Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

madzia1-s

#6419359 Napisano: 23.10.2017 11:14:35
defed napisał(a):

helcia85 napisał(a):

Czy konkurs Pudliszki jest dla wszystkich czy tylko dla klientów Makro i Selgros?

Konkurs przeznaczony jest wyłącznie dla:
a)pełnoletnich (w chwili dokonywania Zgłoszenia) osób fizycznych zamieszkałych na terenie Rzeczypospolitej Polskiej (...)
b)osób fizycznych prowadzących działalność gospodarczą, osób prawnych, spółek osobowych oraz jednostek organizacyjnych nie posiadających osobowości prawnej, mających siedzibę na terytorium Rzeczpospolitej Polskiej i będących bezpośrednimi
klientami firmy Eurocash S.A., Selgros Cash&Carry oraz MAKRO Cash and Carry Polska S.A.

na profilu na Facebooku twierdzą że obojętnie jaki sklep emotka
0 0

Halszka

#6419360 Napisano: 23.10.2017 11:15:35
defed napisał(a):

helcia85 napisał(a):

Czy konkurs Pudliszki jest dla wszystkich czy tylko dla klientów Makro i Selgros?

Konkurs przeznaczony jest wyłącznie dla:osób fizycznych prowadzących działalność gospodarczą, osób prawnych, spółek osobowych oraz jednostek organizacyjnych nie posiadających osobowości prawnej, mających siedzibę na terytorium Rzeczpospolitej Polskiej i będących bezpośrednimi
klientami firmy Eurocash S.A., Selgros Cash&Carry oraz MAKRO Cash and Carry Polska S.A.

A moim zdaniem (zgodnie z regulaminem):
8. Konkurs przeznaczony jest wyłącznie dla:
              zwykłego KONSUMENTA
a) pełnoletnich (w chwili dokonywania Zgłoszenia) osób fizycznych zamieszkałych na terenie Rzeczypospolitej Polskiej ...

oraz dla PRZEDSIĘBIORCY:
b) osób fizycznych prowadzących działalność gospodarczą, osób prawnych, spółek osobowych oraz jednostek
organizacyjnych nie posiadających osobowości prawnej, mających siedzibę
na terytorium Rzeczpospolitej Polskiej i będących bezpośrednimi klientami firmy Eurocash S.A., Selgros Cash&Carry oraz MAKRO Cash and Carry Polska S.A.

Inaczej nie byłoby kampanii reklamowej w TV i gazetkach reklamowych sieci handlowych (lub byłaby jasna informacja dla kogo, a jest dla KAŻDEGO)

sylwika76

#6419415 Napisano: 23.10.2017 13:17:50
czy jak wysyła się zgłoszenie do konkursu Kaufland "sekrety piękna" to jest potwierdzenie na @ ???
0 0

danaaa

#6419419 Napisano: 23.10.2017 13:22:32
sylwika76 napisał(a):

czy jak wysyła się zgłoszenie do konkursu Kaufland "sekrety piękna" to jest potwierdzenie na @ ???

Nie ma.
Jest tylko informacja na samym dole strony konkursowej, że zgłoszenie zostało przyjęte.
0 0

sylwika76

#6419428 Napisano: 23.10.2017 13:40:25
danaaa napisał(a):

sylwika76 napisał(a):

Nie ma.Jest tylko informacja na samym dole strony konkursowej, że zgłoszenie zostało przyjęte.

dziękuję emotka niestety ja tego nie widziałam
0 0

aurorcia

#6419462 Napisano: 23.10.2017 14:49:07
Dostałam kod z Lubisiów, weszłam na Crocs.pl i chciałam od razu kupić buty, ale po wpisaniu kodu rabatowego odlicz tylko koszty wysyłki i tyleemotka emotka  Oczywiście nikt tam nie odbiera!
1 andii 0

aurorcia

#6419468 Napisano: 23.10.2017 15:07:49
aurorcia napisał(a):

Dostałam kod z Lubisiów, weszłam na Crocs.pl i chciałam od razu kupić buty, ale po wpisaniu kodu rabatowego odlicz tylko koszty wysyłki i tyle emotka emotka  Oczywiście nikt tam nie odbiera!

Już wiem, nie mogę kupić towarów przecenionych a w rozmiarze synka jest tylko 1 model i do tego przecenionyemotka  Dobrze, że więcej nie wygrałam, bo mi się one przydadzą jak łysemu grzebień!emotka
2 agata6, andii 0

zubi

#6419469 Napisano: 23.10.2017 15:09:18
defed napisał(a):

helcia85 napisał(a):

Konkurs przeznaczony jest wyłącznie dla:a)pełnoletnich (w chwili dokonywania Zgłoszenia) osób fizycznych zamieszkałych na terenie Rzeczypospolitej Polskiej (...)
b)osób fizycznych prowadzących działalność gospodarczą, osób prawnych, spółek osobowych oraz jednostek organizacyjnych nie posiadających osobowości prawnej, mających siedzibę na terytorium Rzeczpospolitej Polskiej i będących bezpośrednimi

Halszka napisał(a):

defed napisał(a):

helcia85 napisał(a):

Konkurs przeznaczony jest wyłącznie dla:osób fizycznych prowadzących działalność gospodarczą, osób prawnych, spółek osobowych oraz jednostek organizacyjnych nie posiadających osobowości prawnej, mających siedzibę na terytorium Rzeczpospolitej Polskiej i będących bezpośrednimiklientami firmy Eurocash S.A., Selgros Cash&Carry oraz MAKRO Cash and Carry Polska S.A.

zwykłego KONSUMENTA
a) pełnoletnich (w chwili dokonywania Zgłoszenia) osób fizycznych zamieszkałych na terenie Rzeczypospolitej Polskiej ...

oraz dla PRZEDSIĘBIORCY:
b) osób fizycznych prowadzących działalność gospodarczą, osób prawnych, spółek osobowych oraz jednostek
na terytorium Rzeczpospolitej Polskiej i będących bezpośrednimi klientami firmy Eurocash S.A., Selgros Cash&Carry oraz MAKRO Cash and Carry Polska S.A.

