od: 15.06.2010
Ktoś wygrał, ale szału nie ma, tak jak w Kieleckim. Tam chyba nikt jeszcze się nie chwalił.
Monika11
Posty na forum: 5887
Z nami od: 11.01.2005
Podobno szczęście jest jak Pszczółka Maja...jest gdzieś tylko nie wiadomo gdzie.
ditomaso
Posty na forum: 152
Z nami od: 27.09.2019
Punkty karne: 1/5
jokan
Posty na forum: 6697
Z nami od: 13.07.2009
Konkursy dodane: 7
Do kiedy ważne są bilety z Leibniz?