Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych i/lub partnerom wymienionym w
Polityce Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
bridget
Posty na forum: 5943
Z nami od: 11.08.2009
Punkty karne: 0/5
Konkursy dodane: 0
Jeżeli nie potrafisz kogoś zrozumieć, załóż jego buty, przejdź jego drogę i spójrz jego oczami, a dopiero później oceniaj !!
jola29k
Posty na forum: 1696
Z nami od: 27.09.2006
i stringi;p
u mnie tez
jola29k
Posty na forum: 1696
Z nami od: 27.09.2006
dotarła książeczka Toy Story 3 z niezła mama warta 17,90 zł. zawsze to lepiej niż malowanki za 3,5zł:)
listem poleconym czy jak bo synek tez czeka
Gość
list zwykły
Gość
jkkp
Posty na forum: 962
Z nami od: 23.07.2004
maryam
Posty na forum: 1460
Z nami od: 20.10.2008
Konkursy dodane: 3
dotarł Voucher do Włoch SPA&Wellness na 9 tyś
linka132
Posty na forum: 396
Z nami od: 24.06.2010
Gość
dotarł Voucher do Włoch SPA&Wellness na 9 tyś
I co już wiesz gdzie dokladnie będziesz wypoczywała?
Gość
pekaes86
Posty na forum: 277
Z nami od: 31.07.2007
Gość
Gość
agicho
Posty na forum: 1844
Z nami od: 25.02.2006
Konkursy dodane: 18
kropekk
Posty na forum: 23
Z nami od: 28.10.2006
Gość
wreszcei dojechał robot z konkursu Akademii Pieczenia Kasi - jest super
Przed chwileczką i do mnie kurier przywiózł
Gość
paczka z gadżetami od trynid
Do mnie też dotarła
Gość
Nagroda z Toy Story z portalu nie-zla mama - chyba długo się nie otrząśniemy: całe DWIE malowanki za 3,50
, że też oni się nie wstydzą organizować konkursów
Do mnie dotarła wczoraj- obiecywany ZESTAW (!!!)niespodzianek to jedna cienka książeczka. Właśnie się wybieram da sklepu- zafunduję mojemu Dziecku Buzza bo cięzko opisać jego wczorajsze rozczarowanie. Wysłałam maila z prośbą o wyjasnienie tej sytacji, jeśli Nie- zła- Mama nie odpowie- napiszę do sponsorów konkursu.
Wcale nie chodzi o to, że zawsze od razu chciałybyśmy wypasione nagrody
aneta19790411
Posty na forum: 856
Z nami od: 15.06.2010
Konkursy dodane: 4
paczka z gadżetami od trynid
Do mnie też dotarła
i do mnie
kubatbg
Posty na forum: 1762
Z nami od: 04.02.2007