Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

madzia1-s

#6264439 Napisano: 05.10.2016 10:33:23
Pitach napisał(a):

Pytanie do osób,które wygrały piłkę w Lay'sach: CO wy tam napisaliście ? emotka  Może być PW emotka
Gratuluję wam wszystkim emotka

Mnie jedynie ciekawi czy w tych haslach nawiazujecie do chipsow, Laysow itp?
0 0

1Mamcia

#6264446 Napisano: 05.10.2016 10:44:09
nique napisał(a):

asper01 napisał(a):

agadawid napisał(a):

Natie77 napisał(a):

asper01 napisał(a):

staszek napisał(a):

Czy ktoś wie do kiedy są ważne te kody na wyjątkowy prezent z Garniera?

Też mnie to ciekawi. I czy "Adres email osoby rezerwującej" to musi być ten, na który przyszedł kod i czy kod to "Numer rezerwacyjny"?

I jeszcze co mam wydrukować jak idę to zrealizować:D sam ten kod?

Za kod kupujecie na stronie wybrany prezent. Wtedy na maila przychodzi voucher z kupionym prezentem i umieszczonym na nim numerem rezerwacyjnym. Za pomocą tego numeru mozna zarezerwować termin realizacji prezentu używając portalu wyjatkowyprezent.pl albo dzwoniąc bezpośrednio do wykonawcy prezentu. Na miejscu realizacji prezentu zostawia się wydrukowany voucher. Tak przynajmniej zrobiłam ja korzystając z prezentu emotka

To może ktoś wie chociaż jaki jest termin ważności? Bo e-mail organizatora już nieczynny;/

Voucher ważny do
2017-07-01

Voucher jest ważny rok, a ile jest ważny kod który dostaliśmy na maila? 
0 0

Pitach

#6264455 Napisano: 05.10.2016 10:54:00
xpac napisał(a):

agniehaha89 napisał(a):

Pitach napisał(a):

Pytanie do osób,które wygrały piłkę w Lay'sach: CO wy tam napisaliście ? emotka  Może być PW emotka

też bym chciała wiedzeć. Mam jeden pomysł, ale nie chcę ślepo pisać.

właśnie o to w tym chodzi że trzeba pisac slepo i wpaśc na swój autorski pomysł emotka Lidzia ma różne gusta emotka paczka Lay's kosztuje raptem ~2zł więc można zaszaleć

Wysłałam 3 zgłoszenia - 1 pudło,na resztę wyników czekam emotka
Wiem,że można trafić w gust dosłownie wszystkim - poprzednie konkursy bardzo dobrze to pokazały.
Nie mam nic przeciwko szaleństwom,ale wolałabym jednak te dwuzłotówki wydawać na coś innego,bo chipsów nie jem emotka  
0 0

dang21

#6264457 Napisano: 05.10.2016 10:57:01
Pitach napisał(a):

xpac napisał(a):

agniehaha89 napisał(a):

Pitach napisał(a):

właśnie o to w tym chodzi że trzeba pisac slepo i wpaśc na swój autorski pomysł emotka Lidzia ma różne gusta emotka paczka Lay's kosztuje raptem ~2zł więc można zaszaleć

Wiem,że można trafić w gust dosłownie wszystkim - poprzednie konkursy bardzo dobrze to pokazały.
Nie mam nic przeciwko szaleństwom,ale wolałabym jednak te dwuzłotówki wydawać na coś innego,bo chipsów nie jem emotka  

Wygrani z pierwszego dnia też słali na ślepo, bo skąd mieli wiedzieć, co się spodoba...Trzeba samemu próbować, a skoro się nie je czipsów, to trzeba przerzucić się na inny konkurs emotka Nikt tu raczej nie poda zwycięskiej odpowiedzi na tacy... 

Pitach

#6264461 Napisano: 05.10.2016 11:05:14
dang21 napisał(a):

Pitach napisał(a):

xpac napisał(a):

agniehaha89 napisał(a):

Pitach napisał(a):

Wygrani z pierwszego dnia też słali na ślepo, bo skąd mieli wiedzieć, co się spodoba...Trzeba samemu próbować, a skoro się nie je czipsów, to trzeba przerzucić się na inny konkurs emotka Nikt tu raczej nie poda zwycięskiej odpowiedzi na tacy...

