Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych i/lub partnerom wymienionym w
Polityce Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
magdalena-chili
Posty na forum: 411
Z nami od: 02.03.2019
Punkty karne: 0/5
Konkursy dodane: 0
Farmio dwie zwrotki wróciły po 2 w nocy to znaczy, że odpowiedzi nie będą brane pod uwagę mimo iż wysłałam smsy po 20??
Wróciły z informacją że konkurs się Zakończył!
kasiap987
Posty na forum: 116
Z nami od: 27.05.2019
Chciałam zrealizować kody z Żywca do Empiku i nie wchodzą, ktoś wie dlaczego i co robić?
Dziś ostatni dzień (a jakżeby) będę wdzięczna za jakieś wskazówki
więc dzwoń do nich podaj nr kodów lub pisz @ z nr kodów aby nie przepadły.
W przypadku dodatkowych pytań, zapraszam do kontaktu.
Pozdrawiam
Angelika Klus"
pisz i opiernicz. my usiedliśmy z dzieciakami w święta żeby każde sobie coś wybrało i najpierw radocha- zamówienie z komputera! i...kicha! płacz i lament!
mam mail od żywca że tym się zajmował Krystian.Basinski@empik.com i nie jesteśmy pierwsi...Facet podał sporą część byle jakich kodów!! Kupiliśmy na forum 4 i 3szt były "nieaktualne/błedne" nawet opiernicz był dla osoby która je sprzedała. Sprawdzała cały dzień czy komuś tego samego nie sprzedała/albo nie zrealizowała. NIE. To zagranie tego faceta. Jak to możliwe że elektroniczny kod błędny? Jeszcze żeby ktoś pisemnie skądś przepisywał ale kopiuj-wklej? Dali po kilku godz nowe, ale zażądaliśmy wyjaśnień - tym bardziej że to któraś już wtopa z kodami z żywca.
kameleon1982
Posty na forum: 885
Z nami od: 01.07.2017
FBilona
Posty na forum: 481
Z nami od: 28.11.2017
Chciałam zrealizować kody z Żywca do Empiku i nie wchodzą, ktoś wie dlaczego i co robić?
Dziś ostatni dzień (a jakżeby) będę wdzięczna za jakieś wskazówki
więc dzwoń do nich podaj nr kodów lub pisz @ z nr kodów aby nie przepadły.
W przypadku dodatkowych pytań, zapraszam do kontaktu.
Pozdrawiam
Angelika Klus"
pisz i opiernicz. my usiedliśmy z dzieciakami w święta żeby każde sobie coś wybrało i najpierw radocha- zamówienie z komputera! i...kicha! płacz i lament!
mam mail od żywca że tym się zajmował Krystian.Basinski@empik.com i nie jesteśmy pierwsi...Facet podał sporą część byle jakich kodów!! Kupiliśmy na forum 4 i 3szt były "nieaktualne/błedne" nawet opiernicz był dla osoby która je sprzedała. Sprawdzała cały dzień czy komuś tego samego nie sprzedała/albo nie zrealizowała. NIE. To zagranie tego faceta. Jak to możliwe że elektroniczny kod błędny? Jeszcze żeby ktoś pisemnie skądś przepisywał ale kopiuj-wklej? Dali po kilku godz nowe, ale zażądaliśmy wyjaśnień - tym bardziej że to któraś już wtopa z kodami z żywca.
darog
Posty na forum: 2216
Z nami od: 19.11.2009
Konkursy dodane: 4
Farmio dwie zwrotki wróciły po 2 w nocy to znaczy, że odpowiedzi nie będą brane pod uwagę mimo iż wysłałam smsy po 20??
darog
Czy w konkursie Colgate Lidl jest ograniczenie znakow w smsie?
busybee
Posty na forum: 18
Z nami od: 02.12.2019
Konkursy dodane: 1
Ja dzisiaj doświadczyłem tajemniczego zniknięcia dwóch konkursów na fanpage Portal inzynieria.com, w których do wygrania były karty do sklepu Media Markt. Konkursy trwały do dzisiaj i właśnie chciałem zamieścić odpowiedzi.
Informacja wisi wciąż na ich stronie, ale nie ma możliwości znalezienia tych postów na FB, choć przeszukałem go wzdłuż i wszerz. Nawet brak linków do regulaminów, chociaż w przypadku ich innych konkursów takie linki są aktywne.
Może ktoś z Was brał w nich udział? Konkursy dotyczyły bezwykopowej metody CIPP.
zielonaszpilka
Posty na forum: 1366
Z nami od: 23.06.2008
Mieliście kiedyś do czynienia z sytuacją, gdy konkurs znika z fanpage organizatora bez żadnej informacji?
Ja dzisiaj doświadczyłem tajemniczego zniknięcia dwóch konkursów na fanpage Portal inzynieria.com, w których do wygrania były karty do sklepu Media Markt. Konkursy trwały do dzisiaj i właśnie chciałem zamieścić odpowiedzi.
Informacja wisi wciąż na ich stronie, ale nie ma możliwości znalezienia tych postów na FB, choć przeszukałem go wzdłuż i wszerz. Nawet brak linków do regulaminów, chociaż w przypadku ich innych konkursów takie linki są aktywne.
