Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

fragles

#6133809 Napisano: 17.12.2015 18:50:41
defed napisał(a):

defed napisał(a):

benasia napisał(a):

Dzwonili do kogoś odnośnie odbioru xboxów z Brico? Jest szansa ze do świąt się odbierze? I jesli dzwonią to sklep czy przedstawiciel Atlasa?

(rano) Teraz dzwoniłam do swojego Brico, oni nic nie wiedzą, oni nie mają nawet regulaminu tego konkursu emotka
(aczkolwiek wiedza, że jakiś tam konkurs z xboxem był emotka  )
Mam dzwonić po 10, jak kierownik przyjdzie... ale nie spodziewam się zbyt wiele... emotka

(wieczorem) Teraz ponownie zadzwoniłam do swojego Brico i okazało się, że konsola od 2 dni czeka tam na odbiór emotka  Dzwońcie i Wy emotka

Do mnie dzwonił przedstawiciel (zawsze jest "ciekawie" przy takiej formie odbioru) podzielił się spostrzeżeniami :
1. to dziwne (dla kogo ? emotka ), że jestem z miasta oddalonego o 60 km od Brico i jak to możliwe, że robiłem tam zakupy
2.  gdy spytałem o Leroy Merlin i konkurs z TV, że wygrał taki pan, bo on robi duże zakupy ... 
Nie ma to jak prace "ocenia" przedstawiciel, dobrze, że tu były sms-y.
Bez komentarza emotka
0 0

oryginalny80

#6133814 Napisano: 17.12.2015 18:57:44
Ale wydadzą konsolę nie mając naszych danych od Atlasa? Tylko na podstawie SMS o wygranej czy jak?
0 0

aurorcia

#6133820 Napisano: 17.12.2015 19:19:05
oryginalny80 napisał(a):

Ale wydadzą konsolę nie mając naszych danych od Atlasa? Tylko na podstawie SMS o wygranej czy jak?

Nie wiem jak,ale przedstawiciel,ktory dzis do mnie dzwonil umowił  się ze mną na dogodny dla mnie termin,ale nie spytal ani o dane,ani o paragonemotka
0 0

mczarna

#6133849 Napisano: 17.12.2015 19:54:02
akaska napisał(a):

Czy ja dobrze pamiętam, że w innowacja pielęgnacja można było wziąć udział tylko raz? To jakim cudem jeden gość w drugim etapie zgarnął 2 maszynki? O zbieznosci nie ma mowy bo imię Anatol a i nazwisko mało popularne.

Wcześniej patrzyłam i nie widziałam tego nazwiska 2 razy ale teraz jest. Moim zdaniem ktoś podał 2 różne maile i 2 różne adresy, a agencja nie wnika czy to ta sama osoba...

P.S. Ja od jakiegoś czasu jestem w szoku,że wygrywa osoba albo z moim imieniem i nazwiskiem ( ale ze Śląska- nie mam tam rodziny,o której mi wiadomo) albo z innym imieniem ale zaczynającym się na to samo co ja i z tym samym nazwiskiem.Z pewnością ja nie biorę udziału w ten sposób i nie podmieniam imion i adresów itd ale jak kiedyś zobaczyłam wyniki w jakimś konkursie to myślałam,że ja wygrałam, a tu klops.Dziwna akcja, a moje nazwisko nie jest aż tak popularne.
0 0

asantesana

#6133890 Napisano: 17.12.2015 21:34:16
parole21 napisał(a):

defed napisał(a):

amif napisał(a):

czy można wygrać 2 czapki leszkowe na 1 osobę (polub zimę z Leszkiem)? nie widzę żadnych ograniczeń w regulaminie

To jest jeden z tych fajnych konkursów, gdzie nie ma limitu na osobę

Według mnie nie ma w tym nic fajnego. Nigdy nie rozumiałem osób, które rzucają się na ileś tam nagród z jednego konkursu. Jak się da to i 100 tych czapek by zgarnęli. Nie wiedzą po co, co z tym później zrobią, ale udało się i super. 

