Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

madziulka2434

#6198637 Napisano: 18.05.2016 09:29:47
jaki to jest konkurs z pilkami, coca cola,ale bez zbierania nakrętek ?
0 0

Gość: HOLLY

#6198639 Napisano: 18.05.2016 09:31:09
madziulka2434 napisał(a):

jaki to jest konkurs z pilkami, coca cola,ale bez zbierania nakrętek ?

https://www.eurowygrana.pl/
0 0

Pitach

#6198649 Napisano: 18.05.2016 09:44:37
vivi napisał(a):

yreks napisał(a):

Pitach napisał(a):

Ech,nie mogę już patrzeć na Lay'sy emotka
Apeluję do jakiejś dobrej duszy o poradę na pw - co trafia w gust tej agencji? Dziecię marzy o pufie,a ja wciąż trafiam jak kulą w płot...

nie tylko Ty, ja również walczę z wiatrakami ,,,

ja również nie odkryłam co rozbawi Szanowne Jury, jeśli ktoś poratuje wskazówką na PW będę bardzo wdzięczna emotka

Trzymam kciuki za wszystkich rozczarowanych i zniechęconych emotka
0 0

madziulka2434

#6198653 Napisano: 18.05.2016 09:48:53
21 dzien w pyfach lays to który dokladnie?
0 0

agniecha1985

#6198657 Napisano: 18.05.2016 09:54:27
madziulka2434 napisał(a):

21 dzien w pyfach lays to który dokladnie?

Niedziela - 15 maj
0 0

helcia85

#6198659 Napisano: 18.05.2016 09:54:40
Powiem wam, że już rzygam Laysami i tak samo ciastkami Belvita, chyba już mam coś z głową, że to kupuję. Konkursy to swego rodzaju nałóg ...
0 0

Gość: do.ta.3

#6198664 Napisano: 18.05.2016 09:58:45
Pitach napisał(a):

vivi napisał(a):

yreks napisał(a):

Pitach napisał(a):

Apeluję do jakiejś dobrej duszy o poradę na pw - co trafia w gust tej agencji? Dziecię marzy o pufie,a ja wciąż trafiam jak kulą w płot...

ja również nie odkryłam co rozbawi Szanowne Jury, jeśli ktoś poratuje wskazówką na PW będę bardzo wdzięczna emotka

jak patrzę na te dymki to sama mam ochotę puścić dymka ew bąka bo nic mi do głowy nie przychodzi emotka
VENY BRAK 
0 0

maryam

#6198673 Napisano: 18.05.2016 10:04:24
andii napisał(a):

Hello, a czy ktoś wie czy można już odbierać te bidne bidony z belvity???czy już są w punktach??? hehe jedynie to mi zostało po porażce w auchan-paragon emotka

na 10zł?
0 0

Gość: amelka2013

#6198677 Napisano: 18.05.2016 10:07:00
maryam napisał(a):

andii napisał(a):

Hello, a czy ktoś wie czy można już odbierać te bidne bidony z belvity???czy już są w punktach??? hehe jedynie to mi zostało po porażce w auchan-paragon emotka

na 10zł?

Tak od 6.05 juz można było:)
0 0

Gość: logos89

#6198690 Napisano: 18.05.2016 10:22:16
do.ta.3 napisał(a):

Pitach napisał(a):

vivi napisał(a):

yreks napisał(a):

Pitach napisał(a):

jak patrzę na te dymki to sama mam ochotę puścić dymka ew bąka bo nic mi do głowy nie przychodzi emotka
VENY BRAK 

A ja mam kilku takich wesołych znajomych dziś poprosiłam ich o pomoc, podali mi kilka fajnych dialogów ciekawe czy coś trafię . emotka  
0 0

Gość: mkrzysiek

#6198698 Napisano: 18.05.2016 10:44:47
andii napisał(a):

maryam napisał(a):

andii napisał(a):

na 10zł?

tak, zabezpieczyłam sięemotka i dobrałam jedno pojedyńcze ciastko( wyszło10,67:)

Fajny pomysł
Szkoda że nie wpadłem na to wcześniej paragon ,wychodził 9,38 emotka
0 0

kate87

#6198739 Napisano: 18.05.2016 11:25:59
mial ktos z Was stycznosc z agencja kropka bordo. czepia sie o paragony. 
mam pieczatke z sklepu ale zamiast intermarche na pieczatce jest DIWA Sp.... WTF?
0 0

benasia

#6198741 Napisano: 18.05.2016 11:29:30
kate87 napisał(a):

mam pieczatke z sklepu ale zamiast intermarche na pieczatce jest DIWA Sp.... WTF?

