Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

staszek

#6046579 Napisano: 20.07.2015 15:28:14
mundek2004 napisał(a):

staszek napisał(a):

mundek2004 napisał(a):

czy karty z II etapu Podlaski Drosed są już doładowane?

doładowane i już wykorzystane emotka

ja wczoraj sprawdzałem na stronie i kasy nie byłoemotka

a dzwoniłeś pod numer podany razem z kartą, żeby oznajmić, że owa dotarła?
0 0

Gość: yonia

#6046580 Napisano: 20.07.2015 15:31:05
Frama napisał(a):

pszczola napisał(a):

W jakich sklepach będzie jeszcze konkurs Garniera?

chyba nie było jeszcze w carrefour

Jeśli się nie myle (nie wiem czy to Garnier) to na bramkach, jak się wchodzi, jest info o konkursie. Wysyła się pod numer 4xxx
0 0

Gość: delvitto

#6046581 Napisano: 20.07.2015 15:31:58
Frama napisał(a):

pszczola napisał(a):

W jakich sklepach będzie jeszcze konkurs Garniera?

chyba nie było jeszcze w carrefour

w moim carrefour są plakaty przy wejściu, że garnier od 22 lipca.
0 0

Gość: yonia

#6046583 Napisano: 20.07.2015 15:32:30
bridget napisał(a):

a ten konkurs C4 activia jeszcze trwa z koszulkami?

Nie
0 0

malgorzata_b

#6046584 Napisano: 20.07.2015 15:32:34
bridget napisał(a):

Nie skończył się 17
0 0

anialistopad

#6046603 Napisano: 20.07.2015 16:15:33
Kto dostarcza reczniki z korala? Kurier czy poczta polska?
0 0

staszek

#6046611 Napisano: 20.07.2015 16:26:04
malgorzata_b napisał(a):

bridget napisał(a):

Nie skończył się 17

to do którego trwa, jak nie skończył się 17? emotka
0 0

Gość: defed

#6046676 Napisano: 20.07.2015 18:06:01
WAŻNE INFO DLA ROBIĄCYCH ZAKUPY ON-LINE ZA BONY ACTIVIA NA KOLEKCJĘ BIEGOWĄ, W SKLEPIE newbalancesklep.pl

- jak wygląda płatność voucherami w sklepie on-line? odp: "Proszę zaznaczyć  sposób zapłaty Voucher i uwagach w zamówieniu proszę wpisać kod Voucheru"
- czy do kolekcji biegowej zaliczają się także skarpetki? odp. "Skarpety można kupić pod warunkiem że są w kategorii running ( wszystkie oprócz skarpetki typu "stopki")" emotka
- czy mogę kupić przecenione? odp. "Vouchery obowiązują także na produkty przecenione"  emotka

Wszystkie powyższe informacje pochodzą z wiarygodnego źródła, od pana Adama, który odpisał na moje pytania wysłane z tego formularza:
http://www.newbal...klep.pl/contact.html   (więc polecam taką formę kontaktu w sprawie Waszych dodatkowych pytań emotka  )
0 0

Frama

#6046677 Napisano: 20.07.2015 18:07:40
anialistopad napisał(a):

Kto dostarcza reczniki z korala? Kurier czy poczta polska?

u mnie dzisiaj in post
0 0

vickichelm

#6046700 Napisano: 20.07.2015 18:46:18
defed napisał(a):

WAŻNE INFO DLA ROBIĄCYCH ZAKUPY ON-LINE ZA BONY ACTIVIA NA KOLEKCJĘ BIEGOWĄ, W SKLEPIE newbalancesklep.pl

- jak wygląda płatność voucherami w sklepie on-line? odp: "Proszę zaznaczyć  sposób zapłaty Voucher i uwagach w zamówieniu proszę wpisać kod Voucheru"
- czy do kolekcji biegowej zaliczają się także skarpetki? odp. "Skarpety można kupić pod warunkiem że są w kategorii running ( wszystkie oprócz skarpetki typu "stopki")" emotka
- czy mogę kupić przecenione? odp. "Vouchery obowiązują także na produkty przecenione"  emotka

