Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Vivacia

#6075212 Napisano: 17.09.2015 09:45:47
lena5_1985 napisał(a):

Vivacia napisał(a):

marionzzz napisał(a):

Vivacia napisał(a):

migi napisał(a):

Vivacia napisał(a):

Pytał ktoś może Albedo, ile produktów trzeba kupić na konkurs Graala? W zasadach napisali "kup dowolny produkt", a w regulaminie już mowa o trzech...

Ja będę się trzymać regulaminu i nawet nie dyskutować, skoro tak zapisali emotka

No ja też kupiłam trzy, ale tak sobie myślę, że może w regulaminie się rozpędzili? emotka Gdyby można było kupić jedno opakowanie to bym spróbowała jeszcze raz, ale na trzy kolejne to mnie nie stać emotka

dzwoniłam na infolinię (nr macie podany na stronie jeśli ktoś chce sam zadzwonić ) -wystarczy jeden produkt czekają na zmianę regulaminu

Dzięki! emotka

A co to za konkurs? emotka

https://www.e-kon...al.html#.VfpvEJe2omY
0 0

freyja88

#6075216 Napisano: 17.09.2015 09:48:13
wredzia napisał(a):

brudny napisał(a):

boom30 napisał(a):

luko922 napisał(a):

wredzia napisał(a):

barcza napisał(a):

ewikewik napisał(a):

katrin1 napisał(a):

lena5_1985 napisał(a):

W loterii Milka coś mi się nie podoba. W zwycięzcach przy każdej nagrodzie jest Krystyna albo Izabela z Grudziądza. Nawet po kilka razy. Z Halls było tak samo... Zbieg okoliczności? Czy te Krystyny i Haliny kupują wszystko kilogramami?

W loteriach tej agencji zawsze jest co najmniej jeden taki szczęśliwiecemotka

IQ Marketing heh, to nie oni przejmują nagrody w razie niedopełnienia przez zwycięzców regulaminu?

chyba oni przejmują  nagrody

E-konkursy jak zwykle czujne. Nikomu żadne wyniki nie umkną sprzed nosa. Tu każdy ma policzone, ile wygrywa Krystyna z Grudziądza, Tomasz z Przemyśla i Krzysztof z Olsztyna. Niech no się tylko, który wychyli za bardzo z wygrywaniem zaraz będą szły życzliwe donosy do odpowiednich słub.

Ja tam na nikogo nie donoszę, ale sam też się zastanawiam jakim cudem niektórzy mają takie szczęście w loteriach ;]

Luko, szczęście zależy od determinacji i możliwości finansowych emotka Sam miewałem loterie, gdzie kupowałem na 200 i więcej paragonów, a nie ja jeden gra

nie prościej mieć kasę fiskalną i mały, osiedlowy sklepik ? emotka
drukujesz paragony o numerze jaki Ci potrzebny emotka

Nie wiem skąd te ciągłe błędnie powielane spiskowe teorie, że jak ktoś ma osiedlowy sklepik to może sobie puścić paragon z dowolnym numerem. cenzura prawda. Każda kasa fiskalna podchodzi pod Urząd Skarbowy i nie ma opcji miesznia w ustawieniach systemowych. 
Jedyny klucz do sukcesu to dużo kupić, wysłać mnóstwo zgłoszeń, a towar opylić po znajomych albo na allegro. Nie raz były takie akcje że sprzedawali na allegro rozpakowane kinder bueno bo w opakowaniach były kody, albo proszki E za pół darmo. Żal cenzura ściska i tyle.

True... a swoją drogą ciekawa jestem ile na allegro znajdę Kapsulek/żelow z PERSILa? emotka
0 0

lena5_1985

#6075219 Napisano: 17.09.2015 09:50:36
Vivacia napisał(a):

lena5_1985 napisał(a):

Vivacia napisał(a):

marionzzz napisał(a):

Vivacia napisał(a):

migi napisał(a):

Vivacia napisał(a):

Pytał ktoś może Albedo, ile produktów trzeba kupić na konkurs Graala? W zasadach napisali "kup dowolny produkt", a w regulaminie już mowa o trzech...

Ja będę się trzymać regulaminu i nawet nie dyskutować, skoro tak zapisali emotka

No ja też kupiłam trzy, ale tak sobie myślę, że może w regulaminie się rozpędzili? emotka Gdyby można było kupić jedno opakowanie to bym spróbowała jeszcze raz, ale na trzy kolejne to mnie nie stać emotka

dzwoniłam na infolinię (nr macie podany na stronie jeśli ktoś chce sam zadzwonić ) -wystarczy jeden produkt czekają na zmianę regulaminu

Dzięki! emotka

http://www.e-konk...al.html#.VfpvEJe2omY

Dziękuję emotka
0 0

natala91

#6075221 Napisano: 17.09.2015 09:52:49
czy u wszystkich nie da się wysłać odpowiedzi na Wedel biedronka?
0 0

jasnoniebieska

#6075222 Napisano: 17.09.2015 09:56:27
natala91 napisał(a):

mi się wysłało i dostałam potwierdzenie na maila
0 0

jola_asia

#6075234 Napisano: 17.09.2015 10:06:44
ilonaaa93 napisał(a):

natala91 napisał(a):

mi się wysłało i dostałam potwierdzenie na maila

a możecie powiedzieć piszecie takie ogólne blabla czy jakoś tak rymowo?
0 0

Gość: polarniczka

#6075250 Napisano: 17.09.2015 10:25:18
lena5_1985 napisał(a):

