Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

maa

#5990758 Napisano: 12.03.2015 08:53:09
diabe napisał(a):

edzia21 napisał(a):

maa napisał(a):czy konkurs w Kauflandzie już się skończył?Wczoraj w bazie widziałam, że miał trwać jeszcze 2 dni a dzisiaj nie mogę go już odnaleźć.

trwa do niedzieli emotka

ale zakupy można było robić do wczoraj emotka

możecie podesłać link do regulaminu bo coś nie mogę go odnaleźć
0 0

edzia21

#5990759 Napisano: 12.03.2015 08:54:45
maa napisał(a):

diabe napisał(a):

edzia21 napisał(a):

napisał(a):maa napisał(a):czy konkurs w Kauflandzie już się skończył?Wczoraj w bazie widziałam, że miał trwać jeszcze 2 dni a dzisiaj nie mogę go już odnaleźć.

trwa do niedzieli emotka

http://www.kaufla...ie_o_Twoja/index.jsp
0 0

izak1000

#5990760 Napisano: 12.03.2015 08:55:14
edzia21 napisał(a):

maa napisał(a):

czy konkurs w Kauflandzie już się skończył?Wczoraj w bazie widziałam, że miał trwać jeszcze 2 dni a dzisiaj nie mogę go już odnaleźć.

trwa do niedzieli emotka

zakupy były do 11.03 ... ale zgłoszenia są do 15.03.
0 0

maa

#5990761 Napisano: 12.03.2015 08:56:08
edzia21 napisał(a):

maa napisał(a):

diabe napisał(a):

napisał(a):edzia21 napisał(a):

napisał(a):napisał(a):maa napisał(a):czy konkurs w Kauflandzie już się skończył?Wczoraj w bazie widziałam, że miał trwać jeszcze 2 dni a dzisiaj nie mogę go już odnaleźć.

trwa do niedzieli emotka

http://www.kaufla...ie_o_Twoja/index.jsp

wielkie dzięki:)
0 0

maa

#5990867 Napisano: 12.03.2015 11:36:36
czy macie też problemy z wysłaniem zgłoszenia na konkurs Kaufland? otrzymuję cały czas smsa zwrotnego o złędnej komendzie gdy tymczasem wszystko robię tak jak w regulamienie KAUFLAND.kod.nr par.odp emotka
0 0

Monika11

#5990870 Napisano: 12.03.2015 11:37:33
maa napisał(a):

czy macie też problemy z wysłaniem zgłoszenia na konkurs Kaufland? otrzymuję cały czas smsa zwrotnego o złędnej komendzie gdy tymczasem wszystko robię tak jak w regulamienie KAUFLAND.kod.nr par.odp emotka

numer systemowy w jednym ciągu bez -
0 0

maa

#5990872 Napisano: 12.03.2015 11:39:15
Monika11 napisał(a):

maa napisał(a):

mam bez - chyba, że kod pocztowy tez bez - ???
0 0

Gość: erychta00

#5990874 Napisano: 12.03.2015 11:41:23
Coś mam pecha... Tesco nadal milczy w sprawie 300 punktów ;/ Do tego Whiskas stwierdziło że mi nie wyśle paczki dla kociaka.... ;/.

Miał ktoś tak z whiskasem  ?
0 0

cytriss19

#5990891 Napisano: 12.03.2015 12:07:30
maa napisał(a):

Monika11 napisał(a):

maa napisał(a):czy macie też problemy z wysłaniem zgłoszenia na konkurs Kaufland? otrzymuję cały czas smsa zwrotnego o złędnej komendzie gdy tymczasem wszystko robię tak jak w regulamienie KAUFLAND.kod.nr par.odp emotka

mam bez - chyba, że kod pocztowy tez bez - ???

też miałam błędny format, przeszło dopiero takie zgłoszenie : KAUFLAND.kod pocztowy(dwie cyfry-trzy cyfry).numer systemowy z dołu paragonu(dwanaście cyfr, bez myślników, jednym ciągiem).odpowiedź
0 0

anialistopad

#5990897 Napisano: 12.03.2015 12:14:35
Wszystkie @ z Amadeusa poszły o jednej godzinie czy ślą na raty?
0 0

ultrixx

#5990901 Napisano: 12.03.2015 12:21:24
czy wygrał ktoś w Amadeusie, kto nie polubił i udostępnił ich posta? w regulaminie o tym cisza, a na fb jest taki warunekemotka
choć pewnie nikt się nie przyzna, bo zaraz będzie jatka (na fb)...
0 0

nowa

#5990911 Napisano: 12.03.2015 12:50:22
ultrixx napisał(a):

czy wygrał ktoś w Amadeusie, kto nie polubił i udostępnił ich posta? w regulaminie o tym cisza, a na fb jest taki warunekemotka

gdzie masz w Regulaminie warunek, że trzeba być na fb, ich nawet trudno znaleźć na fb i czy naprawdę nie wiesz, że liczy się Regulamin?
0 0

marzenier

#5990918 Napisano: 12.03.2015 12:57:47
nowa napisał(a):

ultrixx napisał(a):czy wygrał ktoś w Amadeusie, kto nie polubił i udostępnił ich posta? w regulaminie o tym cisza, a na fb jest taki warunekemotka

gdzie masz w Regulaminie warunek, że trzeba być na fb, ich nawet trudno znaleźć na fb i czy naprawdę nie wiesz, że liczy się Regulamin?

