Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: barcza
Gość: loczeq
DC - działają na zasadzie franczyzy - jeden, dwa dwadzieścia (ten sam właściciel) może mieć jedną firmę i na nią jeden nip a reszta będzie miała inny
taka Biedronka, Tesco ma własne markety i w całej Polsce wszystkie ich markety mają jednakowy nip
dlaczego agencje dopuszcaja wpisywanie takich samych powodów? bo jeśli będzie taka akcja jak w nivea to mozna wyczyscic baze i po sprawie ale co będzie jak ograniczymy wpisywanie np. numerów paragonów? może być tak jak jeden hurtownik załatwił jedną mała agencję (zrobił to specjalnie)
Drukował u siebie w sklepie na kasach paragony. Kasy miały 4 cyfrowe numery. Miał 3 lub 4 zestawy z tymi samymi numerami. Zgłaszał udział w ostatni dzień. Oczywiście zgłosił tylko część "bo reszta nie przechodziła". Poczekał na zakończenie loterii - napisał reklamacje, agencja reklamacje odrzuciła (nagrody już oczywiście przyznane). Napisał skargę do IC, która nałożyła karę na organizatora (brak możliwości wzięcia udziału w loterii promoyjnej.Hurtownik wytoczył proces cywilny agencji, który zanim się rozpoczął zakończył się ugodą na której zarobił x razy tyle co wydał na paragony drukowwane we własnym sklepie
to, że system przyjmuje to nie znaczy że tyle trafia do losowania (no chyba że agencja tego chce) masz teraz najlepszy przyklad w nivea
Gość: polec
Notabene nie mam nic przeciwko hurtownikom, pod warunkiem, że inwestują swoje własne pieniądze, jak każdy "normalny" konkursowicz tudzież mugol.
90% (tak na oko) hurtowników posiada oryginalne paragony i wcale nie musi ich zgłaszać po 100 razy, cwaniactwo, które myśli że szybko się dorobi bardzo szybko się wykrusza - mówi to osoba która zawodowo zajmuje się loteriami od jakichś 10 lat i "troszkę" zna swoją konkurencję
Gość: bloblebla2
iq jakby nie chciał weryfikować to by nipu i daty zakupu nie zbierał
do weryfikacji używa się kilkunastu danych których ty sama nie podajesz: czas zgłoszenia, lokalizacja ip (i tu zmienne ip nie ma znaczenia), pliki cookies, dane przeglądarki, adres mac i wiele innych które z połączeniem z tymi danymi podanymi przez gracza dają czysty obraz
nie ma tutaj problemu jeśli 5% numerów z bazy się powtórzy kilkakrotnie ale jeśli agencja/program wyłapie serie numerów zgłaszanych xxx razy to proste jest że pójdą do ostrzału
Gość: giuliettaX
zgodnie z przepisami 100% powinno mieć oryginalne paragony
ja o tym wiem
graj graj
Gość: gocha28
szlag mnie z nimi trafi
Gość: gracet
pisałam do nich, mają być w połowie czerwca
Gość: giuliettaX