Może ktoś z Was brał w nich udział? Konkursy dotyczyły bezwykopowej metody CIPP.
darog
kosztowały 80 zł a miałam aż 3 paragony
co za cyrk że smsy wysłane i jeszcze nie ma zwrotki minęły 24 godziny!
a pieniążki za wysłanie pobrane. towar kupiony, hasło wymyślone i potencjalnie strata nagród??
busybee
Mieliście kiedyś do czynienia z sytuacją, gdy konkurs znika z fanpage organizatora bez żadnej informacji?
Było dużo zgłoszeń, kilkadziesiąt z tego jak patrzyłem jeszcze przed paroma dniami
zielonaszpilka
Było dużo zgłoszeń, kilkadziesiąt z tego jak patrzyłem jeszcze przed paroma dniami
zielonaszpilka
no a kto odpowiada za ten serwer?
co za cyrk że smsy wysłane i jeszcze nie ma zwrotki minęły 24 godziny!
a pieniążki za wysłanie pobrane. towar kupiony, hasło wymyślone i potencjalnie strata nagród??
busybee
Mam rozpaczać z tego powodu? Trzeba tak bardzo pokazać swoją wyższość nad innym? Nie, szanowny Panie/szanowna Pani, nie na tym to polega, a zasłanianie się regulaminem jest słabym zagraniem. Poza graniem w konkursach mam bowiem również ŻYCIE. Średnio mam czas nawet na samo branie udziału w konkursach, a co dopiero mówić o szukaniu ich w bazie i dopiero po upewnieniu się, że są tam umieszczone, zadawaniu pytań się do nich odnoszących.
zielonaszpilka
Wypowiedź była edytowana 1 razy.
busybee
Chłopie, rejestrując się na forum zaznaczasz, że zapoznałeś się z regulaminem
więc z łaski swojej zrób to i go przestrzegaj. Jedyną osobą, która widzi czubek własnego nosa jesteś Ty
ciągle Ty i Ty
Ty nie masz czasu na konkursy, Ty nie masz czasu na szukanie konkursu w bazie, Ty masz ŻYCIE, Ty nie podzieliłeś się linkiem do konkursu
Ty prosisz o pomoc to Ci odpowiadam. Nie ma konkursu w bazie, nie ma dyskusji. A sprawdzenie czy konkurs jest w bazie to 5 sekund.
zielonaszpilka
Ciągle wypomina mi Pani brak znajomości regulaminu, ale w Pani przypadku również mogę pokusić się o wskazanie jego naruszenia, chodzi oczywiście o zasadę wzajemnego szacunku i dobrego wychowania. Mogła Pani kulturalnie zwrócić mi uwagę, jednak wolała Pani odnieść się z wyższością w nieznajomym mi celu. Bądźmy zatem konsekwentni. Kończę tę nieprzyjemną dyskusję, nie mam bowiem zamiaru dalej wciągać się w podobne zaczepki. Życzę Pani więcej empatii w Nowym Roku.
anialistopad
Posty na forum: 10840
Z nami od: 06.07.2009
www.zabawkikrasnala.pl
Niebieska_Laguna
Posty na forum: 1861
Z nami od: 24.02.2016
Jakis konkurs sie szykuje moze z kapsulkami do prania?
Panu Bogu nic się nie udało, z wyjątkiem kotów.
Wisława Szymborska
synk
Posty na forum: 699
Z nami od: 29.12.2012
Empatii ci u mnie pod dostatkiem
...) (Pamiętaj, regulamin rzecz święta!
darog
Ciągle wypomina mi Pani brak znajomości regulaminu, ale w Pani przypadku również mogę pokusić się o wskazanie jego naruszenia, chodzi oczywiście o zasadę wzajemnego szacunku i dobrego wychowania. Mogła Pani kulturalnie zwrócić mi uwagę, jednak wolała Pani odnieść się z wyższością w nieznajomym mi celu. Bądźmy zatem konsekwentni. Kończę tę nieprzyjemną dyskusję, nie mam bowiem zamiaru dalej wciągać się w podobne zaczepki. Życzę Pani więcej empatii w Nowym Roku.
Na czym polega ta "nie kultura" nie padło żadne wyzwisko, czy też słowo powszechnie uważane za obelżywe. Dostałeś w zamian za zamieszczenie swojego postu w odp tekst ADEKWATNY do sytuacji.
Swoją drogą jeśli już tak wspominamy o regulaminie forum to może punkcik karny?> Za to że konkurs nie był dodany do bazy, natomiast chwilę przed zakończeniem kiedy nie możesz dodać ogłoszenia szukasz ratunku i pomocy na forum?
Czyli z premedytacją: o konkursie nie dzielisz się z nikim póki nie pojawiły się kłopociki?
Oj gdyby odpowiadała Ci osoba której tego typu nagroda była szczególnie potrzebna- wtedy odczułbyś może tylko na PW zupełnie innego komentarza.
Póki co swoim zachowaniem i komentarzami zraziłeś do siebie sporo osób. Przypominam że to Ty przyszedłeś na to "podwórko" więc się dostosuj.
Aaaa już widzę komentarz: dlaczego mój post nie zawiera słowa "Pan"? Nie mam zamiaru dalej dyskutować.