Kolezanak właśnie napisała ze w regulaminie NIE bylo o tym wzmianki, ale na ich str na fc.na plakacie konkursowym był taki warunek emotka
Ale oczywiście tak,wszyscy wiemy ze regulamin jest najważniejszy emotka
0 0

ultrixx

#5990919 Napisano: 12.03.2015 12:58:54
nowa napisał(a):

ultrixx napisał(a):czy wygrał ktoś w Amadeusie, kto nie polubił i udostępnił ich posta? w regulaminie o tym cisza, a na fb jest taki warunekemotka

nie o to pytałam, a takie sztubackie pouczenia zachowaj proszę dla siebie
0 0

asiatko

#5990920 Napisano: 12.03.2015 13:01:37
Mam pytanko czy w konkursie Absoluta 2 osoby z tego samego gospodarstwa domowego moga wygrac w roznych tygodniach 2 nagrody tego samego stopnia? zapis regulaminu:
Każdy Uczestnik Konkursu może nadesłaćdowolną ilość zgłoszeń, zgodnie z postanowieniami niniejszego regulaminu, jednakże
jedna osoba oraz jedno gospodarstwo domowe (przez termin „gospodarstwo domowe”
Organizator rozumie ten sam adres zameldowania lub zamieszkania Uczestników
konkursu), może otrzymać tylko jedną nagrodę tygodniową I-go, II-go i III-go
stopnia w Konkursie. Uczestnik może w ramach Konkursu otrzymać maksymalnie trzy
nagrody tj. nagrodę tygodniową I-go, II-go i III-go stopnia.
Jeśli więc 2 tyg temu wygralam słuchawki, a teraz maz wygrał słuchawki to czy mąż dostanie nagrodę?

0 0

nowa

#5990922 Napisano: 12.03.2015 13:02:18
ultrixx napisał(a):

nowa napisał(a):

napisał(a):ultrixx napisał(a):czy wygrał ktoś w Amadeusie, kto nie polubił i udostępnił ich posta? w regulaminie o tym cisza, a na fb jest taki warunekemotka

pouczenia jak najbardziej na miejscu jeśli ktoś próbuje wywołać zadymę, bo być może tym razem nie wygrał...
0 0

ultrixx

#5990923 Napisano: 12.03.2015 13:04:44
nowa napisał(a):

ultrixx napisał(a):

napisał(a):nowa napisał(a):

napisał(a):napisał(a):ultrixx napisał(a):czy wygrał ktoś w Amadeusie, kto nie polubił i udostępnił ich posta? w regulaminie o tym cisza, a na fb jest taki warunekemotka

pouczenia jak najbardziej na miejscu jeśli ktoś próbuje wywołać zadymę, bo być może tym razem nie wygrał...

spokojnie... ja nie z tych co zaraz lecą się żalić i reklamować emotka
0 0

anialistopad

#5990924 Napisano: 12.03.2015 13:07:02
asiatko napisał(a):

Mam pytanko czy w konkursie Absoluta 2 osoby z tego samego gospodarstwa domowego moga wygrac w roznych tygodniach 2 nagrody tego samego stopnia? zapis regulaminu:
Każdy Uczestnik Konkursu może nadesłaćdowolną ilość zgłoszeń, zgodnie z postanowieniami niniejszego regulaminu, jednakże
jedna osoba oraz jedno gospodarstwo domowe (przez termin „gospodarstwo domowe”
Organizator rozumie ten sam adres zameldowania lub zamieszkania Uczestników
konkursu), może otrzymać tylko jedną nagrodę tygodniową I-go, II-go i III-go
stopnia w Konkursie. Uczestnik może w ramach Konkursu otrzymać maksymalnie trzy
nagrody tj. nagrodę tygodniową I-go, II-go i III-go stopnia.
Jeśli więc 2 tyg temu wygralam słuchawki, a teraz maz wygrał słuchawki to czy mąż dostanie nagrodę?
 Nie,nie dostanie,bo Ty już wygrałaś nagrodę w postaci słuchawek.Mąż może wygrać inne nagrody

0 0

mahuska

#5990926 Napisano: 12.03.2015 13:09:50
anialistopad napisał(a):

Wszystkie @ z Amadeusa poszły o jednej godzinie czy ślą na raty?

podpinam się pod pytanie?
0 0

marzenier

#5990932 Napisano: 12.03.2015 13:17:08
mahuska napisał(a):

anialistopad napisał(a):Wszystkie @ z Amadeusa poszły o jednej godzinie czy ślą na raty?

podpinam się pod pytanie?

U mnie maila 11:54
Nie wiem jak u innych
Ale wiem , że po wysłaniu wszystkich maili mają o tym napisać na fc emotka
Ja osobiście myślę , że ślą na raty emotka
0 0