Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Gość: barcza

#6153159 Napisano: 01.02.2016 13:51:50
dolly napisał(a):

barcza napisał(a):

czy w konkursie Biedronka auta ja mam konto  mąż jest upoważniony do mojego konta czy mogę jeden paragon wysłać  na siebie drugi na męża czy jak konto na mnie to tylko ja mogę brać udział emotka  

A karte macie jedną? 

tak jedna
0 0

Gość: dolly

#6153162 Napisano: 01.02.2016 13:54:22
barcza napisał(a):

dolly napisał(a):

barcza napisał(a):

czy w konkursie Biedronka auta ja mam konto  mąż jest upoważniony do mojego konta czy mogę jeden paragon wysłać  na siebie drugi na męża czy jak konto na mnie to tylko ja mogę brać udział emotka  

A karte macie jedną? 

tak jedna

To ja bym slala, tylko na siebie, mimo upowaznienia, chyba ze karta nie jest wydana tylko na Ciebie.
0 0

#6153164 Napisano: 01.02.2016 13:58:16
dolly napisał(a):

barcza napisał(a):

dolly napisał(a):

barcza napisał(a):

A karte macie jedną? 

tak jedna

To ja bym slala, tylko na siebie, mimo upowaznienia, chyba ze karta nie jest wydana tylko na Ciebie.

Wiesz ale zgodnie z regulaminem to nie musisz być właścicielem    karty chyba ,ze ja źle rozumiem ten zapis
sporządzonego na podstawie art.7 ustawy – Prawo bankowe).  . Nie jestwymagane, aby Uczestnik był właścicielem karty płatniczej, przy pomocy której
dokonywana jest Transakcja (tzn. jego nazwisko nie musi widnieć na karcie
płatniczej), jednakże dokonanie przez Uczestnika Transakcji przy pomocy danej
karty nie może mieć charakteru bezprawnego (tzn. nie jest akceptowane dokonanie
płatności na przykład: kartą ukradzioną lub przywłaszczoną, a także jakakolwiek
inna płatność dokonana bez wiedzy lub zgody właściciela karty płatniczej oraz
płatność dokonana przez osobę inną niż Uczestnik). 
0 0

Gość: kluseczka

#6153176 Napisano: 01.02.2016 14:19:17
Czy ktoś z was brał udział w konkursie Lego Star Wars (wczoraj się skończył)? Chciałam zapytać czy po zgłoszeniu e-mailem zdjęcia otrzymaliście później jakieś potwierdzenie o przyjęciu do galerii? Bo wysłałam fotkę wczoraj wieczorem (ok. 20) i ani widu ani słychu emotka
0 0

Gość: kluseczka

#6153189 Napisano: 01.02.2016 14:44:48
1q1q1q - dziękuję za odpowiedź , już nie będę się przejmować... a potwierdzają jakoś umieszczenie w galerii? -   przyznam, że mnie trochę zaniepokoił regulamin, bo podobno dziś komisja miała być, a już jutro wyniki, a tego nieszczęsnego zdjęcia jak nie ma tak nie ma. Ale nie wierzę, że ja taka ostatnia byłam i spodziewam się, że jeszcze sporo osób w ostatni dzień dodało fotki. 1q1q1q - jeszcze raz dzięki
0 0

wojowniczka

#6153200 Napisano: 01.02.2016 15:13:15
Csy ktoś mógłby poratowac? Konkurs milki- jakies wymogi dotyczące ile trzeba kupić ciastek, albo za jaką kwotę? Za cholerę nie chce mi się na telefonie regulamin otworzyć. Na stronie jest napisane "kup ciastko i wyślij zdjęcie" ale nie wiem czy nie ma jakiejś ukrytej gwiazdeczki w regulaminie emotka
Ktoś pomoże?
0 0

kasiulll

#6153203 Napisano: 01.02.2016 15:17:49
wojowniczka napisał(a):

Csy ktoś mógłby poratowac? Konkurs milki- jakies wymogi dotyczące ile trzeba kupić ciastek, albo za jaką kwotę? Za cholerę nie chce mi się na telefonie regulamin otworzyć. Na stronie jest napisane "kup ciastko i wyślij zdjęcie" ale nie wiem czy nie ma jakiejś ukrytej gwiazdeczki w regulaminie emotka
Ktoś pomoże?

Nie ma minimalnej kwoty. jest tylko lista produktów: 
a) Ciastka Milka Choco Jaffa 128 g wszystkie smaki i 147 g wszystkie smaki,
b) Ciastka Milka Choco Grains 126 g i 168 g,
c) Ciastka Milka Choco Wafer 30 g i 180 g
d) Ciastka Milka Choco Wafer Hazelnut 30 g,
e) Ciastka Milka Choco Twist 28 g i 140 g,
f) Ciastka Milka Choco Biscuit 150 g,
g) Ciastka Milka Choco Lila Stix 112 g i 144 g,
h) Ciastka Milka Choco Moo 120 g i 160 g,
i) Ciastka Milka Pieguski 135 g wszystkie smaki,
j) Ciastka Milka XL Cookies 184 g wszystkie smaki,
k) Ciastka Milka Cake & Choc 35 g i 175 g,
l) Ciastka Milka Choc & Choc 150 g.
0 0

mmaddamm

#6153205 Napisano: 01.02.2016 15:24:21
czy w berliso trzeba mieć paragon z danego etapu czy liczy się zakup w ciągu trwania całego konkursu?
0 0

