Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

anetka129

#6414853 Napisano: 11.10.2017 12:01:27
-Violka- napisał(a):

anetka129 napisał(a):

czy konkurs radość daje mi to jakoś rozdzielają nagrody na poszczególne sklepy?

PrefIX  jest ogólny , nie wskazuje sklepu 

ok dzięki
0 0

Gość: julia1264

#6414858 Napisano: 11.10.2017 12:06:12
mmika26 napisał(a):

julia1264 napisał(a):

Witaj,Najwyraźniej w momencie wygranej, inny gracz musiał zgarnąć nagrodę przez Tobą. Obecnie zmieniamy komunikat, który bezpośrednio wskaże przyczynę wystąpienia błędu. W międzyczasie zachęcamy do dalszej gry!Życzymy powodzenia,Zespół Desperadosa
Witam. System uniemożliwił mi przyjęcie nagrody. Informuję iż chciałem
otrzymać drona i nie z mojej winy uniemożliwiono mi przyjęcie. Co mam
dalej z tym przypadkiem zrobić. Napisać oficjalną reklamację?
Pytanie do graczy: Na stronie jest wiele ikonek dotyczących jednej nagrody?? Mam komunikat gratulacje i on nic nie znaczy bo tę samą nagrodę kliknął ktoś inny. Coś mi tu nie gra.

Mi też konkurs w pewnym momencie w ogóle zaczął nie grać..  Przez pierwsze dni chyba mieli coś nie tak z apką - wygrałam od tak se około 30 trójpaków i nagrody wciąż były na planszy, moja znajoma w tym czasie zgarnęła dwa razy tyle, ale w pewnym momencie gra przestała wyglądać jak wyglądała i co nagrodę chwytałam to miałam błąd albo wywalało mnie z apki, no i się zrobiło że informują o tym, że ktoś inny zgarnął nagrodę... jakieś poplątanie z pomieszaniem ten konkurs, ile kodów poszło na marne nie zliczę, a teraz od dwóch tygodni jak wchodzę w apkę o różnych godzinach dnia i nocy to nie mam nic na planszy... emotka

Dzisiaj wzięłam sobie za punkt honoru ,że nie odpuszczę i89 nie zmarnuję kodu. Przez 3 godziny nic nie złapałam. Odpuszczam sobie desperadosa
0 0

ewelinka-017017

#6414862 Napisano: 11.10.2017 12:09:59
julia1264 napisał(a):

mmika26 napisał(a):

julia1264 napisał(a):

Witaj,Najwyraźniej w momencie wygranej, inny gracz musiał zgarnąć nagrodę przez Tobą. Obecnie zmieniamy komunikat, który bezpośrednio wskaże przyczynę wystąpienia błędu. W międzyczasie zachęcamy do dalszej gry!Życzymy powodzenia,Zespół Desperadosa
Pytanie do graczy: Na stronie jest wiele ikonek dotyczących jednej nagrody?? Mam komunikat gratulacje i on nic nie znaczy bo tę samą nagrodę kliknął ktoś inny. Coś mi tu nie gra.

Mi też konkurs w pewnym momencie w ogóle zaczął nie grać..  Przez pierwsze dni chyba mieli coś nie tak z apką - wygrałam od tak se około 30 trójpaków i nagrody wciąż były na planszy, moja znajoma w tym czasie zgarnęła dwa razy tyle, ale w pewnym momencie gra przestała wyglądać jak wyglądała i co nagrodę chwytałam to miałam błąd albo wywalało mnie z apki, no i się zrobiło że informują o tym, że ktoś inny zgarnął nagrodę... jakieś poplątanie z pomieszaniem ten konkurs, ile kodów poszło na marne nie zliczę, a teraz od dwóch tygodni jak wchodzę w apkę o różnych godzinach dnia i nocy to nie mam nic na planszy... emotka

Dzisiaj wzięłam sobie za punkt honoru ,że nie odpuszczę i89 nie zmarnuję kodu. Przez 3 godziny nic nie złapałam. Odpuszczam sobie desperadosa

mi od początku dawał w kość desperados,ale w ostatnie dni na 13 kapsli mam 13 3paków wszystkie znalezione w max 30 min
0 0

magie1982

#6414941 Napisano: 11.10.2017 14:11:53
Słuchajcie potrzebuje rady. Dzwonili do mnoe wczoraj z PMI z wedla, odbieram nik się noe odzywa, dziś to samo. Oddzwaniam nikt nie odbiera. Wiem, ze podejmują trzy próby, tylko ze mój telefon działa i nieudane nie są one z mojej winy. Co powinnam zrobić?
0 0

violka88

#6414947 Napisano: 11.10.2017 14:17:56
Mam pytanie czy w konkursie Wedel w Abc itp emotka auto wybierają ze wszystkich zgłoszeń czy tylko z tych nagrodzonych????
0 0

dala

#6414948 Napisano: 11.10.2017 14:19:51
violka88 napisał(a):

Mam pytanie czy w konkursie Wedel w Abc itp emotka auto wybierają ze wszystkich zgłoszeń czy tylko z tych nagrodzonych????

