Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

olivkap

#6007164 Napisano: 20.04.2015 12:49:55
trampek napisał(a):

moge prosić  o oświadczenia które trzeba wyslac na kamis DC bo ja wydrukowałam sobie str 8 i 9 regukaminu tam jest ale bez pidpisania sa jakies oddzielne? bo tam jest co trzeba wyslac i podpunkty tych oswiadcze plis proszę o pomoc

Trzeba sobie samemu napisac. Tresc jest w reg kolo pkt 4
0 0

jola_asia

#6007168 Napisano: 20.04.2015 12:55:08

kaskaderka1 napisał(a):

Bardzo proszę o ...... emotka emotka

proszeemotka emotka
0 0

anialistopad

#6007287 Napisano: 20.04.2015 17:08:36
macie z 25 przelewy z playboy?
0 0

Gość: defed

#6007290 Napisano: 20.04.2015 17:19:54
anialistopad napisał(a):

nie mam żadnego z 3 wygranych w 1 tygodniu (1x z 25-tego, 2x z 26-tego marca)
0 0

Gość: brylancik0

#6007300 Napisano: 20.04.2015 17:46:43
anialistopad napisał(a):

ja musze im jeszcze raz wyslac skan paragonu
ktoś tak miał?
0 0

rkvi

#6007301 Napisano: 20.04.2015 17:51:24
Mi Playboy kazał wysłać oświadczenie opiekuna prawnego, choć pełnoletnia jestem dawno emotka
0 0

carissma

#6007302 Napisano: 20.04.2015 17:54:04
rkvi napisał(a):

Mi Playboy kazał wysłać oświadczenie opiekuna prawnego, choć pełnoletnia jestem dawno emotka

Może przez przypadek zaznaczyłaś, że nie masz ukończone 18 lat, przy wysyłce danych.
0 0

edzia21

#6007303 Napisano: 20.04.2015 17:54:06
rkvi napisał(a):

może zaznaczyłaś opcję, że nie masz ukończonych 18 lat?
0 0

teodozja

#6007305 Napisano: 20.04.2015 17:56:27
Czy jak w poniedziałek wysłałam zgłoszenie na Playboya to wyników moge się spodziewać w ten piątek czy przyszły? Czy zgłoszenie jest w puli tylko 1 tydzień czy przez całą loterię?
0 0

carissma

#6007306 Napisano: 20.04.2015 17:57:35
teodozja napisał(a):

Czy jak w poniedziałek wysłałam zgłoszenie na Playboya to wyników moge się spodziewać w ten piątek czy przyszły? Czy zgłoszenie jest w puli tylko 1 tydzień czy przez całą loterię?

W przyszły piątek dopiero emotka i prawdopodobnie jeden tydzień w puli jest, bo tam są etapy tygodniowe emotka
0 0

teodozja

#6007310 Napisano: 20.04.2015 18:06:42
carissma napisał(a):

teodozja napisał(a):

W przyszły piątek dopiero emotka i prawdopodobnie jeden tydzień w puli jest, bo tam są etapy tygodniowe emotka

Dziekuję emotka
0 0

Gość: dolly

#6007312 Napisano: 20.04.2015 18:09:39
carissma napisał(a):

teodozja napisał(a):

Jaki tydzien?
Dzien.
0 0

Gość: alexxandar

#6007313 Napisano: 20.04.2015 18:09:51
Witam wszystkich!

Na początku chciałbym się przywitać, bo jest to mój pierwszy post na tym forum.
Zdecydowałem się zarejestrować ze względu na problem związany z pewnym konkursem.
Mam nadzieję, że to dobry temat/dział i tu mogę go opisać.
Kilka tygodni temu wziąłem udział w konkursie na Facebook organizowanym przez GetMaily (jest w bazie: https://www.e-kon...ly.html#.VTUjUZMfigw )

Wyniki zostały ogłoszone w terminie, ale zostało podane tylko imię i inicjał nazwiska.
Przeszukałem galerię konkursową i o ile można ufać hashtagom na Facebooku wygrało zdjęcie, które nie tylko jest niekreatywne ale i niewyraźne, etc. Po małym śledztwie okazało się, że (najprawdopodobniej, bo być może facebook urywa przede mną prace innych użytkowników) wygrała znajoma organizatora/promotora konkursu. Chcąc się o tym przekonać poprosiłem o opublikowanie pracy konkursowej, odstałem odpowiedź "po weekendzie" i tak już czekam kolejny tydzień.

Mam małe doświadczenie konkursowe, dlatego zwracam się z prośbą o poradę, co w takiej sytuacji powinienem zrobić.

