Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Gość: artemia

#5065052 Napisano: 10.03.2012 08:16:35
oldrac napisał(a):

mariolakal napisał(a):

oldrac napisał(a):

Czy wygrał ktoś w ostatnich dniach w szybkoislodko? W temacie wygranych wielka cisza, ja też nic nie mogę ustrzelić a trochę paragonów wklepałem...

Miałam juz dzisiaj nie grać w nestle, ale mnie pokusiło... O3wiście, wielkie g.... Przy okazji rzuciłam okiem na zwycięzców... Czy to jest możliwe, że wygrywają wciąż z Sochaczewa i Jutrosina te same osóbki, które w promocyjnych łapią główne nagrody ???

Rzekłbym że Sochaczew duży jest... no ale nie jest.

No i ja też wczoraj się dałam nabrać..... i wielkie g... miałam 9 paragonów. I się zastanawiam, czy warto się bawić dalej...
0 0

Gość: jola 267

#5065080 Napisano: 10.03.2012 08:45:55
U mnie to samo na 12 parogonów jedno wielkie g.... emotka
0 0

Gość: anielka

#5065089 Napisano: 10.03.2012 08:52:27
ja dwa dni temu wysłałam 20 paragonów i też nic
0 0

maribog

#5065098 Napisano: 10.03.2012 08:58:58
jokan napisał(a):

skorpionka82 napisał(a):

co z tym Kamisem?
Wczoraj gratulacje x3, a dziś żadnego maila emotka

maile maja isc do 4 dni, moze w poniedzialek puszcza

tylko pamiętajcie, że na jedno gospodarstwo można raz podać dane-coś mi tam z regulaminu się przypomina
0 0

Gość: oldrac

#5065181 Napisano: 10.03.2012 10:13:49
morela napisał(a):

oldrac napisał(a):

Czy wygrał ktoś w ostatnich dniach w szybkoislodko? W temacie wygranych wielka cisza, ja też nic nie mogę ustrzelić a trochę paragonów wklepałem...

rzeczywiście coś ucichło, gram codziennie i po 4 trafieniach co 2-3 dni od tygodnia cisza, mam nadzieję że nie pokusili się o zmianę godziny, choć byłoby to możliwe
też mnie mocno zastanowiły powtarzające się miejscowości i mam wrażenie że nawet jak puszczą kasę o 12 w południe czy 18-tej to i tak Sochaczew będzie przodował

Jeżeli zmieniliby godzinę, musieliby o tym napisać w regulaminie... a tak dalej pisze, że zgłoszenia liczą się od godziny 00:00. Mogli oczywiście to zrobić po cichu, że zaczyna się niby od godziny 3:00, jednak to akurat jest niezgodne z regulaminem i co za tym idzie - prawem. Ciężko im to byłby jednak udowodnić... musielibyśmy wspólnie dodać 800 zgłoszeń między 00:00 a 01:00, potem 01:00 do 02:00 i by nam wyszło co i jak emotka
0 0

Gość: belkao

#5065513 Napisano: 10.03.2012 02:18:25
Może wie ktoś do kiedy mozna głosować na Opinie Nivea bo w regulaminie nic nie pisze na ten temat .I jeszcze jedno w rankingu wczoraj były dziewczyny które miały ponad 1000 głosów a dzisiaj są tylko osoby z największą ilością 220 głosów czy wie ktoś o co chodzi ?
0 0

turli

#5065722 Napisano: 10.03.2012 05:47:12
artemia napisał(a):

oldrac napisał(a):

mariolakal napisał(a):

oldrac napisał(a):

Miałam juz dzisiaj nie grać w nestle, ale mnie pokusiło... O3wiście, wielkie g.... Przy okazji rzuciłam okiem na zwycięzców... Czy to jest możliwe, że wygrywają wciąż z Sochaczewa i Jutrosina te same osóbki, które w promocyjnych łapią główne nagrody ???

No i ja też wczoraj się dałam nabrać..... i wielkie g... miałam 9 paragonów. I się zastanawiam, czy warto się bawić dalej...

ja już dawno odpuściłam emotka
0 0

Gość: kala405

#5065727 Napisano: 10.03.2012 05:51:44
a jak to jest z tą smakowitą, trzeba odesłać im paragon i co ten kod wyciac z opakowania emotka emotka
0 0

Gość: jola 267

#5065786 Napisano: 10.03.2012 06:39:07
turli napisał(a):

artemia napisał(a):

oldrac napisał(a):

mariolakal napisał(a):

oldrac napisał(a):

ja już dawno odpuściłam emotka

Ja też sobie daruję emotka
0 0

Gość: rodos

#5066227 Napisano: 11.03.2012 08:29:18
oldrac napisał(a):

