Ambasadorinnowacji - Philips

Gość: tusienka

#6249819 Napisano: 04.09.2016 18:53:50
mgielkaa napisał(a):

tusienka napisał(a):

migi napisał(a):

migi napisał(a):

migi napisał(a):

Dostałam maila z philips (tester produktów) o niezakwalifikowaniu sie do testów steamera, po czym po 10 min kolejny o zakwalifikowaniu się. Ktoś również tak dostał ? 

Kiedy był nabór do steamera???

W zeszłym tygodniu.

ale numer... u mnie jest tylko maszynka do golenia dla facetów i visapure... który właśnie skończyłam testować a żaden steamer się nie pokazał- dużo było w puli ?
0 0

mgielkaa

#6249842 Napisano: 04.09.2016 19:48:56
tusienka napisał(a):

mgielkaa napisał(a):

tusienka napisał(a):

migi napisał(a):

migi napisał(a):

migi napisał(a):

Dostałam maila z philips (tester produktów) o niezakwalifikowaniu sie do testów steamera, po czym po 10 min kolejny o zakwalifikowaniu się. Ktoś również tak dostał ? 

W zeszłym tygodniu.

ale numer... u mnie jest tylko maszynka do golenia dla facetów i visapure... który właśnie skończyłam testować a żaden steamer się nie pokazał- dużo było w puli ?

U mnie teraz też tak jest, ale w zeszłym tygodniu były jeszcze steamery. Nie zapisywałam się bo mi terminy nie pasowały emotka
Z tego co kojarzę to było ich 9.
0 0

kasia580

#6250097 Napisano: 05.09.2016 14:11:46
Mam info odnośnie suszarko-lokówki  testowanej ambasadorinnowacji 
Droga Testerko! 
W ciągu najbliższych dni otrzymasz od nas produkt do testowania!.
dostałam dziś o 13:50 @ 
0 0

Gość: marioo

#6250098 Napisano: 05.09.2016 14:12:24
Używała któraś z Was suszarko-lokówki wygranej na ostatniej aukcji? Z mojej po pierwszym włączeniu zaczął wydobywać się dym a po chwili urządzenie przestało działać. Po wystudzeniu sprzętu i ponownym uruchomieniu lokówka grzeje się przez kilka sekund i wyłącza emotka Wasze egzemplarze też są takie felerne?
0 0

kumarek

#6250113 Napisano: 05.09.2016 14:36:20
mgielkaa napisał(a):

tusienka napisał(a):

mgielkaa napisał(a):

tusienka napisał(a):

migi napisał(a):

migi napisał(a):

migi napisał(a):

W zeszłym tygodniu.

U mnie teraz też tak jest, ale w zeszłym tygodniu były jeszcze steamery. Nie zapisywałam się bo mi terminy nie pasowały emotka
Z tego co kojarzę to było ich 9.

Kurcze zapisywałam się na jakieś testy steamera ale nie wiem gdzie... czy to na platformie czy gdzie indziej.. Zapomniałam, a właśnie byłoto w tamtym tygodniu...
0 0

Gość: skorpionka82

#6250213 Napisano: 05.09.2016 18:56:18
Czy ktoś jeszcze czeka na Multicooker??

W piątek były dostawy chyba u większości z Was. Na wiadomości nie odpisują. A wyzwanie wciąż wisi. Sprzętu brak. Żarty jakieś.
0 0

mgielkaa

#6250216 Napisano: 05.09.2016 19:00:34
skorpionka82 napisał(a):

Czy ktoś jeszcze czeka na Multicooker??

W piątek były dostawy chyba u większości z Was. Na wiadomości nie odpisują. A wyzwanie wciąż wisi. Sprzętu brak. Żarty jakieś.

Ja czekam. Pisałam do nich już dwa razy i nie dostałam odpowiedzi. A zaraz jadę na urlop i nie będę miała jak odebrać przesyłki. Najbardziej wkurza mnie fakt, że w piątek przesyłki dostały osoby, które powiadomienie o testowaniu miały później niż ja.
0 0

zdolnabestia

#6250217 Napisano: 05.09.2016 19:02:31
Też czekam na multicooker. Maila o kurierze nie ma, a u mnie nikogo teraz przez jakiś tydzień nie ma w domu...
0 0

Gość: skorpionka82

#6250223 Napisano: 05.09.2016 19:08:22
zdolnabestia napisał(a):

Też czekam na multicooker. Maila o kurierze nie ma, a u mnie nikogo teraz przez jakiś tydzień nie ma w domu...

mgielkaa napisał(a):

Ja czekam. Pisałam do nich już dwa razy i nie dostałam odpowiedzi. A zaraz jadę na urlop i nie będę miała jak odebrać przesyłki. Najbardziej wkurza mnie fakt, że w piątek przesyłki dostały osoby, które powiadomienie o testowaniu miały później niż ja.

No właśnie, mnie tez to wkurza. 
Chyba, że wysyłali konkretne modele. A nasze zostawili na koniec. 