Wszystkie powyższe informacje pochodzą z wiarygodnego źródła, od pana Adama, który odpisał na moje pytania wysłane z tego formularza:
http://www.newbal...klep.pl/contact.html   (więc polecam taką formę kontaktu w sprawie Waszych dodatkowych pytań emotka  )

dodam od siebie : UWAŻAJCIE jak zdrapujecie kody , są bardzo delikatne emotka mój jeden został zdrapany całkowicie...
0 0

Gość: rogalino

#6046701 Napisano: 20.07.2015 18:51:15
defed napisał(a):

śietna informacja o tych przecenionych rzeczach emotka
0 0

Gość: goarik

#6046723 Napisano: 20.07.2015 19:22:23
zgadza sie można kupić przecenione rzeczy ale będzie obowiązywała pierwsza cena,nie promocyjna emotka  dziś dzwoniłam tam i pytałam
0 0

#6046729 Napisano: 20.07.2015 19:27:08
goarik napisał(a):

zgadza sie można kupić przecenione rzeczy ale będzie obowiązywała pierwsza cena,nie promocyjna emotka  dziś dzwoniłam tam i pytałam

a tego to nie wiem, bo sama kupiłam buty jeszcze nieprzecenione (są dodane takie 3 pary w kolekcji biegowej, oznaczone jako nowość)

natomiast na bonach nie widnieje taka informacja, że dotyczą one wyłącznie produktów nieprzecenionych lub przecenionych po cenach sprzed przeceny - to jest dobre pytanie i może ktoś zainteresowany tematem wyśle jeszcze do nich zapytanie?  emotka
0 0

Gość: dydys

#6046736 Napisano: 20.07.2015 19:35:07
A orientuje się ktoś, czy płacąc voucherami można także wykorzystać tę gwarantowaną zniżkę. Nie pamiętam 10% czy 20% którą otrzymywał każdy uczestnik
0 0

Gość: goarik

#6046737 Napisano: 20.07.2015 19:41:18
jak mi ten facet odpowiedział ze te kody tak i tak weryfikują ,i tylko biegowa kategoria  a w sprawie ubrań tez musi byc biegowa  tylko  nie kumam skad ja mam wiedzieć ze kurtka akurat wybrana jest biegowa?
0 0

ktosiu

#6046738 Napisano: 20.07.2015 19:41:54
W sklepach stacjonarnych NB można kupić rzeczy z kolekcji biegowej po przecenie, bo sama kupowałam. A jak jest w przypadku on-line, nie wiem.
0 0

Gość: ksantypa

#6046739 Napisano: 20.07.2015 19:42:51
defed napisał(a):

oj ten pan Adam zakręcony jak nalesnik-mi odpisał , że tylko buty moge kupić
0 0

29renata

#6046740 Napisano: 20.07.2015 19:43:31
A czy płacąc bonem z Activii mogę skorzystać również z rabatu 20%? Czy ktoś wie?
0 0

#6046745 Napisano: 20.07.2015 19:56:31
goarik napisał(a):

jak mi ten facet odpowiedział ze te kody tak i tak weryfikują ,i tylko biegowa kategoria  a w sprawie ubrań tez musi byc biegowa  tylko  nie kumam skad ja mam wiedzieć ze kurtka akurat wybrana jest biegowa?

http://www.newbal...klep.pl/contact.html - wystarczy zapytać, i tak jak w przypadku o moje pytanie o skarpetki, Tobie z pewnością udziela informacji o interesującym Cię asortymencie emotka
0 0

#6046746 Napisano: 20.07.2015 19:58:51
ksantypa napisał(a):

defed napisał(a):

oj ten pan Adam zakręcony jak nalesnik-mi odpisał , że tylko buty moge kupić

emotka  w każdym razie ja mam od niego oficjalne "pozwolenie", kupiłąm buty i dobiłam zamówienie skarpetkami emotka
0 0