Ambasadorinnowacji - Philips

Gość: dagmaruffka

#6062599 Napisano: 28.08.2015 10:11:47
Ja nie moge wejść na stronę ambasador innowacji.. ;/
0 0

migi

#6062625 Napisano: 28.08.2015 10:39:40
dagmaruffka napisał(a):

Ja nie moge wejść na stronę ambasador innowacji.. ;/

u mnie też nie można , pewnie mają jakiś błąd ogólny
0 0

lubinianka24

#6062666 Napisano: 28.08.2015 11:25:52
Napisałam wczoraj do nich w sprawie żelazek i cisza, nikt nie odpisał 
0 0

Gość: Olelenka

#6062710 Napisano: 28.08.2015 12:27:31
Moim skromnym zdaniem przesadzają z tym opóźniemiem decyzji w sprawie żelazek!
Fajnie byłoby wiedzieć na czym się stoi, a nie cały czas się zastanawiać.. 
0 0

kate1980

#6062726 Napisano: 28.08.2015 12:53:57
działa Wam dziś strona? dla mnie niestety od rana nie chce sie otworzyć. a miałam dziś zamiar napisać ostatnie zadanie
0 0

Finezyjna

#6063562 Napisano: 31.08.2015 08:58:12
Dostaliście może @ odnośnie możliwości testowania VisaPure Antiblemish?
0 0

cherry_coke

#6063565 Napisano: 31.08.2015 09:04:29
Czy ktoś, kto testuje odkurzacz może przetłumaczyć mi z polskiego na polski jak to jest: czy musimy napisać 1 opinię z 5 osobami testującymi czy każdy musi napisać swoją opinię, bo wcześniej każdy pisał osobno, a teraz wnioskuję (choć nie wiem czy prawidłowo), że tylko jedną wspólną ... Pomoże ktoś?
0 0

karolinamat

#6063609 Napisano: 31.08.2015 10:50:50
cherry_coke napisał(a):

Czy ktoś, kto testuje odkurzacz może przetłumaczyć mi z polskiego na polski jak to jest: czy musimy napisać 1 opinię z 5 osobami testującymi czy każdy musi napisać swoją opinię, bo wcześniej każdy pisał osobno, a teraz wnioskuję (choć nie wiem czy prawidłowo), że tylko jedną wspólną ... Pomoże ktoś?

Ja mam odkurzacz ale na razie nie wiem co i jak. Nie wiem w jaki sposób napisać (nagrać) opinie. Sądziłam że jakiś mail będzie....

A czy u was na stronie też jest że "brak wyzwań w tym tygodniu"??????????????????? Kurcze nie zdążyłam zrobić ostatniego zadania w poprzednim etapie i to może dlatego....
0 0

cherry_coke

#6063632 Napisano: 31.08.2015 11:17:30
karolinamat napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

Ja mam odkurzacz ale na razie nie wiem co i jak. Nie wiem w jaki sposób napisać (nagrać) opinie. Sądziłam że jakiś mail będzie....

A czy u was na stronie też jest że "brak wyzwań w tym tygodniu"??????????????????? Kurcze nie zdążyłam zrobić ostatniego zadania w poprzednim etapie i to może dlatego....

Zrobiłam wszystko i też wyzwań brak. 
Napiszę maila w sprawie testowania... może się coś wyjaśni.
0 0

constanza

#6063665 Napisano: 31.08.2015 11:58:46
Finezyjna napisał(a):

Ja nei dostalam ake moja mama juz tak wiec chyba wybiórczo wysyłali te maile. Choc zastanawiamy sie czy w ogole warto sie w to testowanie bawic bo widze, ze jest coraz gorzej czytając wasze przejścia z odkurzaczami i zalążkami. Wiecej stresów niz to warte.
0 0

kaskaderka1

#6063667 Napisano: 31.08.2015 12:02:38
Ja dostałam propozycję testowania urządzenia do mikrodermabrazji VisaCare.
0 0

Finezyjna

#6063668 Napisano: 31.08.2015 12:03:13
constanza napisał(a):

Finezyjna napisał(a):

Ja nei dostalam ake moja mama juz tak wiec chyba wybiórczo wysyłali te maile. Choc zastanawiamy sie czy w ogole warto sie w to testowanie bawic bo widze, ze jest coraz gorzej czytając wasze przejścia z odkurzaczami i zalążkami. Wiecej stresów niz to warte.

