Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Gość: bartula

#5987527 Napisano: 04.03.2015 16:48:07
Teraz zobaczyłam że w Visie użyłam tego samego określenia co w zdjęciu już dodanym wcześniej przez kogoś innego emotka Przecież nie specjalnie, chol.... emotka Niby jeszcze nie dodali mojego
0 0

mirai

#5987535 Napisano: 04.03.2015 16:56:46
delvitto napisał(a):

też czekam na Silana;)
swoją drogą, przy okazji loterii, w których jest dziennie wyznaczona ilość nagród, jak Wam się wydaje, jakie granie jest bardziej efektywne? Tzn czy, jeśli możesz przeznaczyć 10 zgłoszeń, czy lepiej jest w jednym dniu "uderzyć", czy lepiej spokojniej, np przez 5 dni po 2 zgłoszenia? Oczywiście, nikt nie obliczy takiego rachunku prawdopodobieństwa bez większej ilości danych, np. ilości wszystkich zgłoszeń w danym dniu, a ja sama się przekonałam, że ślepy los trafia różnorodnie, ale jakie są Wasze odczucia? 

Trudno powiedzieć...Czasami wygrywają ci którzy puszczają 1 sms, a ci którzy kilkanaście zupełne nic emotka .
0 0

Gość: dorotade

#5987536 Napisano: 04.03.2015 17:00:57
delvitto napisał(a):

też czekam na Silana;)
swoją drogą, przy okazji loterii, w których jest dziennie wyznaczona ilość nagród, jak Wam się wydaje, jakie granie jest bardziej efektywne? Tzn czy, jeśli możesz przeznaczyć 10 zgłoszeń, czy lepiej jest w jednym dniu "uderzyć", czy lepiej spokojniej, np przez 5 dni po 2 zgłoszenia? Oczywiście, nikt nie obliczy takiego rachunku prawdopodobieństwa bez większej ilości danych, np. ilości wszystkich zgłoszeń w danym dniu, a ja sama się przekonałam, że ślepy los trafia różnorodnie, ale jakie są Wasze odczucia? 

Ja na loterie nie mam żadnego ,,sposobu''. Wg mnie zależy to po prostu od szczęścia, czasami wysyłam jedno zgłoszenie i wygrywam, czasami kilka i przysłowiowa figa z makiem emotka
0 0

violka88

#5987537 Napisano: 04.03.2015 17:03:07
mirai napisał(a):

delvitto napisał(a):też czekam na Silana;)

Trudno powiedzieć...Czasami wygrywają ci którzy puszczają 1 sms, a ci którzy kilkanaście zupełne nic emotka .

moim zdaniem wygnana w loteriach zależy od szczęści  emotka  aby wygrać trzeba zagrać emotka  a potem trzymać kciuki i mieć nadzieję - bo są dni kiedy marzenia się spełniająemotka  znam to z autopsji emotka
jeśli chodzi o Silan mało nagród tylko 25 dzień- (bo graczy codziennie milionowa rzesza) jeszcze nie wygrałam - ale ufam że w tej loterii będę miała farta  emotka  chociaż wysłałam tylko kilka zgłoszeń.
0 0

wojowniczka

#5987547 Napisano: 04.03.2015 17:13:23
nie wiem czy w dobry miejscu pytam, ale jak to jest ze smakomanią- jedna osoba może raz wygrać, ale jak to jest jak jeden konkurs jest wygrany na fb, a drugi "normalnie"?? bo są dwa różne regulaminy, więc dla mnie można i tu i tu wygrać... ktoś coś wie??
0 0

Gość: delvitto

#5987558 Napisano: 04.03.2015 17:25:18
violka88 napisał(a):

mirai napisał(a):

napisał(a):delvitto napisał(a):też czekam na Silana;)

moim zdaniem wygnana w loteriach zależy od szczęści  emotka  aby wygrać trzeba zagrać emotka  a potem trzymać kciuki i mieć nadzieję - bo są dni kiedy marzenia się spełniająemotka  znam to z autopsji emotka
jeśli chodzi o Silan mało nagród tylko 25 dzień- (bo graczy codziennie milionowa rzesza) jeszcze nie wygrałam - ale ufam że w tej loterii będę miała farta  emotka  chociaż wysłałam tylko kilka zgłoszeń.