Gość: dolly

#6153211 Napisano: 01.02.2016 15:30:07
barcza napisał(a):

dolly napisał(a):

barcza napisał(a):

dolly napisał(a):

barcza napisał(a):

A karte macie jedną? 

tak jedna

Wiesz ale zgodnie z regulaminem to nie musisz być właścicielem    karty chyba ,ze ja źle rozumiem ten zapis
sporządzonego na podstawie art.7 ustawy – Prawo bankowe).  . Nie jestwymagane, aby Uczestnik był właścicielem karty płatniczej, przy pomocy której

Barcza, znam ten zapis, ale ja bym slala na siebie
Nie ma az tylu nagtod by wygrac w 1 losowaniu na dwie osoby, choc cuda sie zdarzaja.
A nóż widelec Albedo stwierdzi, ze poslugiwanie nie swoja karta jest niezgodne z prawem i co zrobisz?
Pójdziesz do sadu? Przyzna im racje..
0 0

wojowniczka

#6153213 Napisano: 01.02.2016 15:38:36
kasiulll napisał(a):

wojowniczka napisał(a):

Ktoś pomoże?

Nie ma minimalnej kwoty. jest tylko lista produktów: 
a) Ciastka Milka Choco Jaffa 128 g wszystkie smaki i 147 g wszystkie smaki,
b) Ciastka Milka Choco Grains 126 g i 168 g,
c) Ciastka Milka Choco Wafer 30 g i 180 g
d) Ciastka Milka Choco Wafer Hazelnut 30 g,
e) Ciastka Milka Choco Twist 28 g i 140 g,
f) Ciastka Milka Choco Biscuit 150 g,
g) Ciastka Milka Choco Lila Stix 112 g i 144 g,
h) Ciastka Milka Choco Moo 120 g i 160 g,
i) Ciastka Milka Pieguski 135 g wszystkie smaki,
j) Ciastka Milka XL Cookies 184 g wszystkie smaki,
k) Ciastka Milka Cake & Choc 35 g i 175 g,
l) Ciastka Milka Choc & Choc 150 g.

Dziękuję bardzo
0 0

Gość: defed

#6153221 Napisano: 01.02.2016 15:52:47
Konkurs "Karmellove pełne radości" - kto mi powie gdzie jest regulaminemotka
0 0

Reni

#6153225 Napisano: 01.02.2016 15:55:26
defed napisał(a):

http://karmellove...c/pdfs/regulamin.pdf
0 0

#6153270 Napisano: 01.02.2016 17:16:18
dolly napisał(a):

barcza napisał(a):

dolly napisał(a):

barcza napisał(a):

dolly napisał(a):

barcza napisał(a):

A karte macie jedną? 

tak jedna

Barcza, znam ten zapis, ale ja bym slala na siebie
Nie ma az tylu nagtod by wygrac w 1 losowaniu na dwie osoby, choc cuda sie zdarzaja.
A nóż widelec Albedo stwierdzi, ze poslugiwanie nie swoja karta jest niezgodne z prawem i co zrobisz?
Pójdziesz do sadu? Przyzna im racje..

masz rację
0 0

Gość: defed

#6153271 Napisano: 01.02.2016 17:19:03
Reni napisał(a):

defed napisał(a):

http://karmellove...c/pdfs/regulamin.pdf

Dzięki za link  emotka  bo u mnie strona konkursowa się wyświetla po staremu: z informacją, że konkurs dopiero wystartuje, to chyba te ciacha
0 0

mama2006

#6153282 Napisano: 01.02.2016 17:32:02
nie wiem, czy piszę w dobrym wątku ale czy ktoś dostał akceptację wniosku o zwrot pieniędzy za Bryzę z Vanishem? Zgłosiłam ok. tydzień temu i zastanawiam się, czy może odrzucili wniosek.
0 0

banka-manka

#6153290 Napisano: 01.02.2016 17:42:06
Chciałam się upewnić, czy w nowym konkursie Milki CIACHNIJ SELFIE wysyła się selfie, czy zdjęcie, które obrazuje emocje, jakie wywołują w Tobie ciastka? emotka  Bo tytuł konkursu jest jednoznaczny, ale patrząc po ostatnim konkursie selfie, organizowanym przez T Mobile nic mnie już nie zdziwi.
Ktoś podzieli się przemyśleniami jakie zdjęcia słać - selfie, czy dowolne?
0 0

Gość: infatne

#6153323 Napisano: 01.02.2016 18:18:10
Osoby, ktore wygraly w Acimelu, ten termokontroler. Sms przychodzi od razu po rundzie czy moze na nastepny dzien ?
0 0

Jasminum

#6153326 Napisano: 01.02.2016 18:18:51
mmaddamm napisał(a):

czy w berliso trzeba mieć paragon z danego etapu czy liczy się zakup w ciągu trwania całego konkursu?

Wydaje mi się, że nie trzeba mieć z danego etapu bo zerknąłem w regulamin. Co ciekawe w konkursie można wystartować tylko raz!
0 0

Gość: HOLLY

#6153331 Napisano: 01.02.2016 18:22:26
infatne napisał(a):

Osoby, ktore wygraly w Acimelu, ten termokontroler. Sms przychodzi od razu po rundzie czy moze na nastepny dzien ?

Sms przychodzi kilka sekund po zakończonej rundzie
0 0

anialistopad

#6153344 Napisano: 01.02.2016 18:43:38
Czeka ktoś jeszcze na ekspres do kawy z Intermarche.?
0 0