Ambasadorinnowacji - Philips

Gość: tusienka

#6238883 Napisano: 08.08.2016 17:50:48
ewciaaa napisał(a):

Czeka ktoś jeszcze na nagrodę z majowej aukcji?

Oj kochana... chyba bardzo pilnie musisz do nich napisać. Z tego co pamiętam napisane było,że wysyłka trwa i potrwa ma maks tydzień. A ten termin minął w ten piątek...
0 0

szmerfetka

#6238891 Napisano: 08.08.2016 18:17:59
Dostałam Multicookera i mam pytanie-recenzja posłana na ambasador philipsa, ale nie mam nic więcej, Kiedy jakieś filmiki czy cos w tym stylu sie sle-pierwszy raz testuje i nie wiem do końca. A maja słać jakieś specjalne zadania -ktos cos wie;-)
0 0

Finezyjna

#6238894 Napisano: 08.08.2016 18:28:35
Mam pytanie - dostałam @ odnośnie rozpoczęcia testów z visapure,ale u mnie nie ma przesyłki..czy powinnam się tym niepokoić?
0 0

Gość: ksantypa

#6238896 Napisano: 08.08.2016 18:33:06
szmerfetka napisał(a):

Dostałam Multicookera i mam pytanie-recenzja posłana na ambasador philipsa, ale nie mam nic więcej, Kiedy jakieś filmiki czy cos w tym stylu sie sle-pierwszy raz testuje i nie wiem do końca. A maja słać jakieś specjalne zadania -ktos cos wie;-)

w/g reglaminu specjlane zadanie to umieszzcenie owej recenzji na platformie  zakupowej ( ceneo itp)
0 0

#6238928 Napisano: 08.08.2016 20:40:26
Finezyjna napisał(a):

Mam pytanie - dostałam @ odnośnie rozpoczęcia testów z visapure,ale u mnie nie ma przesyłki..czy powinnam się tym niepokoić?

Badź spokojna. Ja dostałam wpierw sprzęt a potem maila na drugi dzień i status testu w moim profilu wciąż widnieje jako-  w trakcie dostarczania emotka Nic nie podpisałaś nic nie tracisz emotka A jak paczka do Ciebie będzie szła to w tym samym dniu dostaniesz maila od DPD
0 0

Finezyjna

#6238943 Napisano: 08.08.2016 21:07:08
tusienka napisał(a):

Finezyjna napisał(a):

Badź spokojna. Ja dostałam wpierw sprzęt a potem maila na drugi dzień i status testu w moim profilu wciąż widnieje jako-  w trakcie dostarczania emotka Nic nie podpisałaś nic nie tracisz emotka A jak paczka do Ciebie będzie szła to w tym samym dniu dostaniesz maila od DPD

Skoro informacja jest na philipsie jak i na @ to chyba powinna dotrzeć.
Dzięki za uspokojenie:)
PS.dziwi mnie trochę to,że przesyłki były wysyłane w pt..
0 0

szmerfetka

#6238989 Napisano: 08.08.2016 23:05:16
Do ksantypa
Ok, ale kiedy mam to zrobić, bo nie chce by mi termin umknął. Na stronie ambasador philipsa było trzeba wpisać recenzję z testowania i tam otrzymać mam jeśli będzie ok 30+ ale kiedy mi przyjdzie to specjalne zadanie. Bo tego nie wiem. A nic nie dostaje.
0 0

#6239021 Napisano: 09.08.2016 07:03:12
Finezyjna napisał(a):

tusienka napisał(a):

Finezyjna napisał(a):

Skoro informacja jest na philipsie jak i na @ to chyba powinna dotrzeć.
Dzięki za uspokojenie:)
PS.dziwi mnie trochę to,że przesyłki były wysyłane w pt.

w treści maila jest ,,został wysłany i powinien dotrzeć do Ciebie w ciągu 7-10 dni roboczych. " myślę,że tyle spokojnie możesz poczekać,a po tym terminie panikować . I tak test liczy się od momentu otrzymania paczki - w/g regulaminu emotka Będziesz mieć tak czy siak tyle samo czasu emotka Gratki w ogóle emotka  
0 0

#6239027 Napisano: 09.08.2016 08:21:57
szmerfetka napisał(a):

Do ksantypa
Ok, ale kiedy mam to zrobić, bo nie chce by mi termin umknął. Na stronie ambasador philipsa było trzeba wpisać recenzję z testowania i tam otrzymać mam jeśli będzie ok 30+ ale kiedy mi przyjdzie to specjalne zadanie. Bo tego nie wiem. A nic nie dostaje.

Po sprawdzeniu Opinii – zostanie przydzielone dodatkowe Wyzwanie Specjalne dla
Testera „Opublikuj Opinię”
Wyzwania Specjalne będą widoczne przez cały okres testowania, każdy testujący będzie mógł uzupełnić je w dowolnym momencie w czasie trwania testowania.
z reg.wynika  ze pojawi sie zadanie specjalne w wyzwaniach specjalnych
0 0

mgielkaa

#6239052 Napisano: 09.08.2016 09:50:31
Ktoś kontaktował się z Philipsem i wie kiedy mają być wysłane Multicookery z 22.07?
Według ostatnich informacji mieli wysłać do końca zeszłego tygodnia, ale gdyby to zrobili to paczki doszłyby wczoraj.
0 0

patrycha1429

#6239248 Napisano: 09.08.2016 15:31:03
czy zostały naliczone już punkty za zadania w Ambasadorze? bo u mnie wisi to wszystko w "powietrzu"
0 0

