Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

agakaz2

#6512022 Napisano: 23.07.2018 05:47:08
superloser napisał(a):

Brandcomm chyba nie wyrabia  emotka  
http://kibicujzesnickers.pl/
19ego i 20ego ten sam dzieciak wygrywa. 
Na RedBull rozpowszechniają osmieszające ich hasła. 

Widać, ze nie czytają haseł ani nie oglądają zdjęć nagrodzonych. 
Pewnie loterie zrobią z tych zgłoszeń, byle w 48godzin się wyrobić.

Co z tego że ten sam dzieciak, pewnie mama i tata grali i teraz cieszą się z paru stówek
0 0

babska

#6512060 Napisano: 23.07.2018 08:58:49

assal napisał(a):

Jedno z "haseł" w konkursie Redd Bull:
"Jak nie potraficie wymyślić hasła to się weźcie do roboty a nie głupie konkursy wymyślacie"  emotka
Ten tekst pokazuje dwie rzeczy: 1. moderator klika z automatu, 2. konkurs cieszy się olbrzymim zainteresowaniem i ktoś by chciał trochę konkurencję sobie ograniczyć  emotka
To tak niestety nie działa emotka
Taka ilość takich rowerów to konkursowe święto, nie codzienność. Większość grających miała marne pierwsze półrocze, więc tu się niektórzy mocno odbiją emotka  

gdybym ja wybierał,dałbym nagrode główną emotka emotka  

Ale że ktoś wydał 8 zł, by to napisać ,to jestem w szoku emotka  

1 nkba 0

rebelmen

#6512063 Napisano: 23.07.2018 09:07:29
babska napisał(a):

assal napisał(a):

Jedno z "haseł" w konkursie Redd Bull:
"Jak nie potraficie wymyślić hasła to się weźcie do roboty a nie głupie konkursy wymyślacie"  emotka
Ten tekst pokazuje dwie rzeczy: 1. moderator klika z automatu, 2. konkurs cieszy się olbrzymim zainteresowaniem i ktoś by chciał trochę konkurencję sobie ograniczyć  emotka
To tak niestety nie działa emotka
Taka ilość takich rowerów to konkursowe święto, nie codzienność. Większość grających miała marne pierwsze półrocze, więc tu się niektórzy mocno odbiją emotka  

gdybym ja wybierał,dałbym nagrode główną emotka emotka  

Hasło wpada w ucho ha ha ha.I przyciąga na imprezę.
0 0

nkba

#6512064 Napisano: 23.07.2018 09:07:30
nkba napisał(a):

babska napisał(a):

Pewnie nie wydał tylko wklepał wymyślony nr par@gonu emotka
0 0

babska

#6512065 Napisano: 23.07.2018 09:12:17
nkba napisał(a):

No przecież emotka o ja naiwna!
1 nkba 0

rebelmen

#6512066 Napisano: 23.07.2018 09:13:34
nkba napisał(a):

nkba napisał(a):

babska napisał(a):

Ciekawe ile zgłoszeń było w 1 etapie?
1 nkba 0

bibeck

#6512070 Napisano: 23.07.2018 09:32:22
rebelmen napisał(a):

1426 emotka
0 0

babska

#6512071 Napisano: 23.07.2018 09:40:10
bibeck napisał(a):

rebelmen napisał(a):

1426 emotka

Nie gadaj, że liczyłeś...
0 0

bibeck

#6512072 Napisano: 23.07.2018 09:41:12
babska napisał(a):

bibeck napisał(a):

rebelmen napisał(a):

1426 emotka

Nie gadaj, że liczyłeś...

hasła są grupowane po 10, wystarczyło policzyć wszystkie dyszki i dodać resztkę emotka
2 agakaz2, venix 0

babska

#6512073 Napisano: 23.07.2018 09:43:06
To się domyśliłam...ale że Ci się dyszki chciało liczyć..;)

Moich tam było 5 (w tym jeden dubel)
0 0

rebelmen

#6512098 Napisano: 23.07.2018 10:56:04
babska napisał(a):

No to ludzie poszli ostro..
0 0

babska

#6512099 Napisano: 23.07.2018 10:58:20
rebelmen napisał(a):

babska napisał(a):

No to ludzie poszli ostro..

