Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

mczarna

#6324395 Napisano: 21.02.2017 19:24:55
mdepfs napisał(a):

ivanotta napisał(a):

a milka z żabki informuje dniami? i ewentualnie ktoś wie na jakim dniu skończyli?

podłączam się do pytania emotka

Też mnie to ciekawi:-)
1 do.ta.3 0

krzych88

#6324396 Napisano: 21.02.2017 19:30:28
Czy otrzymujecie już zwroty z Dove? Ja wysłałem zgłoszenie drugiego dnia (2.02) i jeszcze nic nie mam na koncie. No niby mają 3 tygodnie, ale ponoć z 1.02 już niektórzy już otrzymali...
0 0

moniazr

#6324403 Napisano: 21.02.2017 19:45:19
Mam pytanie do osób, które płaciły kartami z konkursu Zott w Biedronce. Dzisiaj zrobiłam zakupy za 70 zł. Chciałam zapłacić wygraną kartą - 50 zł i resztę gotówką. Pani w kasie i jeszcze jakaś druga, po którą zadzwoniła kasjerka stwierdziły, że aby zapłacić wygraną kartą mogą zrobić zakupy tylko do kwoty 50 zł. Jak zostanie jakaś reszta to przepada. W konsekwencji za zakupy zapłaciłam swoją kartą Visa.  Jak to wyglądało w Waszych Biedronkach?
0 0

tuw3105

#6324405 Napisano: 21.02.2017 19:47:55
sweety162 napisał(a):

Czy ktoś realizował bony na superprezenty.pl ? Wpisuję kod z bonu i niestety mam komunikat, że Bon jest niepoprawny

trzeba do nich wyslac emaila i podac numer vouchera oraz wybrana aktywnosc, wtedy podaja nowy numer
0 0

do.ta.3

#6324406 Napisano: 21.02.2017 19:50:23
andii napisał(a):

mczarna napisał(a):

mdepfs napisał(a):

ivanotta napisał(a):

a milka z żabki informuje dniami? i ewentualnie ktoś wie na jakim dniu skończyli?

podłączam się do pytania emotka

Też mnie to ciekawi:-)

emotka  Te 14szt to migiem rozdali-

też mi się tak wydaje emotka
0 0

kajeczka

#6324407 Napisano: 21.02.2017 19:52:58
tuw3105 napisał(a):

sweety162 napisał(a):

Czy ktoś realizował bony na superprezenty.pl ? Wpisuję kod z bonu i niestety mam komunikat, że Bon jest niepoprawny

trzeba do nich wyslac emaila i podac numer vouchera oraz wybrana aktywnosc, wtedy podaja nowy numer

dokładnie emotka  a jeśli dopłacasz różnicę w cenie, to najpierw musisz im wysłać dowód wpłaty - dopiero potem wykonujesz kolejne kroki  emotka  
0 0

izak1000

#6324410 Napisano: 21.02.2017 19:58:05
moniazr napisał(a):

Mam pytanie do osób, które płaciły kartami z konkursu Zott w Biedronce. Dzisiaj zrobiłam zakupy za 70 zł. Chciałam zapłacić wygraną kartą - 50 zł i resztę gotówką. Pani w kasie i jeszcze jakaś druga, po którą zadzwoniła kasjerka stwierdziły, że aby zapłacić wygraną kartą mogą zrobić zakupy tylko do kwoty 50 zł. Jak zostanie jakaś reszta to przepada. W konsekwencji za zakupy zapłaciłam swoją kartą Visa.  Jak to wyglądało w Waszych Biedronkach?

Ja zapłaciłam za towar 32zl a 18 zl mi pozostało na karcie, do paragonu dostalam wydruk o stanie konta na karcie.
1 moniazr 0

defed

#6324412 Napisano: 21.02.2017 19:59:26
moniazr napisał(a):

Problem leży po stronie obsługi, są niepoinformowani jak należy rejestrować na kasie transakcję ze wspomnianą kartą. Robiłam kilka razy zakupy za 50zł z groszami płacąc wygrana kartą i dopłacałam resztę gotówką. Zagadaj z kasjerami, aby się douczyli, bo chcesz zrobić zakupy bez stresu. Weź ze sobą regulamin, czarno na białym masz tam "pozwolenie" na taką łączona płatność. emotka
1 moniazr 0

masza

#6324415 Napisano: 21.02.2017 20:06:40
defed napisał(a):

moniazr napisał(a):

Problem leży po stronie obsługi, są niepoinformowani jak należy rejestrować na kasie transakcję ze wspomnianą kartą. Robiłam kilka razy zakupy za 50zł z groszami płacąc wygrana kartą i dopłacałam resztę gotówką. Zagadaj z kasjerami, aby się douczyli, bo chcesz zrobić zakupy bez stresu. Weź ze sobą regulamin, czarno na białym masz tam "pozwolenie" na taką łączona płatność.  emotka

dokładnie, wciska się "karta podarunkowa" na klawiaturze kasjera i przeciąga paskiem na pinpadzie.Można dopłacić resztę gotówką, bo z karty ściągnie , tyle ile na niej jest- reszta dopłata- karta lub gotówka:)
dziwne, że są niedoinformowani, bo Pani przy mnie mówiła, ze takie karty dostają od Biedronki  na święta, wakacje itp.