Vivacia napisał(a):

lena5_1985 napisał(a):

Vivacia napisał(a):

marionzzz napisał(a):

Vivacia napisał(a):

migi napisał(a):

Vivacia napisał(a):

Dzięki! emotka

Dziękuję emotka

rano w radiu też mówili, że jeden
0 0

nataszka

#6075254 Napisano: 17.09.2015 10:29:47
A kaufland nowy od dziś jest?
0 0

lager

#6075257 Napisano: 17.09.2015 10:33:19
jokan napisał(a):

trampek napisał(a):

Czy czeka ktoś na monte snack bo u mnie nawet kurierowi przesylka nie przekazana? oni jakoś partiami ślą?

ja czekam
wyswietlilam sobie ttrackinga, ale jeszcze nie jest nadana paczka
kliknij w mailu na ten numer paczki to zobaczysz co się z nia dzieje

pisze przecież na stronie trend, na profilu, żeby być cierpliwym, bo paczki wysyłane są partiami, a nie wszyscy w jeden dzień emotka
0 0

Gość: michałek131

#6075259 Napisano: 17.09.2015 10:34:03
polarniczka napisał(a):

lena5_1985 napisał(a):

Vivacia napisał(a):

lena5_1985 napisał(a):

Vivacia napisał(a):

marionzzz napisał(a):

Vivacia napisał(a):

migi napisał(a):

Vivacia napisał(a):

Dzięki! emotka

Dziękuję emotka

rano w radiu też mówili, że jeden

Co to jest ten grall to sieć sklepów rybnych w łódzkim tego chyba nie ma. Ile kosztuje najtańszy produkt?
0 0

jola_asia

#6075284 Napisano: 17.09.2015 11:02:24
lager napisał(a):

jokan napisał(a):

trampek napisał(a):

Czy czeka ktoś na monte snack bo u mnie nawet kurierowi przesylka nie przekazana? oni jakoś partiami ślą?

ja czekam
wyswietlilam sobie ttrackinga, ale jeszcze nie jest nadana paczka
kliknij w mailu na ten numer paczki to zobaczysz co się z nia dzieje

pisze przecież na stronie trend, na profilu, żeby być cierpliwym, bo paczki wysyłane są partiami, a nie wszyscy w jeden dzień emotka

Ja swoja paczke właśnie otrzymałam
0 0

Gość: cherry_coke

#6075291 Napisano: 17.09.2015 11:13:20
Czy może ktoś mi napisać do kiedy można wysyłać przepisy na netto ? Dziękuję emotka
0 0

Gość: InstalkiPL

#6075293 Napisano: 17.09.2015 11:15:43
Pytanie w sprawie Wedel Dziecięca Radość..

Czy jak dostajecie powiadomienie na mail, że pracę zaakceptowali to wyświetla się jedynie po wejściu w otrzymany link, a jak się kliknie na "Galerie" to już nie ?
0 0

Gość: giuliettaX

#6075304 Napisano: 17.09.2015 11:22:56
stamp napisał(a):

czy komuś udało sie zrejestrować karte 50zł z Biedronki konkurs garnier?Ja otrzymałem wiadomość od banku że karta nie została opłacona przez firmę która ja zakupiła i nie jest możliwa jej rejestracja emotka emotka

dzwoniłam na infolinię to pani powiedziała, że agencja nie dopełniła formalności z bankiem i dlatego są problemy z rejestracją karty, nie są też zasilone, ktoś wie coś więcej?
0 0

Gość: polarniczka

#6075305 Napisano: 17.09.2015 11:23:15
InstalkiPL napisał(a):

Czy jak dostajecie powiadomienie na mail, że pracę zaakceptowali to wyświetla się jedynie po wejściu w otrzymany link, a jak się kliknie na "Galerie" to już nie ?

dokładnie tak mam...
0 0

Gość: sylwia171009

#6075312 Napisano: 17.09.2015 11:28:08
kochani mam pytanie odnośnie konkursu  z Persilem.
Jeśli jest wygrana przychodzi sms...co wówczas żądają organizatorzy?
W jaki sposób odsyłamy swoje dane?
Chodzi o to , że mam zablokowane smsy premium ...
0 0

Gość: erychta00

#6075314 Napisano: 17.09.2015 11:28:24
dostałam dziwny telefon a później smsa z jakiegoś m-klub.net. jak się z tego dziadostwa wypisać ? emotka
0 0

Gość: InstalkiPL

#6075316 Napisano: 17.09.2015 11:28:58
polarniczka napisał(a):

InstalkiPL napisał(a):

dokładnie tak mam...

Ciekawe dlaczego.. albo nie bedą brac tych prac pod uwagę, albo wrecz odwrotnie i sobie segregują - no coz pozostaje na czekac na wynki II etapu. nie rozumiem jakimi kryteriami wybierali zwyciezce I etapu bo to "misunderstanding" emotka
0 0

lena5_1985

#6075323 Napisano: 17.09.2015 11:33:13
Ci co wygrali w Prince Polo - ile zgłoszeń daliście i jakie bony wybieraliście? emotka
0 0

lena5_1985

#6075324 Napisano: 17.09.2015 11:34:13
erychta00 napisał(a):

dostałam dziwny telefon a później smsa z jakiegoś m-klub.net. jak się z tego dziadostwa wypisać ? emotka

Chyba się nie da, próbowałam wiele razy... 
0 0