Nie oczekiwałam od nikogo podawania zwycięskiej odpowiedzi emotka
Liczyłam na jakąś dyskusję,bo poprzednie konkursy pokazały,że chętnie bierzemy udział w Lay'sach,a specyfika tego zadania jednak różni się od poprzednich.
Dzięki za sugestię,chwilowo się nie przerzucę emotka
0 0

Gość: ilus

#6264468 Napisano: 05.10.2016 11:10:34
hej, nie mogę znaleźć tego oświadczenia, którego trzeba odesłać na Winiarowy fartuszek.. poratuje ktoś linkiem? emotka
0 0

katrin1

#6264470 Napisano: 05.10.2016 11:12:16
Dostałam przed chwilą info o przyznaniu nagrody w testowaniu w aktywacji III a z aktywacji II nie mam info, czy ktoś brał udział w aktywacji II i też nie dostał sms-a?
0 0

defed

#6264475 Napisano: 05.10.2016 11:15:03
katrin1 napisał(a):

Dostałam przed chwilą info o przyznaniu nagrody w testowaniu w aktywacji III a z aktywacji II nie mam info, czy ktoś brał udział w aktywacji II i też nie dostał sms-a?

w 1 aktywacji dostałam info o przyznaniu zwrotu a teściowa nie (dziwne to było, pomyslałam że może chodzi o zgłoszenia z tego samego IP) - jednak obie otrzymałysmy przelewy w tym samym czasie emotka
0 0

bezaczek7

#6264481 Napisano: 05.10.2016 11:22:25
Czy ktos ma jakies informacje na temat promocji cenowych na Calgon? emotka
0 0

dang21

#6264482 Napisano: 05.10.2016 11:24:00
ilus napisał(a):

hej, nie mogę znaleźć tego oświadczenia, którego trzeba odesłać na Winiarowy fartuszek.. poratuje ktoś linkiem? emotka

ma się pojawić dziś lub jutro emotka  trzeba zaglądać na stronę emotka
0 0

Pitach

#6264484 Napisano: 05.10.2016 11:25:00
bezaczek7 napisał(a):

Czy ktos ma jakies informacje na temat promocji cenowych na Calgon? emotka

Biedronka: 9,90 zł - 9,99 zł (?)
Jakoś w tych widełkach emotka
1 bezaczek7 0

Gość: ilus

#6264486 Napisano: 05.10.2016 11:30:22
dang21 napisał(a):

ilus napisał(a):

ma się pojawić dziś lub jutro emotka  trzeba zaglądać na stronę emotka

ooo, to nie wiedziałam. Dzięki bardzo emotka
0 0

monisss

#6264492 Napisano: 05.10.2016 11:44:03
czy wyrzucacie już korki z Żywiec Zdrój i opakowania z Familijnych? ja nic nie wygrałam ale łudziłaś się na jakieś rezerwy.. ? inne praagony sobie moga leżeć ale te opakowania i korki zajmują mi za dużo miejsca w mojej szufladzie skarbów emotka
0 0

mia

#6264494 Napisano: 05.10.2016 11:47:18
monisss napisał(a):

czy wyrzucacie już korki z Żywiec Zdrój i opakowania z Familijnych? ja nic nie wygrałam ale łudziłaś się na jakieś rezerwy.. ? inne praagony sobie moga leżeć ale te opakowania i korki zajmują mi za dużo miejsca w mojej szufladzie skarbów emotka

No właśnie... Familijne! Całe lato wszyscy moi goście obowiązkowo żarli ciasteczka i wafelki Familijnych i grzyb z tego!emotka

monisss

#6264496 Napisano: 05.10.2016 11:51:20
mia napisał(a):

monisss napisał(a):

No właśnie... Familijne! Całe lato wszyscy moi goście obowiązkowo żarli ciasteczka i wafelki Familijnych i grzyb z tego! emotka

heheh u mnie te cole, almette, familijne, mentosy już dały dodatkowe kg.. chyba zacznę to "jedzenie" oddawać ....
0 0

ziolko

#6264497 Napisano: 05.10.2016 11:54:42
monisss napisał(a):

familijnych nie wyrzucam... lepiej potrzymać kilka dni dłużej, niż żałować, że nagroda przepadła
1 monisss 0

shell

#6264499 Napisano: 05.10.2016 11:57:19
a z Bakusia jeszcze trzymacie? emotka emotka
0 0

bridget

#6264501 Napisano: 05.10.2016 11:59:53
czy z winiar zamazujecie dane   z 1 strony dowodu osobistego?
0 0

stamp2

#6264502 Napisano: 05.10.2016 12:01:38
shell napisał(a):

a z Bakusia jeszcze trzymacie? emotka emotka

ja mam 2 nie3emotka emotka
1 shell 0

infatne

#6264504 Napisano: 05.10.2016 12:04:24
WOSEBA  wygrani odsyłacie teraz paragon na nagrody 4 stopnia ?  bo nie wiem co w przypadku wygranej 2 lub 1 która jest losowania później. Juz z przydziału dostajesz bez odesłania paragonu  ? bo jak im raz wyślę to nie zrobię tego 2 raz emotka  
0 0