wiesia30

#6324423 Napisano: 21.02.2017 20:19:54
agniehaha89 napisał(a):

basku napisał(a):

katrin1 napisał(a):

czy udaje wam się zalogować do klubu mojanivea? łączę konta, komunikat jest że wszystko ok, prośba o zalogowanie i za chiny zalogować się nie da emotka

cały czas tak mam, też niby konta połączone ale dalej nie działa i po prostu robie przypomnij hasło, ustawiam nowe ... i już tak chyba z 3 x musiałam, bo innego sposobu na zalogowanie nie odkryłam... mimo iż wpisuje dobre hasło emotka

ja też mam tak już od x czasu ;/ mogliby coś z tym zrobić 

ja też nie mogę się zalogować emotka
0 0

moniazr

#6324429 Napisano: 21.02.2017 20:35:14
defed napisał(a):

moniazr napisał(a):

Problem leży po stronie obsługi, są niepoinformowani jak należy rejestrować na kasie transakcję ze wspomnianą kartą. Robiłam kilka razy zakupy za 50zł z groszami płacąc wygrana kartą i dopłacałam resztę gotówką. Zagadaj z kasjerami, aby się douczyli, bo chcesz zrobić zakupy bez stresu. Weź ze sobą regulamin, czarno na białym masz tam "pozwolenie" na taką łączona płatność.  emotka

Dzięki. Wybiorę się na zakupy tym razem "przygotowana".
1 defed 0

marzena2210

#6324430 Napisano: 21.02.2017 20:50:41
Żeby dodac zgloszenie do tego konkursu kinder bueno trzeba miec paragon za każdym razem? Bo nie moge doczytac
0 0

shell

#6324433 Napisano: 21.02.2017 21:05:34
Czy w Lays w C4 moge zagrac z paragonem z etapu wczesniejszego?
Czy z Jogebelli również?
0 0

Gość: rpk

#6324439 Napisano: 21.02.2017 21:20:40
moniazr napisał(a):

defed napisał(a):

moniazr napisał(a):

W niektórych sklepach trzeba zapłacić najpierw gotówką resztę a potem kartą konkretną kwotę ale to chyba zależy od umiejętności obsługi .
1 moniazr 0

luko922

#6324440 Napisano: 21.02.2017 21:22:08
Czy w KARLSBAD w przypadku pomyłki i wpisania numeru paragonu (naprzeciw daty) zamiast tego z dołu, będą robić jakieś problemy? emotka
0 0

lena5_1985

#6324441 Napisano: 21.02.2017 21:26:29
rpk napisał(a):

moniazr napisał(a):

defed napisał(a):

moniazr napisał(a):

W niektórych sklepach trzeba zapłacić najpierw gotówką resztę a potem kartą konkretną kwotę ale to chyba zależy od umiejętności obsługi .

Liczenie zależy tylko od umiejętności obsługi, to nie tak, że najpierw trzeba gotówką, ale w Biedronkach jest taki system, że muszą najpierw wbić wszelkie płatności poza kartą, dopiero na koniec gdy wbiją płatność kartą to system automatycznie łączy się z terminalem i pobiera resztę z paragonu. Wystarczy wiec by kasjer sobie policzył ile musi gotówki oddać klientowi, biorąc od uwagę że płatność kartą będzie równa 50 zł.
1 moniazr 0

infatne

#6324442 Napisano: 21.02.2017 21:27:24
katrin1 napisał(a):

czy udaje wam się zalogować do klubu mojanivea? łączę konta, komunikat jest że wszystko ok, prośba o zalogowanie i za chiny zalogować się nie da emotka

tez mialam problem ale trochę inny, nie wysylali mi linka aktywacyjnego na gmaila
0 0

lena5_1985

#6324443 Napisano: 21.02.2017 21:28:39
shell napisał(a):

Czy w Lays w C4 moge zagrac z paragonem z etapu wczesniejszego?
Czy z Jogebelli również?

W Jogobelli możesz w dowolnym etapie zagrać na paragon z okresu trwania konkursu.
1 shell 0

sylwika76

#6324456 Napisano: 21.02.2017 21:43:04
może Ktoś powiedzieć czy z Milki ostatni dzień był poinformowany?
0 0

szaradzista1

#6324461 Napisano: 21.02.2017 22:00:57
!.Czy z mleka wypasionego wysylali juz drobne nagrody?
2.Z Kauflandu przysla mi bon za 10 zl w ramach rekompensaty za nieudana weekendowa promocje.
0 0