Ale mimo wszystko - w dobrym tonie byłoby odpisać na wiadomość.

A co nieobecności - przed moim urlopem pisałam do nich maila. Odpisali (o!). Wystarczy zostawić komuś upoważnienie pisemne do odbioru. Ale muszą tam być Wasze dane z umowy i dane (nr dowodu) osoby odbierającej.
0 0

mgielkaa

#6250248 Napisano: 05.09.2016 20:06:07
skorpionka82 napisał(a):

zdolnabestia napisał(a):

mgielkaa napisał(a):

No właśnie, mnie tez to wkurza. 
Chyba, że wysyłali konkretne modele. A nasze zostawili na koniec. 

Ale mimo wszystko - w dobrym tonie byłoby odpisać na wiadomość.

A co nieobecności - przed moim urlopem pisałam do nich maila. Odpisali (o!). Wystarczy zostawić komuś upoważnienie pisemne do odbioru. Ale muszą tam być Wasze dane z umowy i dane (nr dowodu) osoby odbierającej.

Dobre sobie. Ja mieszkam tylko z mężem i oboje jedziemy na urlop emotka  a w mieście, w którym mieszkam nie mieszka nikt z mojej rodziny.
0 0

dorcia

#6250282 Napisano: 05.09.2016 21:29:46
Dostałam dzisiaj maila o tym,że sa ekspresy do testowania, no to zalogowałam się , sprawdziłam regulamin i co? I po testach testujacy na własny koszt odsyła ekspres emotka  już pędzę do uzupełaniania wyzwania ....
0 0

monisss

#6250381 Napisano: 06.09.2016 08:10:32
dorcia napisał(a):

Dostałam dzisiaj maila o tym,że sa ekspresy do testowania, no to zalogowałam się , sprawdziłam regulamin i co? I po testach testujacy na własny koszt odsyła ekspres emotka  już pędzę do uzupełaniania wyzwania ....

co ty??? oho.. to żem się zgłosiła..
0 0

Finezyjna

#6250385 Napisano: 06.09.2016 08:33:44
monisss napisał(a):

dorcia napisał(a):

Jeśli dostaniesz się do testów to nie musisz podpisywać umowy użyczenia - także spokojnie;)
0 0

kumarek

#6250426 Napisano: 06.09.2016 09:43:55
Czy wy tez macie nie naliczone punkty z wcześniejszych etapów jeszcze sprzed aukcji? chyba sobie w kulki lecą
0 0

patrycha1429

#6250448 Napisano: 06.09.2016 10:02:23
kumarek napisał(a):

Czy wy tez macie nie naliczone punkty z wcześniejszych etapów jeszcze sprzed aukcji? chyba sobie w kulki lecą

Ja też jeszcze nie, mają jeszcze 3 dni
0 0

paula9891

#6250449 Napisano: 06.09.2016 10:02:48
kumarek napisał(a):

Też. Ale zawsze naliczali przed aukcją, więc nie ma co się stresować emotka
0 0

dorcia

#6250763 Napisano: 06.09.2016 18:27:28
monisss napisał(a):

dorcia napisał(a):

Może napiszę, choc jak jest taki regulamin to jakoś chęc do testów przechodzi mi emotka
0 0

zdolnabestia

#6250780 Napisano: 06.09.2016 19:14:13
Pozaliczali mi dzisiaj wszystkie zaległe zadania i mam 3 x 3 x 3.
Zatwierdzili nawet dodaną do swojego profilu maszynkę, którą dodawałam chyba z miesiąc temu.
0 0

blanka8177

#6250825 Napisano: 06.09.2016 21:59:40
patrycha1429 napisał(a):

migi napisał(a):

Witaj Patrycja,Dziękujemy za zgłoszenie do testów produktu Steamer Philips. Niestety tym razem Twoje zgłoszenie nie zostało zakwalifikowane. Zapraszamy do wzięcia udziału w kolejnej akcji. Sprawdzaj na bieżąco zakładkę z informacjami o nadchodzących i bieżących testach

Wyjaśniło się coś w Twojej kwestii? Będziesz testowała? Bardzo chciałam się dostać, ale nie mam nic w profilu więc myślę, ze to pomyłka była.
0 0

migi

#6250826 Napisano: 06.09.2016 22:06:04
blanka8177 napisał(a):

patrycha1429 napisał(a):

migi napisał(a):

Witaj Patrycja,Dziękujemy za zgłoszenie do testów produktu Steamer Philips. Niestety tym razem Twoje zgłoszenie nie zostało zakwalifikowane. Zapraszamy do wzięcia udziału w kolejnej akcji. Sprawdzaj na bieżąco zakładkę z informacjami o nadchodzących i bieżących testach

Wyjaśniło się coś w Twojej kwestii? Będziesz testowała? Bardzo chciałam się dostać, ale nie mam nic w profilu więc myślę, ze to pomyłka była.

Niestety chyba pomyłka emotka  
0 0