Dopatrzyłam się tam jeszcze mylnego opisu w meilu napisane jest 10 osób, a w regulaminie 5 emotka
0 0

Gość: dagmaruffka

#6063691 Napisano: 31.08.2015 12:27:32
Olelenka napisał(a):

Moim skromnym zdaniem przesadzają z tym opóźniemiem decyzji w sprawie żelazek!
Fajnie byłoby wiedzieć na czym się stoi, a nie cały czas się zastanawiać.. 

Czekam i czekam i nie wiem co robic.. ;/
0 0

Gość: aka

#6063946 Napisano: 31.08.2015 17:14:04
Są nowe wyzwania...
0 0

dtlecky

#6063947 Napisano: 31.08.2015 17:16:09
W końcu dodali nowy etap:

Zakręć się wokół pięknej fryzury!
Jak działa lokówka Philips ProCare Auto Curl?
A) użytkownik może dostosować grubość loków dzięki specjalnej konstrukcji wałka 
B) włosy są nakręcane na obrotową szczotkę z końskiego włosia, dzięki czemu loki są wyjątkowo piękne i trwałe
C) automatycznie nawija włosy na podgrzany wałek i podkręca je tworząc doskonałe loki

Lokówka ProCare Auto Curl posiada regulowane kierunki kręcenia – dzięki temu można uzyskać idealną symetrię fryzury lub naturalny wygląd loków. Te kierunki to: 
A) w prawo i w lewo z normalną prędkością oraz w prawo i w lewo z przyspieszoną prędkością
B) w lewo, w prawo i na przemian
C) w lewo i w prawo

Jaką temperaturę można ustawić w lokówce ProCare Auto Curl?
A)180-200 
B) 180 – 200 – 220 
C) 170 – 190 – 210 

Jaki czas stylizacji loków można ustawić w lokówce ProCare AutoCurl?
A) 8 sek -10 sek -12 sek

B) 5 sek – 10 sek – 15 sek
C) 5 sek – 7 sek – 9 sek

Wyjątkowa komora z izolacją ciepła, w którą wyposażona jest automatyczna lokówka Philips ProCare, zapewnia:
A) oszczędność energii
B) ochronę przed przegrzaniem włosów podczas stylizacji
C) większą skuteczność urządzenia

Piękna cera po wakacjach
Urządzenie Philips VisaCare masuje skórę i wspomaga krążenie krwi, usuwając jednocześnie martwe komórki naskórka i wspomagając naturalny proces odnowy komórek. Jak nazywają się systemy, w które jest wyposażone?
A) podwójny system SkinSoSoft
B) podwójny system Air Lift i system złuszczania
C) system Massage&Regeneration

Dzięki urządzeniu VisaCare skóra staje się gładsza, bardziej promienna i jędrna (co dowiodły testy konsumenckie). Ile czasu trzeba, żeby uzyskać widoczne i trwałe efekty?
A) 3 miesiące
B) 4-6 tygodni
C) 1 tydzień

System Air Lift, w który wyposażone jest urządzenie VisaCare działa następująco:
A) skóra w ogóle nie ma kontaktu z urządzeniem – VisaCare działa na odległość 2-5 milimetrów, wypuszczając powietrze pod ciśnieniem w kierunku twarzy i w ten sposób usuwany jest martwy naskórek, a masaż jest wyjątkowo delikatny
B) masaż wykonywany jest naprzemiennie twardą i miękką końcówką, dzięki czemu krążenie krwi przyspiesza, a złuszczony naskórek jest zasysany i szybko zostaje usunięty
C) masaż podciśnieniowy intensywnie stymuluje mikrocyrkulację. Skóra jest delikatnie podnoszona i rozciągana, aby umożliwić masowanie jej głębszych warstw. Krążenie krwi przyspiesza, co powoduje przenoszenie tlenu i składników odżywczych do pow

