Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

migi

#6295851 Napisano: 04.12.2016 21:20:08
falus napisał(a):

mysz-s napisał(a):

falus napisał(a):

Napisałem do nich @ zobaczymy co odpiszą. Pierwszy raz mi się takie coś zdażyło że nie idzie wysłać.

wczoraj po południu wysłało normalnie a dzisiaj wszystko tak samo i tez nie idzie wysłać 

Dziś sprawdzałem u szwagra i u niego idzie wysłać, tylko u niego jest opcja wybierania daty urodzin a u mnie ręcznie trzeba wpisywać dlatego nie chce mi wysłać zgłoszenia.

Przed chwilą wysyłałam, u mnie była opcja wybierania daty urodzin i bez problemu przeszło. 
0 0

falus

#6295853 Napisano: 04.12.2016 21:23:57
migi napisał(a):

falus napisał(a):

mysz-s napisał(a):

falus napisał(a):

Napisałem do nich @ zobaczymy co odpiszą. Pierwszy raz mi się takie coś zdażyło że nie idzie wysłać.

wczoraj po południu wysłało normalnie a dzisiaj wszystko tak samo i tez nie idzie wysłać 

Dziś sprawdzałem u szwagra i u niego idzie wysłać, tylko u niego jest opcja wybierania daty urodzin a u mnie ręcznie trzeba wpisywać dlatego nie chce mi wysłać zgłoszenia.

Przed chwilą wysyłałam, u mnie była opcja wybierania daty urodzin i bez problemu przeszło. 

No właśnie jak jest ta opcja to idzie jak nie ma to nie idzie - sprawdzałem to na dwóch kompach i na dwóch telefonach - okazało się , że tylko z jednego telefonu jest taka opcja.
0 0

Paula_Paula

#6295857 Napisano: 04.12.2016 21:28:01
mirai napisał(a):

Loteria "Wypasione" - 35 moich zgłoszeń i wszystkie pudła. Puszczam o różnych porach dnia i nocy - zawsze: "graj dalej". Macie podobnie, czy to tylko mój brak szczęścia?... emotka

u mnie bardzo podobnie, 0 wygranej, ok to loteria, ale jest mnostwo nagród i na tyle zgłoszeń nic...:(
0 0

gosiagosia

#6295864 Napisano: 04.12.2016 21:42:23
Paula_Paula napisał(a):

mirai napisał(a):

Loteria "Wypasione" - 35 moich zgłoszeń i wszystkie pudła. Puszczam o różnych porach dnia i nocy - zawsze: "graj dalej". Macie podobnie, czy to tylko mój brak szczęścia?... emotka

u mnie bardzo podobnie, 0 wygranej, ok to loteria, ale jest mnostwo nagród i na tyle zgłoszeń nic...:(

No to mogę wam rękę podać, już 4 zgrzewkę wpisuję i nic, nawet kubka brak...
0 0

szindy

#6295879 Napisano: 04.12.2016 22:08:31
Odsyłaliście oświadczenie z Elseve mailem? Ciągle wraca mi wiadomość...
0 0

trampek,

#6295881 Napisano: 04.12.2016 22:11:46
gosiagosia napisał(a):

Paula_Paula napisał(a):

mirai napisał(a):

ja wpisałam z 15 i tylko kubek wpadł
0 0

harnas

#6295891 Napisano: 04.12.2016 22:18:02
trampek, napisał(a):

gosiagosia napisał(a):

Paula_Paula napisał(a):

mirai napisał(a):

u mnie też w zgrzewkach to liczę, ale w sumie 7 tys nagrod na miliony sztuk mleka, które wchodzą do loterii to nie jest dużo emotka
0 0

mirai

#6295910 Napisano: 04.12.2016 22:46:35
harnas napisał(a):

trampek, napisał(a):

gosiagosia napisał(a):

Paula_Paula napisał(a):

mirai napisał(a):

u mnie też w zgrzewkach to liczę, ale w sumie 7 tys nagrod na miliony sztuk mleka, które wchodzą do loterii to nie jest dużo emotka

Ten filmik dostałem od kumulacja  - dzięki emotka :

https://www.youtu.../watch?v=qCa89J61fd4
1 kumulacja 0

Gość: luzak

#6295914 Napisano: 04.12.2016 22:52:55
alaalicja napisał(a):

luzak napisał(a):

czy dostaliście maile z Kamisa? we wtorek dzwoniła do mnie Pani z wygranym młynkiem i powiedziała,że wszystkie informacje wyśle na maila ale do dzisiaj on do mnie nie dotarł. Nie wiem gdzie ten paragon odesłać

u mnie taka sama sytuacja, ale @ przysłany późno wieczorem.

Serdecznie gratulujemy! Wygrali Państwo nagrodę II stopnia w loterii promocyjnej „Kamis Smaki 25-lecia” – młynek do przypraw!Uprzejmie informujemy, że w celu dopełnienia formalności (zgodnie z pkt. 4.10 Regulaminu loterii), aby otrzymać nagrodę, należy w terminie 7 dni kalendarzowych od momentu powiadomienia o wygranej, wysłać do Organizatora loterii – Albedo Marketing sp. z o. o. – następujące dokumenty:- Uzupełnione „Oświadczenie laureata” (dokument znajduje się w załączniku);- Kserokopię pierwszej strony dokumentu tożsamości w celu udokumentowania wieku;- Oryginał paragonu fiskalnego zgłoszonego w loterii, potwierdzającego zakup Produktów Promocyjnych;Prosimy o przesłanie dokumentów listem poleconym, w terminie 7 dni kalendarzowych, na adres organizatora loterii:Albedo Marketing sp. z o.o. ,ul. Tatrzańska 8, 60-413 Poznań- z dopiskiem na kopercie: „Kamis Smaki 25-lecia”.

