Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

delvitto

#6383187 Napisano: 26.07.2017 22:29:51
joan, mixik, wielkie dzięki emotka  
bruce - no właśnie nie mam pojęcia, nie wiem, jak tamte wyglądają, muszę wziąć blaszkę, i chyba robić w sklepie przymiarki do puszek emotka
1 brucee 0

azaflora

#6383189 Napisano: 26.07.2017 22:31:57
sylwika76 napisał(a):

Mam pytanie : jak informują z loterii - wygraj z xl?

sms
0 0

sylwika76

#6383192 Napisano: 26.07.2017 22:36:22
azaflora napisał(a):

sylwika76 napisał(a):

Mam pytanie : jak informują z loterii - wygraj z xl?

sms

dziękuje emotka
0 0

Gość: nadeim

#6383216 Napisano: 26.07.2017 23:06:15
mixik napisał(a):

delvitto napisał(a):

jakiś czas temu opowiadaliście, jak to niektórzy z Was znajdują gdzieś kapsle z kodami, więc, podczas spacerku z psem i ja zaczęłam patrzeć pod nogi. Udało mi się przez ponad tydzień znaleźć trochę kapsli. Najwięcej niestety z lecha. Chyba nikt na mojej dzielnicy żywca nie pije, bo tych to jak na lekarstwo emotka  ale mam 3 kapsle, których nie umiem nazwać, mają kody, a wieczko czerwone z białym krzyżem. Oglądałam w sklepie, ale nie znalazłam takich, ktoś może podpowie, od czego one są? Mam też jedną srebrną zawleczkę z puszki ( z wybitym kodem), i też nie mam pojecia, z czego to może być. Podpowiecie?

Czerwone z bialym krzyzem to od flagi dunskiej, czyli carlsberg

A ten srebrny może XL?
0 0

delvitto

#6383220 Napisano: 26.07.2017 23:13:19
nadeim napisał(a):

mixik napisał(a):

delvitto napisał(a):

jakiś czas temu opowiadaliście, jak to niektórzy z Was znajdują gdzieś kapsle z kodami, więc, podczas spacerku z psem i ja zaczęłam patrzeć pod nogi. Udało mi się przez ponad tydzień znaleźć trochę kapsli. Najwięcej niestety z lecha. Chyba nikt na mojej dzielnicy żywca nie pije, bo tych to jak na lekarstwo emotka  ale mam 3 kapsle, których nie umiem nazwać, mają kody, a wieczko czerwone z białym krzyżem. Oglądałam w sklepie, ale nie znalazłam takich, ktoś może podpowie, od czego one są? Mam też jedną srebrną zawleczkę z puszki ( z wybitym kodem), i też nie mam pojecia, z czego to może być. Podpowiecie?

A ten srebrny może XL?

raczej nie, bo chciałam w to grać, lecz w całym mieście nie ma konkursowych puszek emotka
0 0

Gość: mariolakal

#6383236 Napisano: 26.07.2017 23:55:49
delvitto napisał(a):

joan, mixik, wielkie dzięki emotka  bruce - no właśnie nie mam pojęcia, nie wiem, jak tamte wyglądają, muszę wziąć blaszkę, i chyba robić w sklepie przymiarki do puszek emotka

Ile znaków ma ta zawleczka ? Może coś wymyślę...  emotka
0 0

Claudia77

#6383243 Napisano: 27.07.2017 07:16:29
w konkursie żabki z kaktusem, nie ma tam limitów znaków, ani nr paragonu przy zgłoszeniu, ani prefiksu, pierwszy raz widzę taki regulamin, czy aby dobrze paczę? )wysłał już ktoś zgłoszenie? Nie wiem czy jest sens brać w nim udział...
0 0

migi

#6383258 Napisano: 27.07.2017 08:04:53
bruce napisał(a):

delvitto napisał(a):

A te z puszki to może z: smakwakacji?