U mnie normalnie - mam paragon z Intermarche, opisy produktów są zwykle takie same w sieci więc pieczątki nie brałam.
0 0

kate87

#6198743 Napisano: 18.05.2016 11:36:21
benasia napisał(a):

kate87 napisał(a):

U mnie normalnie - mam paragon z Intermarche, opisy produktów są zwykle takie same w sieci więc pieczątki nie brałam.

to sie nie martwie. dzieki za info. wychodzi na to ze jestem nadgorliwaemotka
0 0

Gość: defed

#6198746 Napisano: 18.05.2016 11:40:10
kate87 napisał(a):

Intermarche to tylko SZYLD, to franczyza. Franczyza polega na tym, że zakładasz sobie firmę (np. DIWA Sp. z o.o.) i otwierasz sklep. Jako franczyzobiorca czerpiesz korzyści z rozpoznawalnego szyldu, który dociera do szerszego grona klientów, ale musisz dostosować się do standardów sieci (odpowiednie zatowarowanie, dostosowanie cen do gazetek promo, odtworzenie układu regałów itp). Franczyzodawca dostaje procent z Twoich zysków. I wszyscy szczęśliwi emotka
0 0

Gość: cleopatra

#6198747 Napisano: 18.05.2016 11:41:07
defed napisał(a):

kate87 napisał(a):

Intermarche to tylko SZYLD, to franczyza. Franczyza polega na tym, że zakładasz sobie firmę (np. DIWA Sp. z o.o.) i otwierasz sklep. Jako franczyzobiorca czerpiesz korzyści z rozpoznawalnego szyldu, który dociera do szerszego grona klientów, ale musisz dostosować się do standardów sieci (odpowiednie zatowarowanie, dostosowanie cen do gazetek promo, odtworzenie układu regałów itp). Franczyzodawca dostaje procent z Twoich zysków. I wszyscy szczęśliwi emotka

coś na kształt sklepu Żabka
0 0

kate87

#6198749 Napisano: 18.05.2016 11:42:39
cleopatra napisał(a):

defed napisał(a):

kate87 napisał(a):

i dzięki konkursom (i Wam oczywiście) jestem bogatsza o nowe informacjeemotka
0 0

Gość: slonko365

#6198754 Napisano: 18.05.2016 11:54:44
kate87 napisał(a):

cleopatra napisał(a):

defed napisał(a):

kate87 napisał(a):

Z moim ITM jest tak samo, na paragonach mam "Brzoza Sp. z o.o." emotka  Kiedyś zadzwoniła do mnie babka z jednej z agencji z pytaniem o ten paragon, ja cała w panice, że wysłałam nie ten co trzeba, a to był konkurs taki sam w kilku sieciach, na szczęście się skapnęłam że na tych paragonach nie ma nazwy ITM i poprosiłam, żeby sobie sprawdziła w spisie sklepów po adresie i było OK, tutaj jest pełen spis: http://intermarche.pl/o-nas/nasze-sklepy/#
0 0

Gość: gosiulka28

#6198769 Napisano: 18.05.2016 12:08:35
slonko365 napisał(a):

kate87 napisał(a):

cleopatra napisał(a):

defed napisał(a):

kate87 napisał(a):

Z moim ITM jest tak samo, na paragonach mam "Brzoza Sp. z o.o." emotka  Kiedyś zadzwoniła do mnie babka z jednej z agencji z pytaniem o ten paragon, ja cała w panice, że wysłałam nie ten co trzeba, a to był konkurs taki sam w kilku sieciach, na szczęście się skapnęłam że na tych paragonach nie ma nazwy ITM i poprosiłam, żeby sobie sprawdziła w spisie sklepów po adresie i było OK, tutaj jest pełen spis: http://intermarche.pl/o-nas/nasze-sklepy/#

ja tak miałam z Delikatesami Centrum, też to ja musiałam pani z agencji podpowiedzieć, żeby sprawdziła, ze ten sklep jest na liście mimo, że ma inną nazwę na paragonie, my konkursowicze musimy mieć szeroką wiedzęemotka

0 0

pakowa

#6198777 Napisano: 18.05.2016 12:12:55
Czy ktoś się orientuję w konkursie w Kaufland  coś w stylu kup dowolny produkt syoss..i inne marki ( tylko syoss zapamietalam), wyślij sms z odpowiedzią na pytanie i zgarnij zestaw kibica i kosmetyki...? na stronie kauflandu nie moge nic zalezc... emotka  a jeszcze daty chyba 2.05-30.06...
0 0