Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: michalr
gargi
Postów 568
Data rejestracji 06.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: aniaaaa
dostałaś może przesyłkę listową?
madzia34
Postów 1740
Data rejestracji 23.11.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 14
jeszcze czekam
przejs
Postów 62
Data rejestracji 16.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
maribog
Postów 1022
Data rejestracji 27.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
emilka211288
Postów 424
Data rejestracji 29.11.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no to sobie poczekam
Gość: ivisia
po zaznaczeniu Statoil - odpadłam
Gość: kamila10001
monika1985monik
Postów 1415
Data rejestracji 08.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja po zaznaczeniu Orlenu
Gość: katjen27
Poza tym dzisiaj dostałam ankietę 'Napoje' za 198 punktów. Udało się - są moje
Pytają, czy pije się Pepsi-Colę, Coca-Colę, napoje energetyczne, kawę gorącą i inne napoje typu Cola.
Ja potwierdziłam większość typu Cola, kawę i energetyczne. No i poszło dalej.
Długaśna ta ankieta - garnek w tym czasie przypaliłam z częścią obiadu...
Gość: aniaaaa
ziolko
Postów 10403
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
problem techniczny
jakiś bład 33, napisałam do nich, ale wątpię, cy to coś da ;/
jak chciałam wejść ponownie z linka, to miałam info, że mój profil nie odpowiada i dają mi 10 punktów
kpina jakaś
Gość: taleksander
to tylko pomyłka w Klubie. U mnie też tak zalinkowane, ale normalnie weszłam na smyk.com i zrobiłam zamówienie. Tylko pamiętaj, że to nie jest kod rabatowy, tylko ekarta, wybiera się już na samym końcu sposób płatności i wpisuje dopiero kod ekarty. Ja się mordowałam pół dnia, bo wpisywałam w kod rabatowy i program krzyczał, że niepoprawny. No, ale przefarbowałam się w weekend na blond, więc...
Gość: katjen27
Dziękuję za naprowadzenie
calliope
Postów 1900
Data rejestracji 03.08.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
karkocka
Postów 3883
Data rejestracji 16.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
A wiecie jak długo ważne są te kody ?
Zrobię zakupy w Carrefour, Tesco, Superpharm, Netto, Auchan, Kaufland, Hebe, Drogeria Natura, Stokrotka, Lidl, Biedronka, Żabka, Pepco, Rossmann, Odido, Lewiatan, Piotr i Paweł,, TOYS\'R`US, BP, Orlen, Delikatesy Centrum, Inmedio, Circle K, DUKA ...
Gość: taleksander
jeśli załadujesz ekartę na stronce np. dziś, to ważna będzie przez rok, czyli do 9.11.2013
Gość: michalr
Zaraz zaraz czegos tu nie rozumiem we wtorek 13 listopada zrobia dopiero wysłykę.
I my nie protestujemy - w kulki se lecą czy co. TO ich żaden regulamin nie obowiązuje. Chyba zasady sa - uczestnicy ich przestrzegają - czyli z tego wniosek że nie ma znaczenia kiedy nagrode sie zamówi bo i tak przyśla wg uznania.
Mało profesjonalne to GFk - a co wy o tym sądzicie
ziolko
Postów 10403
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
a do zdobycia było 198
kpina
pisałam do nich i na razie cisza