Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Gość: mattadore

#6265322 Napisano: 06.10.2016 18:34:58
Dobra, potrzebna porada profesjonalisty, starego wyżeracza itp. Konkurs Snickersa GłodneFoto. Na stronie głównej kup 2 dowolne batony snickers, a w regulaminie tylko 3 pozycje tych klasycznych . U mnie na wsi w abc tylko snickers white. I co teraz ? kupiłem dowolny ale nie ma go na liście w regulaminie?
0 0

edzia21

#6265323 Napisano: 06.10.2016 18:36:05
bibeck napisał(a):

donia7 napisał(a):

bibeck napisał(a):

edzia21 napisał(a):

wszystko zależy od agencji emotka  - nie ma na to ogólnej recepty. 

a które agencje z Waszego doświadczenia wyglądają na najbardziej rzetelne? (tzn które przykładają się do pracy?) emotka

to chyba zależy od tego, jakie kto ma doświadczenie z daną agencją  emotka

No ja słyszałem, że najczęściej losują jakąś pulę ze wszystkich zgłoszęń (np. 300)  i z tych wylosowanych wybierają najciekawsze hasła. Jednak jak jest naprawdę chyba nikt tgego nie wie poza pracownikami tych agencji. Faktem jest, że najczęściej nie publikują publicznie zwycięskich haseł, więc chyba boją się weryfikacji swojego wyboru.

i chwała im za to, że nie publikują - mniejsza pożywka dla plagiatorów!
Temat rzeka... emotka
0 0

jokan

#6265342 Napisano: 06.10.2016 18:56:13
glena napisał(a):

michałek13 napisał(a):

jokan napisał(a):

sydariameki napisał(a):

jokan napisał(a):

czy w tym PKP wygrywa pierwsze 200 odpowiedzi?

Tak

ooo to sie nie zalapalam wczoraj emotka

Uważam, że absolutnie nie jest tak. Siedzę na konkursach wieczorami i PKP zawsze piszę po północy - załapałam się raz.

Najwyraźniej wszyscy piszą/wysyłają jak tylko północ wybije emotka .Z regulaminu: Pierwszych 200 Uczestników Konkursu, którzy zgłosili swój udział w Konkursie orazwykonali zadanie konkursowe, o którym mowa w pkt 10 części III Regulaminu uzyskuje
- nagrody codzienne, wskazane w części IV pkt. 1 Regulaminu. Nagrody te będą
przyznawane do wyczerpania zapasu dziennego 200 nagród codziennych.

pomylilam daty emotka , 5 nie gralam, gralam wczoraj, a za wczoraj jeszcze wynikow nie ma
0 0

mczarna

#6265357 Napisano: 06.10.2016 19:13:24
Widzę,że paczka sprzątaczka ,kiwi i glade się wycwaniły i już nie publikują imion.Nikt teraz nie zarzuci im,że nagradzają słupy:P
0 0

aleks1983

#6265367 Napisano: 06.10.2016 19:22:56
mczarna napisał(a):

Widzę,że paczka sprzątaczka ,kiwi i glade się wycwaniły i już nie publikują imion.Nikt teraz nie zarzuci im,że nagradzają słupy:P

A w paczce codziennie są losowane paragony które były zgłoszone(tak jak ostatnio), czy tylko z danego dnia poprzedzającego?
0 0

myszorka92

#6265375 Napisano: 06.10.2016 19:29:27
czy kody w Laysach znajdują się tylko w dużych paczkach?
0 0

madzia1-s

#6265376 Napisano: 06.10.2016 19:30:30
myszorka92 napisał(a):

Nie, w małych też. ALe tylko w tych z banderolą promocyjną emotka
0 0

edzia21

#6265378 Napisano: 06.10.2016 19:33:34
aleks1983 napisał(a):

mczarna napisał(a):

A w paczce codziennie są losowane paragony które były zgłoszone(tak jak ostatnio), czy tylko z danego dnia poprzedzającego?

Jak widać po wynikach...jest tak, jak ostatnio emotka  raz zgłoszony kod jest losowany codziennie
0 0

dang21

#6265382 Napisano: 06.10.2016 19:36:21
myszorka92 napisał(a):

W małych też. 
0 0

dolly

#6265384 Napisano: 06.10.2016 19:38:57
bridget napisał(a):

czy wszyscy dostali  odpowiedz od Zywca odnosnie konkursu Tesco?

a ktos dostal?
0 0

alaalicja

#6265387 Napisano: 06.10.2016 19:44:32
edzia21 napisał(a):

aleks1983 napisał(a):

mczarna napisał(a):

Jak widać po wynikach...jest tak, jak ostatnio emotka  raz zgłoszony kod jest losowany codziennie

ooooooo jak miło:) ktoś już wyśledził, gdzie coś tanio mozna kupić emotka ??
0 0

Gość: mattadore

#6265390 Napisano: 06.10.2016 19:46:35
mattadore napisał(a):

Dobra, potrzebna porada profesjonalisty, starego wyżeracza itp. Konkurs Snickersa GłodneFoto. Na stronie głównej kup 2 dowolne batony snickers, a w regulaminie tylko 3 pozycje tych klasycznych . U mnie na wsi w abc tylko snickers white. I co teraz ? kupiłem dowolny ale nie ma go na liście w regulaminie?