Dziękuję:)
1 alaalicja 0

moniazr

#6295922 Napisano: 04.12.2016 23:14:52
mirai napisał(a):

harnas napisał(a):

trampek, napisał(a):

gosiagosia napisał(a):

Paula_Paula napisał(a):

mirai napisał(a):

Ten filmik dostałem od kumulacja  - dzięki emotka :

https://www.youtu.../watch?v=qCa89J61fd4

U mnie na 60 zgłoszeń 2 kubki.
0 0

noemi

#6295925 Napisano: 04.12.2016 23:21:27
szindy napisał(a):

Odsyłaliście oświadczenie z Elseve mailem? Ciągle wraca mi wiadomość...

Mi też właśnie wróciło.
Skrzynka im się chyba przepełniła.
0 0

1mariusz

#6295928 Napisano: 04.12.2016 23:41:08
Alle napisał(a):

Czy w poloterii smolara wygrał ktoś więcej niż 1 osoba z forum? Dość często robię zakupy w polo i ostatnio zauważyłem, że niektóre kasjerki od razu odkładają paragony pod kasę, nawet ich nie niszcząc. Już 2 razy musiałem poprosić o paragon. Kolejny konkurs nie dla zwykłego klienta.

moje chłopię wygrało portfel-ale masz rację paragon musisz wręcz wyrywać!emotka
0 0

bezaczek7

#6295940 Napisano: 05.12.2016 01:23:15
Czy jest opcja, że osoba, która wygrała w wypasionym, przyzna się w który kawałek kliknęła? emotka  Ma to jakieś znaczenie? Któryś kawałek daje więcej nagród niż inny? Czy po północy, a przed 6 ktoś strzelał i wygrał? 
0 0

bezaczek7

#6295942 Napisano: 05.12.2016 02:12:48
Sprawdź proszę czy wszystkie pola wypełnione są poprawnie. Zwróć uwagę na: , Data urodzenia. Jaki format ma mieć data urodzenia w loterii Winiary? Próbowałam xx.xx.xxxx, xx-xx-xxxx, xxxx-xx-xx, xxxx.xx.xx. Nie mam pomysłu. Dwie różne przeglądarki.
0 0

dzikuska21

#6295944 Napisano: 05.12.2016 07:11:56
ja mam pytanie dot. Loterii winiary- czy po zgłoszeniu każdy z was otrzymał maila z informacją typu "dziękujemy za udział w konkursie"? ja nic nie dostałam a mam pocztę w WP i np w actimelu nie mogłam się zarejestrować bo nic mi nie przychodziło i teraz też się zastanawiam czy to wina poczty czy nie?
0 0

frodo

#6295946 Napisano: 05.12.2016 07:55:37
dzikuska21 napisał(a):

ja mam pytanie dot. Loterii winiary- czy po zgłoszeniu każdy z was otrzymał maila z informacją typu "dziękujemy za udział w konkursie"? ja nic nie dostałam a mam pocztę w WP i np w actimelu nie mogłam się zarejestrować bo nic mi nie przychodziło i teraz też się zastanawiam czy to wina poczty czy nie?

Moja siostra też ma pocztę na WP i też mi się żaliła, że nie dostała potwierdzenia z Winiar, ale potem okazało się, że potwierdzenie trafiło do spamu, więc może w Twoim przypadku tak się stało...

anula81

#6295947 Napisano: 05.12.2016 08:07:26
moniazr napisał(a):

bzowapani napisał(a):

U mnie na 60 zgłoszeń 2 kubki.

ja w wypasionym  na 5 jeden kubek, swoją drogą chyba najgorsza loteria bramkowa, bo jest dużo różnych nagród, w prince polo jak się trafiło to od razu 500zł lub 5 tys to samo fererro czy milka nagroda trafiona była już wartościowa, a tutaj maskotki, kubki .....
0 0

luko922

#6295949 Napisano: 05.12.2016 08:23:12
Chciałem właśnie wysłać maila ELSEVE z danymi i odrzuca, bo pełna skrzynka. Co mam zrobić? Zostaje mi poczta tylko? emotka
0 0

falus

#6295954 Napisano: 05.12.2016 08:42:23
bezaczek7 napisał(a):

Sprawdź proszę czy wszystkie pola wypełnione są poprawnie. Zwróć uwagę na: , Data urodzenia. Jaki format ma mieć data urodzenia w loterii Winiary? Próbowałam xx.xx.xxxx, xx-xx-xxxx, xxxx-xx-xx, xxxx.xx.xx. Nie mam pomysłu. Dwie różne przeglądarki.

Jak chodzi Ci o winiary to musisz wysyłać na takiej przeglądarce gdzie jest data do wpybierania a nie do wpisywania. Mi udało się z telefonu wysłać.
1 bezaczek7 0

Gość: bc14

#6295958 Napisano: 05.12.2016 09:05:04
czy w konkursach internetowych -radiowych tak jak w RMF wysyłacie codziennie jakąś odpowiedz czy tylko raz?
W rmfmaxx kiedyś po 3 dniach do mnie zadzwonili ale nie wiem jak to działa,z jakiej puli wybierają zgłoszenia;/
0 0