Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
dorcia77
Postów 684
Data rejestracji 23.01.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Doczekał się ktoś jeszcze telefonu??
Gość: ignam
Gość: stopro
dorcia77
Postów 684
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dziekuje
a czy po zgłoszeniu chęci udziału w konkursie dostawaliście jakiś potwierdzenia na maila (chodzi mi o zgłoszenie przez www)
jolidlo
Postów 333
Data rejestracji 15.03.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zgłaszałam się przez www, nie dostałam żadnego maila, potem jeszcze dla pewności zgłosiłam się telefonicznie na infolinii.
dorcia77
Postów 684
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no właśnie , ja tylko przez www i chyba mnie pominęli
toka
Postów 3084
Data rejestracji 09.02.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dorcia77
Postów 684
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jolidlo
Postów 333
Data rejestracji 15.03.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Swoją drogą jeśli nie uwzględnili Twojego udziału uważam to za skandaliczne, gdyż w regulaminie jest zapis, że w ten sposób można się zapisywać do konkursu. Ja się dość zaangażowałam w ten konkurs i w ostatnich dniach coś mnie tknęło żeby zadzwonić na infolinię.
dorcia77
Postów 684
Punkty karne 0
Konkursy dodane
szkoda ze nie wpadłam na ten pomysł właśnie ale nigdy wcześniej się z czymś takim nie spotkałam,
nauczka niestety
ale reklamacje napiszę
pozdrawiam
masza
Postów 7932
Data rejestracji 11.11.2008
Punkty karne 1
Konkursy dodane
a tak na marginesie to jest już nowa oferta PeKao z Miśkami Endo....
Obcując z kotem, człowiek ryzykuje jedynie to, że stanie się wewnętrznie bogatszy.
Colette
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
masza
Postów 7932
Punkty karne 1
Konkursy dodane
dorcia77
Postów 684
Punkty karne 0
Konkursy dodane
z ilości transakcji które miałam i tel nie dostałam
stąd jedyne podejrzenie ze nie uwzględnili zgłoszenia przez www, bo wszystkie regulaminowe warunki spełniłam
masza
Postów 7932
Punkty karne 1
Konkursy dodane
dorcia77
Postów 684
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wiem, ale z tego co dopytywałam na PW kilku osób to idą teraz coraz mniejsze ilości transakcji, moja ilość już dawno przeszła, a ponieważ nie d się telefonicznie nic ustalić, bo liste ma tylko TA osoba co dzwoni z gratulacjami, a do mnie nie dzwoniła
ech ale się rozpisałam ...
sorki, mój problem a nie Wasz, nie zawracam już głowy, wracajcie do konków
staszek
Postów 3670
Data rejestracji 07.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u mnie cisza
Gość: tulipanka
U mnie też cisza, mam nadzieję że przed burzą.. bo coś ostatnio w konkursach mam za spokojnie
anialistopad
Postów 14591
Data rejestracji 06.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
www.zabawkikrasnala.pl
Gość: dolly
nie wiem jak w regulaminie, ale na butelce jest 30.04
anialistopad
Postów 14591
Data rejestracji 06.07.2009
Punkty karne 0