No co tu zrobić z dwoma czapkami - ja bym chyba nie udźwignęła problemu, jedna to rozumiem, ale rzucić się na dwie czapki? Ja jestem nawet za graniem o jedną rękawiczkę, bo dwie to zbytek - zawsze można przekładać z lewej na prawą i z prawej na lewą jak tamta zmarznie  emotka
0 0

wojowniczka

#6133917 Napisano: 17.12.2015 22:48:19
nowy konkurs Lewiatan- w opisie i na stronie Lewiatana jest info, że należy zrobić zakupy za min 20 zł i w tym min jeden produkt konkursowy, za to w regulaminie jest mowa o zakupie produktów konkursowych za min 20 zł. Wiem, że regulamin jest wiążący, ale w nim jest błąd i wg niego należy zrobić ozdobę, a wysłać przepis emotka więc jak to z tym konkursem jest?  bezpiecznie chyba kupić same produkty promocyjne....
0 0

Gość: katrin22

#6133941 Napisano: 18.12.2015 00:46:46
Mam pytanie odnośnie winiar, oni powiadamiają tylko telefonicznie?
0 0

benasia

#6133956 Napisano: 18.12.2015 07:43:02
fragles napisał(a):

defed napisał(a):

defed napisał(a):

benasia napisał(a):

Dzwonili do kogoś odnośnie odbioru xboxów z Brico? Jest szansa ze do świąt się odbierze? I jesli dzwonią to sklep czy przedstawiciel Atlasa?

(rano) Teraz dzwoniłam do swojego Brico, oni nic nie wiedzą, oni nie mają nawet regulaminu tego konkursu emotka
(aczkolwiek wiedza, że jakiś tam konkurs z xboxem był emotka  )
Mam dzwonić po 10, jak kierownik przyjdzie... ale nie spodziewam się zbyt wiele... emotka

(wieczorem) Teraz ponownie zadzwoniłam do swojego Brico i okazało się, że konsola od 2 dni czeka tam na odbiór emotka  Dzwońcie i Wy emotka

Do mnie dzwonił przedstawiciel (zawsze jest "ciekawie" przy takiej formie odbioru) podzielił się spostrzeżeniami :
1. to dziwne (dla kogo ? emotka ), że jestem z miasta oddalonego o 60 km od Brico i jak to możliwe, że robiłem tam zakupy
2.  gdy spytałem o Leroy Merlin i konkurs z TV, że wygrał taki pan, bo on robi duże zakupy ... 
Nie ma to jak prace "ocenia" przedstawiciel, dobrze, że tu były sms-y.
Bez komentarza emotka

do mnie dzwonił przedstawiciel, który ma przyjechać tu do Brico aż z drugiego końca Polski.

PS. Może ktoś mi powiedzieć jakie tam są gry w zestawie?
I czy wystarczy do tego xboxa szukać "kinect 360" czy jakiś konkretny musi byc?
0 0

Gość: defed

#6133957 Napisano: 18.12.2015 07:46:17
wojowniczka napisał(a):

nowy konkurs Lewiatan- w opisie i na stronie Lewiatana jest info, że należy zrobić zakupy za min 20 zł i w tym min jeden produkt konkursowy, za to w regulaminie jest mowa o zakupie produktów konkursowych za min 20 zł. Wiem, że regulamin jest wiążący, ale w nim jest błąd i wg niego należy zrobić ozdobę, a wysłać przepis emotka więc jak to z tym konkursem jest?  bezpiecznie chyba kupić same produkty promocyjne....