0 0

myszorka92

#6265407 Napisano: 06.10.2016 20:22:39
madzia1-s napisał(a):

myszorka92 napisał(a):

Nie, w małych też. ALe tylko w tych z banderolą promocyjną emotka

Właśnie małych nie widziałam nigdzie stąd moje pytanie. Dziękuję za odpowiedź emotka
0 0

anialistopad

#6265408 Napisano: 06.10.2016 20:26:34
alaalicja napisał(a):

edzia21 napisał(a):

aleks1983 napisał(a):

mczarna napisał(a):

ooooooo jak miło:) ktoś już wyśledził, gdzie coś tanio mozna kupić emotka ??

Teraz u mnie np.w carrefurze kostki duck sa w promocji po 2,49,a glade mini spray po 3,99 
1 alaalicja 0

assal

#6265413 Napisano: 06.10.2016 20:37:55
Mattadore: Ta agencja raz machnie ręką, innym razem się doczepi, że regulamin wiążący, a na zdjęciu nie było innych snickersów, tylko te podstawowe. Może na paragonie nie masz nazwy?
Tam tak mało zdjęć nie dlatego, że nikt nie gra, tylko formularz coś nawala i zdjęć nie przyjmuje emotka
Koleżanka posyłała ze swojego komputera, nic. Ja próbowałam jej pracę wysłać z moich dwóch, też nic. Gdzie błąd, ktoś ogarnął to?
0 0

assal

#6265414 Napisano: 06.10.2016 20:39:41
Jokan, Kumulacja: Zaczęli odrzucać tych, co mają już nagrodę/bilet, bo było marudzenie na fb, że ciągle te same nazwiska.
24.02 nic, 24.03 nic... 24.10 bilet, ale już nowe dane  emotka
0 0

wiesia30

#6265460 Napisano: 06.10.2016 22:25:16
katrin1 napisał(a):

Teraz dostałąm takie info od almette, nic tam nie wygrałam jak do tej pory: Zgodnie z Regulaminem Loterii, prosimy o przesłanie oryginału PARAGONU
potwierdzającego zakup Produktu, z którego Kod został zgłoszony do
Loterii oraz WIECZKA opakowania Produktu z widocznym i czytelnym Kodem.
Nieprzesłanie w/w dowodów skutkuje wykluczeniem Zgłoszenia z Loterii.
Dotyczy Kodu nr .....

Jak ma to odesłać? mailem, listem, nie ma o tym wzmianki emotka

też dostałam,odesłałam pocztą a dzisiaj dostałam telefon żeby podać nr ID tego kodu  z wieczka -tylko nie wiem,który to kod, bo wysyłam kilka zgłoszeń
0 0

kadett33

#6265468 Napisano: 06.10.2016 23:06:06
wiesia30 napisał(a):

katrin1 napisał(a):

Teraz dostałąm takie info od almette, nic tam nie wygrałam jak do tej pory: Zgodnie z Regulaminem Loterii, prosimy o przesłanie oryginału PARAGONU
Dotyczy Kodu nr .....

też dostałam,odesłałam pocztą a dzisiaj dostałam telefon żeby podać nr ID tego kodu  z wieczka -tylko nie wiem,który to kod, bo wysyłam kilka zgłoszeń

a gdzieś jest zapisane że trzeba zapisywać sobie ID zgłoszenia?
0 0

bamfarfe22

#6265474 Napisano: 06.10.2016 23:36:30
kadett33 napisał(a):

wiesia30 napisał(a):

katrin1 napisał(a):

Dotyczy Kodu nr .....

ID zgłoszenia przychodzi na email tylko w sumie chyba nie napisane tam jest którego kodu dotyczy
0 0

myszorka92

#6265477 Napisano: 06.10.2016 23:43:37
z tego co widzę w regulaminie nie ma nic o ID ....
bamfarfe22 napisał(a):

kadett33 napisał(a):

wiesia30 napisał(a):

katrin1 napisał(a):

Dotyczy Kodu nr .....

ID zgłoszenia przychodzi na email tylko w sumie chyba nie napisane tam jest którego kodu dotyczy

0 0