Bo ja zrozumiałam w regulaminie, że jak wygrasz jedną nagrodę to już koniec, do widzenia. Więc chciałam zwiększyć szanse.
0 0

kreatia

#6512102 Napisano: 23.07.2018 10:59:15
czy kociak słał maile z 17 tego?
0 0

asantesana

#6512115 Napisano: 23.07.2018 11:23:02
akaska napisał(a):

Normalnie jaja sobie robi obsługa facebooka spar. Mija 6  godz i zero odzewu. A rano posta dodali. Może ktoś jeszcze z zainteresowanych wyśle im zapytanie o konkurs? Może ruszy ich, jak dostaną wiecej wiadomości

A dzisiaj jest jakaś odpowiedź?
0 0

carissma

#6512116 Napisano: 23.07.2018 11:26:29
Napisałam do nich wczoraj na messenger i cisza, mimo że odczytali.
0 0

konkurs14

#6512126 Napisano: 23.07.2018 11:31:33
Z tym konkursowym Czerwonym Bykiem na plecach Biedronki to prawdziwe szaleństwo - czytając hasła i to tylko te z ostatniej niedzieli dochodzę do wniosku, że wiele osób tworzyło je po spożyciu ... Red Bulla oczywiście emotka Emanuje z nich głownie "adrenalina" i "endorfina", mnóstwo wierszyków, mnóstwo tych samych osób - ciężki i żmudny emotka (a wręcz nudny) będzie wybór, żeby z podobnego wybrać niepodobne, i do tego z duuuużej ilości zgłoszeń. Oby organizator w wyborze haseł nie poszedł na skróty i nie zainspirował się serialem "Alternatywy 4" emotka (odc. pt. "Przydział"), w którym przedstawiciel mediów wyręczył urzędników emotka i szybko uporał się z utworzeniem listy emotka osób, którym "należy" się długo oczekiwany przydział mieszkania. Kto oglądał ten wie, kto nie oglądał, niech obejrzy emotka .
0 0

magie1982

#6512134 Napisano: 23.07.2018 11:45:50
konkurs14 napisał(a):

Z tym konkursowym Czerwonym Bykiem na plecach Biedronki to prawdziwe szaleństwo - czytając hasła i to tylko te z ostatniej niedzieli dochodzę do wniosku, że wiele osób tworzyło je po spożyciu ... Red Bulla oczywiście emotka Emanuje z nich głownie "adrenalina" i "endorfina", mnóstwo wierszyków, mnóstwo tych samych osób - ciężki i żmudny emotka (a wręcz nudny) będzie wybór, żeby z podobnego wybrać niepodobne, i do tego z duuuużej ilości zgłoszeń. Oby organizator w wyborze haseł nie poszedł na skróty i nie zainspirował się serialem "Alternatywy 4" emotka (odc. pt. "Przydział"), w którym przedstawiciel mediów wyręczył urzędników emotka i szybko uporał się z utworzeniem listy emotka osób, którym "należy" się długo oczekiwany przydział mieszkania. Kto oglądał ten wie, kto nie oglądał, niech obejrzy emotka .

A co złego w adrenalinie i endorfinie? Ja jak coś piszę na konkurs to często nawiązuję do biologii i chemii, które są typowe dla mojego wykształcenia. Nie przeglądałam galerii, aż muszę zerknąć, czy jest ich aż tyle. Ps. wysłałam tylko jedno hasło....Aha i Red Bulla nie piję tak jak i innych energetyków, stąd pewnie aż jedno moje zgłoszenie emotka
0 0

konkurs14

#6512137 Napisano: 23.07.2018 11:51:53

A co złego w adrenalinie i endorfinie? Ja jak coś piszę na konkurs to często nawiązuję do biologii i chemii, które są typowe dla mojego wykształcenia. Nie przeglądałam galerii, aż muszę zerknąć, czy jest ich aż tyle. Ps. wysłałam tylko jedno hasło....Aha i Red Bulla nie piję tak jak i innych energetyków, stąd pewnie aż jedno moje zgłoszenie emotka

Absolutnie i ja nic złego nie widzę w adrenalinie i endorfinie, ale jak to zwykle bywa (podchodząc medycznie do tematu) - nadmiar może zaszkodzić emotka
0 0

magie1982

#6512138 Napisano: 23.07.2018 11:52:33
konkurs14 napisał(a):

Absolutnie i ja nic złego nie widzę w adrenalinie i endorfinie, ale jak to zwykle bywa (podchodząc medycznie do tematu) - nadmiar może zaszkodzić  emotka

żebyś się nie zdziwił emotka
0 0

edzia21

#6512139 Napisano: 23.07.2018 12:01:21
magie1982 napisał(a):

konkurs14 napisał(a):

Lepsza już ta endorfina i adrenalina... niż plagiaty haseł z innych konkursów, których jest sporo. http://mmp24.pl/a...o-silnika-case-study Hasło Pani Elżbiety z tego konkursu jest nadal mocno "eksplorowane" - zgłoszenia z 22.07
To przykre i żałosne, że ludzie nie mają pomysłów na proste zadanie i muszą kraść.