ja na Silan wysłałam 4 zgłoszenia, ale tam jest okres 2-tygodniowy, i z całego tego okresu losują. Akurat tutaj nie miało znaczenia, czy zgłoszenia będą wysłane w jednym dniu. Teraz intensywnie myślę nad strategią w Timotei, tam jest tylko jedna nagroda dziennie. Właśnie stąd mój dylemat, bo wysłałam już, niestety bezskutecznie, kilka zgłoszeń;( mam jeszcze kilka paragonów i zastanawiam się nad ich efektywnym użyciem;)) czy dać sobie jedną większą szansę, czy kilka mniejszych.
0 0

nasturcja19

#5987591 Napisano: 04.03.2015 17:56:41
Witam, czy ktoś już dostał informację o wygranej w drugim tygodniu konkursu wawel? Chodzi mi o wyróżnienia, w każdym tygodniu jest ich 100, bo zwyciewzca nagrody głównej jest ogłoszony na stronie
0 0

maryam

#5987593 Napisano: 04.03.2015 17:58:16
na FB napisali iż do czwartku emotka powinni zawiadomić zwycięzców nagród 2 stopnia
0 0

Gość: trampek

#5987612 Napisano: 04.03.2015 18:14:10
nasturcja19 napisał(a):

Witam, czy ktoś już dostał informację o wygranej w drugim tygodniu konkursu wawel? Chodzi mi o wyróżnienia, w każdym tygodniu jest ich 100, bo zwyciewzca nagrody głównej jest ogłoszony na stronie

o wlasnie tez jestem ciekawa gdzie sa wyniki tych 100 zgloszen wygranych
0 0

nasturcja19

#5987614 Napisano: 04.03.2015 18:14:42
aha, dzięki za info emotka
0 0

violka88

#5987616 Napisano: 04.03.2015 18:16:01
trampek napisał(a):

nasturcja19 napisał(a):

mi odpisali że do czwartku wyślą wygranym maila  emotka  trzeba czekać - jutro sie dowiemy komu waga na wiosnę podskoczy emotka
0 0

violka88

#5987622 Napisano: 04.03.2015 18:19:53
delvitto napisał(a):

violka88 napisał(a):

napisał(a):mirai napisał(a):

napisał(a):napisał(a):delvitto napisał(a):też czekam na Silana;)

ja na Silan wysłałam 4 zgłoszenia, ale tam jest okres 2-tygodniowy, i z całego tego okresu losują. Akurat tutaj nie miało znaczenia, czy zgłoszenia będą wysłane w jednym dniu. Teraz intensywnie myślę nad strategią w Timotei, tam jest tylko jedna nagroda dziennie. Właśnie stąd mój dylemat, bo wysłałam już, niestety bezskutecznie, kilka zgłoszeń;( mam jeszcze kilka paragonów i zastanawiam się nad ich efektywnym użyciem;)) czy dać sobie jedną większą szansę, czy kilka mniejszych.

z timotei ciężko tylko jedna nagroda- wysłałam już tyle zgłoszeń i nic,
Ciekawe czy z weekendu laureaci powiadomieni - bo nikt się jeszcze nie chwalił  emotka
0 0

rafani

#5987660 Napisano: 04.03.2015 19:27:55
emotka W mnichu wbrew regulaminowi zachciało im się zdjęć z kocykiem emotka .  W regulaminie jest mowa tylko o standardowej zgodzie dotyczącej praw autorskich i tylko tego może dotyczyć oświadczenie wymienione też w regulaminie.  Oczywiście żadnej zgody na upublicznienie wizerunku z kocykiem  nie będzie bo to brzmi jak jakiś żartemotka .  
0 0

maa

#5987663 Napisano: 04.03.2015 19:35:41

Gość: defed

#5987669 Napisano: 04.03.2015 19:46:03
trampek napisał(a):

nasturcja19 napisał(a):

w regulaminie jest mowa o 7 dniach na poinformowanie, więc cierpliwie czekam do przyszłego tyg. emotka
0 0

violka88

#5987792 Napisano: 04.03.2015 22:11:35
a jak kawa tchibo czy już pierwsi laureaci powiadomieni?????
0 0

kunlu

#5987816 Napisano: 04.03.2015 22:59:49
czy wiecie może jaka jest odpowiedź na dzisiejszą zagadkę w smakomanii?
0 0

gryszelm

#5987856 Napisano: 05.03.2015 08:00:43
Przeglądałam zdjęcia, które wygrały w I etapie Tuńczyka Princes i u mnie na dwóch nie widać puszki, a był to wymóg regulaminu...moja przeglądarka nie powiększa zdjęcia i może ta puszka jest gdzieś w dalszym planie, a ja jej nie widzę...też tak macie? Jeśli można zdjęcie bez puszki to w III etapie też takie wyślę, bo myślałam, że trzeba obowiązkowo z puszką.
0 0

Gość: efka

#5987858 Napisano: 05.03.2015 08:10:15
violka88 napisał(a):

a jak kawa tchibo czy już pierwsi laureaci powiadomieni?????

10 ma być pierwsze losowanie
0 0

Gość: kala405

#5987859 Napisano: 05.03.2015 08:14:57
gryszelm napisał(a):

tak powinno być "Fotografia powinna zawierać również przedstawienie opakowania Produktu, który został wykorzystany do
przygotowania dania" a nie jest emotka
0 0