Wczoraj miałem problem za stroną- wyskakiwało, że mam zaznaczyć zgody a były zaznaczone a to że kod niewłaściwy emotka
0 0

szprotka

#5066230 Napisano: 11.03.2012 08:30:50
Ja też klikam w szybko słodko i nic, nic ale mam nadzieję, że w końcu się uda. emotka
0 0

margo466

#5066243 Napisano: 11.03.2012 08:40:52
kala405 napisał(a):

a jak to jest z tą smakowitą, trzeba odesłać im paragon i co ten kod wyciac z opakowania emotka emotka

niestety trzeba wyciąć z opakowania kod.
0 0

claudia

#5066985 Napisano: 11.03.2012 04:54:24
ad. Palette

pomóżcie...jak rozumieć taki zapis;

Zwycięzca nagrody dodatkowej ma prawo do zdobycia nagrody głównej o ile spełni warunki określone w niniejszym Regulaminie. Natomiast jeden Uczestnik ma prawo do zdobycia wyłącznie jednej dodatkowej nagrody dziennej oraz wyłącznie jednej dodatkowej nagrody tygodniowej. Jeśli Zwycięzca nagrody dodatkowej po raz kolejny spełni zgodnie z treścią

niniejszego Regulaminu warunki do uzyskania kolejnej takiej samej nagrody dodatkowej, przedmiotową nagrodę dodatkową otrzyma Uczestnik, którego Zgłoszenie zakwalifikowało się na następnym miejscu w rankingu najciekawszych zgłoszeń konkursowych wybranych przez Jury.

nie dostrzegłam jakos tego wcześniej, i ze swojego numeru znowu wysłałam zgłoszenia, a juz udało mi sie wcześniej wygrać biżuterię...czy w takim razie odrzucą całkiem, czy na tygodniową się łapię, w kwestii formalnej oczywiście:)?

0 0

mp36

#5066989 Napisano: 11.03.2012 05:00:04
Ze Smakowita to informują sms, czy dzwonią z info o wygranej i po jakim czasie od losowania?
0 0

mp36

#5066991 Napisano: 11.03.2012 05:00:39
Czy z Tesco magazynu za konkursy sms dzwonią jeśli siewygra czy wysyłają sms?
0 0

slonecznik1309

#5067080 Napisano: 11.03.2012 05:44:52
mp36 napisał(a):

ja grałam w kilku i były smsy emotka
0 0

aniaaa131

#5067082 Napisano: 11.03.2012 05:45:23
mp36 napisał(a):

wysyłają smsy emotka
0 0

mp36

#5067088 Napisano: 11.03.2012 05:48:05
asiabuczkowska napisał(a):

mp36 napisał(a):

ja grałam w kilku i były smsy emotka

zuzia160 napisał(a):

mp36 napisał(a):

wysyłają smsy emotka

Dziękuję za odp
0 0

mia

#5067220 Napisano: 11.03.2012 06:30:26
claudia napisał(a):

ad. Palette

Zwycięzca nagrody dodatkowej ma prawo do zdobycia nagrody głównej o ile spełni warunki określone w niniejszym Regulaminie. Natomiast jeden Uczestnik ma prawo do zdobycia wyłącznie jednej dodatkowej nagrody dziennej oraz wyłącznie jednej dodatkowej nagrody tygodniowej. Jeśli Zwycięzca nagrody dodatkowej po raz kolejny spełni zgodnie z treścią

niniejszego Regulaminu warunki do uzyskania kolejnej takiej samej nagrody dodatkowej, przedmiotową nagrodę dodatkową otrzyma Uczestnik, którego Zgłoszenie zakwalifikowało się na następnym miejscu w rankingu najciekawszych zgłoszeń konkursowych wybranych przez Jury.

nie dostrzegłam jakos tego wcześniej, i ze swojego numeru znowu wysłałam zgłoszenia, a juz udało mi sie wcześniej wygrać biżuterię...czy w takim razie odrzucą całkiem, czy na tygodniową się łapię, w kwestii formalnej oczywiście:)?

Sama się nad tym zastanawiałam...
To można interpretować dwojako, bo z jednej strony niby wynika, że można raz tygodniową i raz dzienną, więc niby dalej z tego samego numeru masz szanse na tygodniową (na dzienną już nie).
A z drugiej strony tygodniowe wybierają z dziennych danego tygodnia, więc jeśli odrzucą jako dzienną, to byłoby, że już po rybach... emotka
Chyba trzeba by ich samych zapytać, jak oni rozumieją ten regulamin...
0 0

claudia

#5067379 Napisano: 11.03.2012 07:42:52
mia napisał(a):

claudia napisał(a):

ad. Palette

Sama się nad tym zastanawiałam...
To można interpretować dwojako, bo z jednej strony niby wynika, że można raz tygodniową i raz dzienną, więc niby dalej z tego samego numeru masz szanse na tygodniową (na dzienną już nie).
A z drugiej strony tygodniowe wybierają z dziennych danego tygodnia, więc jeśli odrzucą jako dzienną, to byłoby, że już po rybach... emotka
Chyba trzeba by ich samych zapytać, jak oni rozumieją ten regulamin...

no właśnie, takie to niejasne trochę, chyba spróbuję jutro zadzwonić

Dzięki emotka
0 0