Tylko z nagrodzonych, po 1 aucie na etap.
0 0

violka88

#6414951 Napisano: 11.10.2017 14:26:07
dala napisał(a):

violka88 napisał(a):

dzięki za info emotka
czyli jak nie wygrałam, to mogę zapomnieć o wymarzonych 4- kółkach emotka
0 0

dala

#6414953 Napisano: 11.10.2017 14:28:15
violka88 napisał(a):

dala napisał(a):

violka88 napisał(a):

dzięki za info emotka czyli jak nie wygrałam, to mogę zapomnieć o wymarzonych 4- kółkach emotka

Dzisiaj zaczął się 3 etap, warto próbować dalej  emotka
0 0

Gość: lubiemakaron

#6414979 Napisano: 11.10.2017 15:06:05
Nawet nie wiedziałam że Gosia B. wygrała w tym konkursie Avon!
Piękna nagroda, gratulacje!
Można gdzies zobaczyć zwycięskie zdjecie?
1 violka88 0

zubi

#6415008 Napisano: 11.10.2017 16:12:20
dala napisał(a):

violka88 napisał(a):

dala napisał(a):

violka88 napisał(a):

dzięki za info emotka czyli jak nie wygrałam, to mogę zapomnieć o wymarzonych 4- kółkach emotka

Trzeci etap zacznie się jutro, dzisiaj ostatni dzień drugiego etapu emotka
2 dala, andii 0

dala

#6415020 Napisano: 11.10.2017 16:39:23
zubi napisał(a):

dala napisał(a):

violka88 napisał(a):

dala napisał(a):

violka88 napisał(a):

Faktycznie  emotka  Ja już w myślach robiłam jutrzejsze zakupy na 3 etap   emotka
1 zubi 0

violka88

#6415039 Napisano: 11.10.2017 17:30:43
koniczynka123 napisał(a):

Czy ktoś ma problemy tak jak ja z wysłaniem zgłoszenia do konkursu w Media expert? Po podaniu nr paragonu mam napis "czekaj na link aktywacyjny"- który nigdy nie przychodzi. Kiedy klikam "wyslij ponownie link aktywacyjny" pisze "Na podany numer transakcji nie ma żadnego zgłoszenia do loterii" emotka   Kiedy chce ponownie wpisać nr paragonu, pisze, że już jest w systemie. Nosz kur... już tracę cierpliwość bo żaden paragon nie przechodzi. W ogóle dostajecie potwierdzenie na poczte na interii? Nie mam żadnej blokady a nawet 1 spamu nie dostaje też na tą pocztę emotka

mnie poszło kilka paragonów bez problemu emotka zgłaszam kilka dni temu
0 0

Gość: ksantypa

#6415044 Napisano: 11.10.2017 17:38:26

Czy ktoś ma problemy tak jak ja z wysłaniem zgłoszenia do konkursu w Media expert? Po podaniu nr paragonu mam napis "czekaj na link aktywacyjny"- który nigdy nie przychodzi. Kiedy klikam "wyslij ponownie link aktywacyjny" pisze "Na podany numer transakcji nie ma żadnego zgłoszenia do loterii" emotka   Kiedy chce ponownie wpisać nr paragonu, pisze, że już jest w systemie. Nosz kur... już tracę cierpliwość bo żaden paragon nie przechodzi. W ogóle dostajecie potwierdzenie na poczte na interii? Nie mam żadnej blokady a nawet 1 spamu nie dostaje też na tą pocztę emotka

ja wczoraj czekałam na linka około 1h
0 0

izak1000

#6415051 Napisano: 11.10.2017 17:48:40

ksantypa napisał(a):

ja wczoraj czekałam na linka około 1h

U mnie w żadnym ich konkursie nie przychodzi link na interie. Natomiast teraz przyszedł mi na poczte na "gazeta.pl"- kurcze tyle paragonów zmarnowane emotka

Ja mam interie i jak na razie wysyłam zgłoszenia bez problemu. emotka
0 0

shell

#6415052 Napisano: 11.10.2017 17:49:32
zubi napisał(a):

dala napisał(a):

violka88 napisał(a):

dala napisał(a):

violka88 napisał(a):

Ale nie trzeba mieć paragonu z danego etapu? emotka
0 0

violka88

#6415078 Napisano: 11.10.2017 18:49:11
a co z konkursem fotograficznym Danio z Biedronki????? czy rozdali już piórnikiemotka i pozostałe nagrody???
0 0

sylzab2294

#6415083 Napisano: 11.10.2017 19:03:28
mmika26 napisał(a):

julia1264 napisał(a):

o u mnie to samo... Pusto przez 3 godziny, a nagrody niby co 7 min... emotka
0 0

kukunamuniu

#6415092 Napisano: 11.10.2017 19:27:42
Co lubi śniadaniowa? Rymy? Proste, niewyszukane wyrażenia? Czy faktycznie jakieś kreatywne skojarzenia? emotka
0 0

Gość: mariolakal

#6415095 Napisano: 11.10.2017 19:32:33
shell napisał(a):

zubi napisał(a):

dala napisał(a):

violka88 napisał(a):

dala napisał(a):

violka88 napisał(a):

Ale nie trzeba mieć paragonu z danego etapu? emotka

emotka  Trzeba ? Mam paragon, a brak weny... Chciałam zostawić na następny tydzień... emotka
0 0

nasturcja19

#6415096 Napisano: 11.10.2017 19:33:04
Przyszła już komuś do testów zabawka z wielkiego testu Fisher Price? (Do 16 maja wszystkie przesłać ale podobno wysyłkę zaczęli w ubiegłym tygodniu)
0 0