Inaczej nie byłoby kampanii reklamowej w TV i gazetkach reklamowych sieci handlowych (lub byłaby jasna informacja dla kogo, a jest dla KAŻDEGO)

Odpowiedź od organizatora: "Produkty można kupować w dowolnym sklepie".

agakaz2

#6419492 Napisano: 23.10.2017 15:57:18
osoby czekające na lampki minionki sprawdźcie swoje dane w agencji. ja sprawdziłam okazało się że przesyłka z ich winy poszła na inny adres. Pani przeprosiła i powiedziała że do końca tygodnia narazie jedna lampka dojdzie
1 andii 0

edzia3

#6419504 Napisano: 23.10.2017 16:05:21
zubi napisał(a):

defed napisał(a):

helcia85 napisał(a):

Konkurs przeznaczony jest wyłącznie dla:a)pełnoletnich (w chwili dokonywania Zgłoszenia) osób fizycznych zamieszkałych na terenie Rzeczypospolitej Polskiej (...)b)osób fizycznych prowadzących działalność gospodarczą, osób prawnych, spółek osobowych oraz jednostek organizacyjnych nie posiadających osobowości prawnej, mających siedzibę na terytorium Rzeczpospolitej Polskiej i będących bezpośrednimi

Halszka napisał(a):

defed napisał(a):

helcia85 napisał(a):

Konkurs przeznaczony jest wyłącznie dla:osób fizycznych prowadzących działalność gospodarczą, osób prawnych, spółek osobowych oraz jednostek organizacyjnych nie posiadających osobowości prawnej, mających siedzibę na terytorium Rzeczpospolitej Polskiej i będących bezpośrednimiklientami firmy Eurocash S.A., Selgros Cash&Carry oraz MAKRO Cash and Carry Polska S.A.

zwykłego KONSUMENTA

oraz dla PRZEDSIĘBIORCY:

Odpowiedź od organizatora: "Produkty można kupować w dowolnym sklepie".

Jak to dobrze że jest to forum i jesteście Wy-bo ja myślałam że tylko w Makro,Selgros i Eurocash
0 0

Bimbusia

#6419506 Napisano: 23.10.2017 16:07:14
agakaz2 napisał(a):

osoby czekające na lampki minionki sprawdźcie swoje dane w agencji. ja sprawdziłam okazało się że przesyłka z ich winy poszła na inny adres. Pani przeprosiła i powiedziała że do końca tygodnia narazie jedna lampka dojdzie

Ja też napisałam i okazało się że lampka zostala wyslana i Pani sprawdzi dokąd...
1 agakaz2 0

Gość:

#6419510 Napisano: 23.10.2017 16:14:32
Bimbusia napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

Ja też napisałam i okazało się że lampka zostala wyslana i Pani sprawdzi dokąd...

Dziewczyny proszę, podajcie dane do kontaktu. Jeszcze sporo osób czeka.
0 0

Gość: lubiemakaron

#6419513 Napisano: 23.10.2017 16:16:29
Czy w konkursie Electrolux jedynym kryterium wyboru są lajki czy jest to jakos podzielone (np. 2 miejsca jury i 2 lajkowe)?
http://www.spotkajmysienaprawde.pl/
0 0

Bimbusia

#6419514 Napisano: 23.10.2017 16:18:10
Victoria33 napisał(a):

Bimbusia napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

Ja pisalam na biuro@aspe.pl
0 0

agakaz2

#6419517 Napisano: 23.10.2017 16:24:28
Bimbusia napisał(a):

Victoria33 napisał(a):

Bimbusia napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

Ja pisalam na biuro@aspe.pl

ja tak samo, ale mam też telefon do Pani która mi sprawę załatwiła myślę że mogę podać bo był w mailu zwrotnym .
608-410-765
0 0

rebelmen

#6419520 Napisano: 23.10.2017 16:27:50
A kiedy wyniki MediaExpert telewizory?
0 0

violka88

#6419521 Napisano: 23.10.2017 16:28:33
dziś wygrałam 10 zł z Develey emotka
więc już mam sobie odpuścić ten konkurs, bo mogę wygrać tylko raz na dom emotka
a na lodówkę i autko to raczej nie liczę....
0 0

violka88

#6419523 Napisano: 23.10.2017 16:30:53
rebelmen napisał(a):

20.10 czyli w piątek było losowanie teraz mają dzwonić emotka może jutro lub pojutrze zaczną informować, bo 100 osób to trochę im to zajmie

constantine

#6419540 Napisano: 23.10.2017 17:06:47
violka88 napisał(a):

rebelmen napisał(a):

20.10 czyli w piątek było losowanie teraz mają dzwonić emotka może jutro lub pojutrze zaczną informować, bo 100 osób to trochę im to zajmie

emotka       to czekamy

ziolko

#6419545 Napisano: 23.10.2017 17:15:38
Ile paragonów zgłosiliście na MediaExpert?? 
0 0