Wszystkie zawleczki z smakwakacji (a miałam ich sporo) były w kolorze czerwonym
1 brucee 0

anula81

#6383262 Napisano: 27.07.2017 08:10:23
Czy belvita z I etapu rozsyłała już vouchery na lokalnego rolnika na @ ? Bo dość póżno słałam to oświadczenie i nie wiem czy dlatego nie mam, czy jeszcze nie słali emotka
0 0

leniuszka

#6383263 Napisano: 27.07.2017 08:11:48

delvitto napisał(a): jakiś czas temu opowiadaliście, jak to niektórzy z Was znajdują gdzieś kapsle z kodami, więc, podczas spacerku z psem i ja zaczęłam patrzeć pod nogi. Udało mi się przez ponad tydzień znaleźć trochę kapsli. Najwięcej niestety z lecha. Chyba nikt na mojej dzielnicy żywca nie pije, bo tych to jak na lekarstwo  ale mam 3 kapsle, których nie umiem nazwać, mają kody, a wieczko czerwone z białym krzyżem. Oglądałam w sklepie, ale nie znalazłam takich, ktoś może podpowie, od czego one są? Mam też jedną srebrną zawleczkę z puszki ( z wybitym kodem), i też nie mam pojecia, z czego to może być. Podpowiecie?

Kapsle czerwone z białym krzyżem to Carlsberg do wykorzystania tu
 https://www.e-kon...18.html#.WXmDxNSLQdU
1 jokan 0

Gość: poprostuanette

#6383272 Napisano: 27.07.2017 08:27:46
anula81 napisał(a):

Czy belvita z I etapu rozsyłała już vouchery na lokalnego rolnika na @ ? Bo dość póżno słałam to oświadczenie i nie wiem czy dlatego nie mam, czy jeszcze nie słali emotka

jeszcze nie
0 0

anula81

#6383277 Napisano: 27.07.2017 08:32:01
poprostuanette napisał(a):

anula81 napisał(a):

jeszcze nie

dzięki Anetko emotka
0 0

natala91

#6383282 Napisano: 27.07.2017 08:42:43
Claudia77 napisał(a):

w konkursie żabki z kaktusem, nie ma tam limitów znaków, ani nr paragonu przy zgłoszeniu, ani prefiksu, pierwszy raz widzę taki regulamin, czy aby dobrze paczę? )wysłał już ktoś zgłoszenie? Nie wiem czy jest sens brać w nim udział...

wysłałam wczoraj zgłoszenie i nie dostałam żadnej zwrotki
0 0

apoccalipsa

#6383284 Napisano: 27.07.2017 08:44:35
natala91 napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

wysłałam wczoraj zgłoszenie i nie dostałam żadnej zwrotki

Ja też nie dostałam
0 0

Niebieska_Laguna

#6383331 Napisano: 27.07.2017 10:47:45
Ile czekacie na akceptację zgłoszenia z Milko? Ja wysłałam 25 i dalej nie dostałam mejla, że pojawiło się na mapie. 
0 0

hehatka31

#6383333 Napisano: 27.07.2017 10:52:24
Niebieska_Laguna napisał(a):

Ile czekacie na akceptację zgłoszenia z Milko? Ja wysłałam 25 i dalej nie dostałam mejla, że pojawiło się na mapie. 

U mnie trwało to dwa dni

Gość: nadeim

#6383338 Napisano: 27.07.2017 11:11:01
delvitto napisał(a):

nadeim napisał(a):

mixik napisał(a):

delvitto napisał(a):

A ten srebrny może XL?

raczej nie, bo chciałam w to grać, lecz w całym mieście nie ma konkursowych puszek emotka

a ile ma znaków ten kod?
0 0

Czterdziecha

#6383339 Napisano: 27.07.2017 11:12:54
Witam emotka  
Na stronie loterii płatków Nestle po lewej stronie starłam dzisiaj ziarenka i wpadło 100zł,o co chodzi żadnych danych nie wprowadzałam????Czy tak się zadziałało przez przypadek?
0 0

cudaczek121

#6383340 Napisano: 27.07.2017 11:15:06
nadeim napisał(a):

delvitto napisał(a):

nadeim napisał(a):

mixik napisał(a):

delvitto napisał(a):

A ten srebrny może XL?

a ile ma znaków ten kod?

A ja mam jakiś z kolei zielony kapsel z Lecha- także znaleziony i nie wiem, co to za konkurs
0 0

grzybekmalutki

#6383341 Napisano: 27.07.2017 11:16:49
joasiajulia napisał(a):

Witam emotka  Na stronie loterii płatków Nestle po lewej stronie starłam dzisiaj ziarenka i wpadło 100zł,o co chodzi żadnych danych nie wprowadzałam????Czy tak się zadziałało przez przypadek?

Ziarenka są po prawej od formularza, nie da się ich zetrzeć bez wprowadzenia danych, dziwna sytuacja, zobacz czy masz jakieś potwierdzenie na emailu, no ale tego też przecież nie podałaś emotka
0 0