Ja kupie same produkty promocyjne. I tak potrzebuje...
Ale co potem? Chyba trzeba zrobić ozdobę, będąca jednocześnie przepisem, tak na wszelki wypadek, bo potem jak wygrasz tylko ozdoba, to znajda sie tacy, co bedą chcieli podważyć wyniki emotka
0 0

#6133958 Napisano: 18.12.2015 07:48:34

Spodziewam sie gier z plakatu, min. ROŚLINY kontra ZOMBIE emotka
0 0

benasia

#6133959 Napisano: 18.12.2015 07:54:30
defed napisał(a):

Spodziewam sie gier z plakatu, min. ROŚLINY kontra ZOMBIE emotka

łeee... to chyba takie zabijanki... Nie lubię takich   emotka

Ktoś kto się zna może podpowie mi na pw jaki wybrać do tego kinect?
0 0

dorcia0221-wp-pl

#6133964 Napisano: 18.12.2015 08:33:40
Ja nie wygrałam robota z WINIERY ,A tyle zgłoszeń miała ......
0 0

mellowfruit

#6134343 Napisano: 18.12.2015 17:54:01
który to dobry numer paragonu z milki abc?
0 0

Finezyjna

#6134436 Napisano: 18.12.2015 21:41:01
hej,
jesteście na nowej platformie Biedronki? powiedzcie mi skąd się biorą te punkty u ludzi w pierwszej dziesiątce?
0 0

#6134443 Napisano: 18.12.2015 21:53:11
Finezyjna napisał(a):

hej,
jesteście na nowej platformie Biedronki? powiedzcie mi skąd się biorą te punkty u ludzi w pierwszej dziesiątce?

Ja mam coś ok. 120 pkt i nie wiem jakim cudem legalnie uzyskać wynik na poziomie1000pkt. Moze liczą sie poprzednie akcje testowania, oceniania...?  Jedyna droga szybkiego podbicia swojej pozycji w rankingu to zaproszenie innych osób do rejestracji i jesli te osoby sie zapiszą, to zapraszający otrzymuje 5 pkt./1os. Dla przykładu: 100 podstawionych słupów daje wynik +500pkt ;) 
0 0

Finezyjna

#6134444 Napisano: 18.12.2015 21:56:07
defed napisał(a):

Finezyjna napisał(a):

hej,

Ja mam coś ok. 120 pkt i nie wiem jakim cudem legalnie uzyskać wynik na poziomie1000pkt. Moze liczą sie poprzednie akcje testowania, oceniania...?  Jedyna droga szybkiego podbicia swojej pozycji w rankingu to zaproszenie innych osób do rejestracji i jesli te osoby sie zapiszą, to zapraszający otrzymuje 5 pkt./1os. Dla przykładu: 100 podstawionych słupów daje wynik +500pkt ;) 

nie dałabym rady zaprosić tylu znajomych emotka A ocenę moderatora za soki i serki już dostałaś?
0 0

#6134445 Napisano: 18.12.2015 21:58:38
Finezyjna napisał(a):

defed napisał(a):

Finezyjna napisał(a):

hej,

nie dałabym rady zaprosić tylu znajomych emotka A ocenę moderatora za soki i serki już dostałaś?

Tak, to na drugi dzien po wypełnieniu, 47 i 68 pkt czy jakoś tak. Mało...
0 0

migi

#6134448 Napisano: 18.12.2015 22:03:38
defed napisał(a):

Finezyjna napisał(a):

hej,

Z tych 2 produktów do rekomendacji z tego co widziałam można otrzymać max 200 pkt/szt, czyli 400 pkt + 10 za rejestrację, reszta to chyba tylko zaproszenia, bo na niczym innym chwilowo raczej nie da się zdobyć pkt. 
0 0

Gość: elotta

#6134452 Napisano: 18.12.2015 22:06:52
defed napisał(a):

Finezyjna napisał(a):

defed napisał(a):

Finezyjna napisał(a):

hej,

Tak, to na drugi dzien po wypełnieniu, 47 i 68 pkt czy jakoś tak. Mało...

ja 40 i 49 emotka  Szkoda zachodu, ludzie już mają kosmiczne wyniki zapewne nie całkiem uczciwie.
0 0

kacia

#6134498 Napisano: 19.12.2015 00:41:17
Czy ktoś wie, czy punkty z super-pharm przepadają na koniec roku ? W ogóle często na takich portalach gdzie się zbiera punkty one przepadają z końcem roku? Philips, albo jakieś ankietowe ?
0 0