Za każdą odpowiedź z góry dziękuję!
0 0

rkvi

#6007321 Napisano: 20.04.2015 18:28:50
edzia21 napisał(a):

rkvi napisał(a):

może zaznaczyłaś opcję, że nie masz ukończonych 18 lat?

Aaa może emotka  dzięki edzia21
0 0

carissma

#6007324 Napisano: 20.04.2015 18:43:30
dolly napisał(a):

carissma napisał(a):

teodozja napisał(a):Czy jak w poniedziałek wysłałam zgłoszenie na Playboya to wyników moge się spodziewać w ten piątek czy przyszły? Czy zgłoszenie jest w puli tylko 1 tydzień czy przez całą loterię?

Jaki tydzien?
Dzien.

Tak, racja hehe tam są etapy dzienne i jest zgłoszenie jeden dzień w puli. Chciałam zabłysnąć ale mi nie wyszło emotka Dzięki dolly za poprawkę emotka
0 0

mirai

#6007368 Napisano: 20.04.2015 20:40:42
alexxandar napisał(a):

Witam wszystkich!

Zdecydowałem się zarejestrować ze względu na problem związany z pewnym konkursem.
Kilka tygodni temu wziąłem udział w konkursie na Facebook organizowanym przez GetMaily (jest w bazie: http://www.e-konk...ly.html#.VTUjUZMfigw )

Wyniki zostały ogłoszone w terminie, ale zostało podane tylko imię i inicjał nazwiska.
Przeszukałem galerię konkursową i o ile można ufać hashtagom na Facebooku wygrało zdjęcie, które nie tylko jest niekreatywne ale i niewyraźne, etc. Po małym śledztwie okazało się, że (najprawdopodobniej, bo być może facebook urywa przede mną prace innych użytkowników) wygrała znajoma organizatora/promotora konkursu. Chcąc się o tym przekonać poprosiłem o opublikowanie pracy konkursowej, odstałem odpowiedź "po weekendzie" i tak już czekam kolejny tydzień.

Mam małe doświadczenie konkursowe, dlatego zwracam się z prośbą o poradę, co w takiej sytuacji powinienem zrobić.

Muszę Cię zmartwić, ale konkursy na fb są z reguły słabe pod względem regulaminowym - są pewnie i wyjątki potwierdzające regułę. Facebook raczej nic przed Tobą nie ukrywa - jest jedynie miejscem gdzie praktycznie każdy może coś napisać. Tutaj możesz odwoływać się jedynie do organizatora - piszę na bazie własnych doświadczeń... 
0 0

Kiciunia21

#6007372 Napisano: 20.04.2015 20:45:18
Dostajecie jakieś potwierdzenie z Malmy po wysłaniu zgłoszenia? Tez Wam wszystko bardzo szybko znika po wciśnięciu "wyślij" i nie pojawia się komunikat o przyjęciu zgłoszenia?
0 0

Gość: dydys

#6007376 Napisano: 20.04.2015 21:00:32
Kiciunia21 pod filmikiem na stronie konkursowej po dodaniu zgłoszenia jest napis: Dziękujemy za dodanie kulinarnego łamańca słownego!
0 0

Gość: alexxandar

#6007378 Napisano: 20.04.2015 21:02:39
mirai napisał(a):

alexxandar napisał(a):Witam wszystkich!

Kilka tygodni temu wziąłem udział w konkursie na Facebook organizowanym przez GetMaily (jest w bazie: http://www.e-konk...ly.html#.VTUjUZMfigw )

Muszę Cię zmartwić, ale konkursy na fb są z reguły słabe pod względem regulaminowym - są pewnie i wyjątki potwierdzające regułę. Facebook raczej nic przed Tobą nie ukrywa - jest jedynie miejscem gdzie praktycznie każdy może coś napisać. Tutaj możesz odwoływać się jedynie do organizatora - piszę na bazie własnych doświadczeń... 

Dziękuję za odpowiedź, z tym ukrywaniem głównie chodziło mi o to, że hashtagi raz pokazywały mi pięć zgłoszeń, innym razem 3, a na telefonie żadnego. Myślisz, że to ma jakikolwiek sens, aby pisać reklamację organizatora, który sam wybrał słabą pracę swojej znajomej?
0 0

Kiciunia21

#6007382 Napisano: 20.04.2015 21:11:45
dydys napisał(a):

Kiciunia21 pod filmikiem na stronie konkursowej po dodaniu zgłoszenia jest napis: Dziękujemy za dodanie kulinarnego łamańca słownego!

Kurde... Właśnie wyłączyłam stronę i nie spojrzałam emotka

Wiecie jaki jest szczyt nieogarnięcia? Mieć tydzień wolnego, T-mobile po drugiej stronie ulicy i zauważenie go dopiero dzisiaj emotka
0 0