Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: mania493
Chętne 3 osoby prosze o prv
Gość: mania493
Gość: sylvie5
beniaminowa
Postów 1327
Data rejestracji 21.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: minka77
hura udało mi się zgarnąć
beniaminowa
Postów 1327
Data rejestracji 21.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: see
BWL74WWPLLLLJB7H
F7LFJRWBPNJAXKXM
Uff, mam nadzieję, że dobrze przepisałam
Gość: charonio
Dobrze, dziękuję bardzo.
Gość: magdaa
FAHL9K 76H99R FR69
cocacolowe kodziki
Gość: pola731
dziękuję za drugi (jeszcze trwa weryfikacja ale go wstukałam)
Gość: plocia
Kupon upowa¿nia do zakupu z rabatem 50 z³
jednej dowolnej pary obuwia zimowego BARTEK
w sieci sklepów firmowych
Kupon jest wa¿ny do 20.12.2012
kod podam na pw
Gość: magdaa
F79P3P LFXP7A XWMK
F9XP6A FR6AAW 43LN
Gość: tato999
wzięłam ale nie wiem czy przyjęło
Z powodu dużego
obciążenia serwera,
weryfikacja kodu jeszcze
się nie zakończyła.
w każdym bądź razie dziękuję
berenika2005
Postów 381
Data rejestracji 29.10.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
przejscie kładką+jazda rowerem na linie 30m nad ziemią+wejscie na scianke wspinaczkowa. warszawa. wazne do konca grudnia!!!
Gość: MMM
Zaproszenia są wydrukowane, więc ew. do odbioru przy Galerii Mokotów ok. 16.30 lub wcześniej, ale w innym miejscu do ustalenia.
Mam takie same na inna godzinę, więc te chętnie oddam
Gość: olusia_1622
BR39JPXHJKBX74AP
BWKLNJLNBJX66KHH
BRHM3XMKHMNHMJXM
maribog
Postów 1022
Data rejestracji 27.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzięki za 2 i 3
Gość: kasia1600