defed

#6239731 Napisano: 10.08.2016 19:15:17
Odesłałam testowaną damską golarkę (nota bene wujową), ale paczka do mnie wróciła: Nieudane doręczenie - decyzja o zwrocie emotka Musze teraz zapłacić 13zł za podróż powrotną emotka  i nawet bym to przeżyła, gdyby nie wizja spłacania Philipsa (koszt przedmiotu 160zł), ewentualnie musiałabym nagrać filmik, którego mi się odechciało robić, gdyż golarka mnie zawiodła i nie chce mi się upubliczniać wulgaryzmów na jej temat.
Jak skutecznie oddać właścicielom testowany przedmiot emotka
0 0

monisss

#6239740 Napisano: 10.08.2016 19:45:52
patrycha1429 napisał(a):

czy zostały naliczone już punkty za zadania w Ambasadorze? bo u mnie wisi to wszystko w "powietrzu"

U mnie tez
0 0

requiem29

#6239741 Napisano: 10.08.2016 19:51:05
defed napisał(a):

Odesłałam testowaną damską golarkę (nota bene wujową), ale paczka do mnie wróciła: Nieudane doręczenie - decyzja o zwrocie emotka Musze teraz zapłacić 13zł za podróż powrotną emotka  i nawet bym to przeżyła, gdyby nie wizja spłacania Philipsa (koszt przedmiotu 160zł), ewentualnie musiałabym nagrać filmik, którego mi się odechciało robić, gdyż golarka mnie zawiodła i nie chce mi się upubliczniać wulgaryzmów na jej temat.
Jak skutecznie oddać właścicielom testowany przedmiot emotka

poczekać na maila, że masz odesłać, dopiero wtedy odbiorą przesyłkę 
0 0

#6239891 Napisano: 11.08.2016 11:11:58
Dostalam @ donosnie tych multikc
mgielkaa napisał(a):

Ktoś kontaktował się z Philipsem i wie kiedy mają być wysłane Multicookery z 22.07?
Według ostatnich informacji mieli wysłać do końca zeszłego tygodnia, ale gdyby to zrobili to paczki doszłyby wczoraj.

chyba beda rozsylac bo mam @  że niedlugo do mnie dotrze
0 0

monisss

#6239904 Napisano: 11.08.2016 11:22:13
ale jestem głupia.. ciekawe czy mi zalicza.. jakoś nie ogarnęlam, że testowanie trwa tylko 14 dni i dostałam multicookera 26.07 a fartem napisałam opinię 9.08, zaliczą mi?
0 0

Gość: katrin22

#6239936 Napisano: 11.08.2016 11:56:35
Ja dostałam info 22.07 o dostaniu się do kampanii.
Ponad tydzień temu pisałam pytanie w sprawie wysyłki, to napisali, że będą rozsyłać w tygodniu, niestety nie słali, bynajmniej nie do mnie. Teraz znów wysłałam info, bo wyjeżdżam na wakacje i dziś info:

Drogi Testerze/Testerko! W ciągu najbliższych dni otrzymasz od nas produkt do testowania!Twój czas na testowanie to 2 tygodnie od dnia otrzymania przesyłki od kuriera Twoim zadaniem podczas testowania jest:

1. NAPISANIE KRÓTKIEJ OPINII na temat testowanego produktu (od 350 do 500 znaków)
- po przeczytaniu Twojej opinii poprosimy Ciebie o jej publikacje na stronie internetowej – poprzez dodatkowe Wyzwanie OPUBLIKUJ OPINIĘ
UWAGA! OPINIĘ – wysyłasz do nas poprzez Wyzwanie Specjalne na www.ambasadorinnowacji.pl , Wyzwanie Specjalne będzie dla Ciebie widoczne w trakcie okresu testowania – 2 tygodnie – będziesz mógł uzupełnić je w dowolnym momencie. Chcesz zostać Zwycięzcą i otrzymać produkt na własność? Wykonaj wszystkie zadania testera!Testowanie zawsze zaczyna się z momentem odebrania produktu od kuriera.

PozdrawiamyAmbasadorinnowacji.pl 
[email protected]
0 0

monisss

#6239942 Napisano: 11.08.2016 12:12:01
własnie ja też dostałam tego maila... stąd moje pytanie emotka ale widzę, że mają tam bałaganik, więc mam nadzieję, że nie przyczepią się do mojej opinii... 
0 0

trampek,

#6240062 Napisano: 11.08.2016 17:49:41
katrin22 napisał(a):

Ja dostałam info 22.07 o dostaniu się do kampanii.
Ponad tydzień temu pisałam pytanie w sprawie wysyłki, to napisali, że będą rozsyłać w tygodniu, niestety nie słali, bynajmniej nie do mnie. Teraz znów wysłałam info, bo wyjeżdżam na wakacje i dziś info:

Drogi Testerze/Testerko! W ciągu najbliższych dni otrzymasz od nas produkt do testowania!Twój czas na testowanie to 2

Też dostałam takiego mejla napisałam recenzję i wyslalam i nie mam naicznych punktow ani kolejnego wyzwania zeby na stronie napisac? kiedy ono sie pojawia? gdzie mam na stronie umiescic napisza mi czy jak?
0 0

Finezyjna

#6240225 Napisano: 12.08.2016 08:48:02
Czy ktoś z Was dostał się do testowania odkurzaczy?
0 0