Jak często zalecane jest używanie VisaCare, by skóra była gładka i nabrała zdrowego blasku?
A)raz w tygodniu przez 15 minut
B) dwa razy w tygodniu po 5 minut
C) codziennie po 7 minut

Dlaczego urządzenie VisaCare jest wyposażone w dwie różne końcówki?
A)końcówkę można dopasować do swojego rodzaju skóry (skóra wrażliwa i normalna)

B)najpierw stosujemy końcówkę miękką, a następnie twardą dla utrwalenia efektu
C) najpierw stosujemy końcówkę twardą, która intensywnie usuwa złuszczony naskórek, a następnie miękką – dla wygładzenia naskórka
0 0

migi

#6063959 Napisano: 31.08.2015 17:26:58
Oj powtórzyłyśmy się w tej samej chwili, ale niech już będzie emotka

PYTANIE 1.
Urządzenie Philips VisaCare masuje skórę i wspomaga krążenie krwi, usuwając jednocześnie martwe komórki naskórka i wspomagając naturalny proces odnowy komórek. Jak nazywają się systemy, w które jest wyposażone?
a) podwójny system SkinSoSoft
b) system Massage&Regeneration
c) podwójny system Air Lift i system złuszczania

PYTANIE 2
Dzięki urządzeniu VisaCare skóra staje się gładsza, bardziej promienna i jędrna (co dowiodły testy konsumenckie). Ile czasu trzeba, żeby uzyskać widoczne i trwałe efekty?
a) 3 miesiące
b)1 tydzień
c) 4-6 tygodni

PYTANIE 3System Air Lift, w który wyposażone jest urządzenie VisaCare działa następująco:
a) skóra w ogóle nie ma kontaktu z urządzeniem –
b) VisaCare działa na odległość 2-5 milimetrów, wypuszczając powietrze pod ciśnieniem w kierunku twarzy i w ten sposób usuwany jest martwy naskórek, a masaż jest wyjątkowo delikatny
c) masaż podciśnieniowy intensywnie stymuluje mikrocyrkulację. Skóra jest delikatnie podnoszona i rozciągana, aby umożliwić masowanie jej głębszych warstw. Krążenie krwi przyspiesza, co powoduje przenoszenie tlenu i składników odżywczych do pow
d )masaż wykonywany jest naprzemiennie twardą i miękką końcówką, dzięki czemu krążenie krwi przyspiesza, a złuszczony naskórek jest zasysany i szybko zostaje usunięty

PYTANIE 4
Jak często zalecane jest używanie VisaCare, by skóra była gładka i nabrała zdrowego blasku?
a) codziennie po 7 minut
b )dwa razy w tygodniu po 5 minut
c) raz w tygodniu przez 15 minut

PYTANIE 5
Dlaczego urządzenie VisaCare jest wyposażone w dwie różne końcówki?
a) końcówkę można dopasować do swojego rodzaju skóry (skóra wrażliwa i normalna)
b) najpierw stosujemy końcówkę miękką, a następnie twardą dla utrwalenia efektu
c )najpierw stosujemy końcówkę twardą, która intensywnie usuwa złuszczony naskórek, a następnie miękką – dla wygładzenia naskórka
0 0

kaskaderka1

#6063976 Napisano: 31.08.2015 17:58:34
Na których stronach internetowych zamieszczałyście opinie o produktach ?
Chodzi mi o sytuację ,gdy Philips decyduje gdzie mają być zamieszczone .
0 0

kacha57

#6063985 Napisano: 31.08.2015 18:08:12
0 0

cherry_coke

#6064158 Napisano: 01.09.2015 08:30:16
kaskaderka1 napisał(a):

Nie wiem czy dobrze rozumiem... mediamarkt lub agito.pl, lub neo24, neonet, opineo, ceneo. Jeśli miałam wybór to najchętniej ceneo bo najszybsza moderacja była. 
0 0

kaskaderka1

#6064197 Napisano: 01.09.2015 09:43:42
cherry_coke napisał(a):

kaskaderka1 napisał(a):

Nie wiem czy dobrze rozumiem... mediamarkt lub agito.pl, lub neo24, neonet, opineo, ceneo. Jeśli miałam wybór to najchętniej ceneo bo najszybsza moderacja była. 

Dziękuję emotka
0 0