GFK

Gość: titina

#5594066 Napisano: 24.02.2013 16:37:54
a u mnie nie, za duo chętnych emotka Tylko 10 pkt. wpadło emotka
0 0

kajeczka

#5595324 Napisano: 25.02.2013 18:43:43
sprzęt elektroniczny: 63 pkt emotka
0 0

koper

#5595737 Napisano: 26.02.2013 10:08:38
Wczoraj miałam ankietę "przekąski" (o orzeszkach) miała być za 129 pkt. Skończyłam ją, pojawił się komunikat, ten co zawsze, "dziękujemy bla bla bla do Twojego konta doliczyliśmy 0 pkt"
Zalogowałam się wczoraj, logowałam się dzisiaj, i na moim koncie po ankiecie nie ma śladu (punktów oczywiście też nie). A jak wchodzę z link z maila to mam komunikat, że w tym badaniu wzięłam już udział...
emotka
0 0

linka132

#5595742 Napisano: 26.02.2013 10:17:23
Dziewuszki jak byscie sie zastanawiały nad wyborem nagrody to moge Wam cos polecic: Golarka męska idealnie nadaje sie do golenia nóg u kobiet;D- czytałam kiedys na forum ze dziewczyny kupuja meskie golarki bo golą dokładniej ale wziełam ją tak bez przekonania jednak wczoraj dotarła i jestem nia zachwycona;)
0 0

merynosek

#5595759 Napisano: 26.02.2013 10:38:25
Koper napisz do nich, ja miałam podobną sytuację, po kilku wymianach @ z nimi doliczyli mi punkty emotka
0 0

mahuska

#5597020 Napisano: 27.02.2013 13:49:16
własnie dostałam @

Szanowna Pani,

Wysłaliśmy niedawno do Pani zaproszenie do badania dotyczącego zimnych napojów. W tym badaniu znalazła się nieprawidłowa informacja o średnim czasie wypełnienia ankiety, trwała ona dłużej niż deklarowała to informacja w mailu i na stronie Klubu GfK.

Serdecznie przepraszamy za ten błąd, jednocześnie chcielibyśmy poinformować, że w ramach rekompensaty na Pani konto zostało dodane 200 dodatkowych punktów za zakończenie tej ankiety.

Pozdrawiam
Kierownik Klubu GfK
0 0

Gość: trampek

#5597021 Napisano: 27.02.2013 13:49:22
Szanowna Pani,

Wysłaliśmy niedawno do Pani zaproszenie do badania dotyczącego zimnych napojów. W tym badaniu znalazła się nieprawidłowa informacja o średnim czasie wypełnienia ankiety, trwała ona dłużej niż deklarowała to informacja w mailu i na stronie Klubu GfK.

Serdecznie przepraszamy za ten błąd, jednocześnie chcielibyśmy poinformować, że w ramach rekompensaty na Pani konto zostało dodane 200 dodatkowych punktów za zakończenie tej ankiety.

Pozdrawiam
Kierownik Klubu GfK

dzisiaj dostalam emotka
0 0

Gość: eevaa88

#5597029 Napisano: 27.02.2013 13:56:52
trampek napisał(a):

Szanowna Pani,

Pozdrawiam
Kierownik Klubu GfK

dzisiaj dostalam emotka

U mnie to samo emotka
Gdybym wiedziala to bym nie zamawiala dzis doladowania z playa, z tymi dodatkowymi 200 punktami moze by sie uzbieralo na cos lepszego a tak to znowu dlugo poczekam az sie cos uzbiera.

Jednak i tak super. Rzadko bardzo dostaje ankiety wiec te punkciki sa bardzo mila niespodzianka emotka
0 0

dochaaa

#5597052 Napisano: 27.02.2013 14:20:51
"Witam i zapraszam do wypełnienia naszej ankiety.
Temat dzisiejszego badania: sprzet elektroniczny
Liczba punktów, którą Pani otrzyma na konto za wypełnienie ankiety: 63.
Jeśli okaże się, że w tym badaniu szukamy osób o innej charakterystyce, otrzyma Pani 10 punktów.
Ankieta zajmie około 10 minut i potrwa do wtorku, 23 lutego."
Pomijając fakt że tego maila dostałam wczoraj i po kliknięciu w link wyświetlił mi się komunikat że jest jakaś awaria i żebym spróbowała później. Pewnie zrobiłam to ale badanie zostało juz zamknięte emotka emotka
0 0

cudaczek121

#5597073 Napisano: 27.02.2013 14:35:25
dochaaa napisał(a):

Jeśli okaże się, że w tym badaniu szukamy osób o innej charakterystyce, otrzyma Pani 10 punktów.
Pomijając fakt że tego maila dostałam wczoraj i po kliknięciu w link wyświetlił mi się komunikat że jest jakaś awaria i żebym spróbowała później. Pewnie zrobiłam to ale badanie zostało juz zamknięte emotka emotka

miałam podobną sytuację.Kazali wypełnić ankietę dzień później,po czym okazało się,że zamknęli ankietę emotka
0 0

wanderlust

#5597084 Napisano: 27.02.2013 14:40:26
mahuska napisał(a):

własnie dostałam @

Szanowna Pani,

Pozdrawiam
Kierownik Klubu GfK

I u mnie emotka
0 0

dochaaa

#5597135 Napisano: 27.02.2013 15:20:01
cudaczek121 napisał(a):

dochaaa napisał(a):

miałam podobną sytuację.Kazali wypełnić ankietę dzień później,po czym okazało się,że zamknęli ankietę emotka

ehh no co to za podejscie do "klienta" emotka
0 0

cudaczek121

#5597184 Napisano: 27.02.2013 16:02:44
dochaaa napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

dochaaa napisał(a):

ehh no co to za podejscie do "klienta" emotka

no nie!To jest szczyt wszystkiego emotka Dostałam dziś ankietę Badanie kosmetyków za 231 punktów.Ankieta nagle przerwana prawie pod koniec.W profilu mam jako nieukończoną, a jak wchodzę w link do ankiety wprost z maila, to mnie po angielsku przepraszają,ale już rzekomo ukończyłam to badanie emotka emotka
0 0

Gość: alis27

#5597229 Napisano: 27.02.2013 16:54:39
a ja w ogóle od ponad 3-mięsiecy nie mam ankiet:(
0 0

Gość: bisbalka

#5597308 Napisano: 27.02.2013 18:21:15
Cytat dochaaa :
Cytat cudaczek121 :
Cytat dochaaa :
Pomijając fakt że tego maila dostałam wczoraj i po kliknięciu w link wyświetlił mi się komunikat że jest jakaś awaria i żebym spróbowała później. Pewnie zrobiłam to ale badanie zostało juz zamknięte

miałam podobną sytuację.Kazali wypełnić ankietę dzień później,po czym okazało się,że zamknęli ankietę
ehh no co to za podejscie do "klienta"

no nie!To jest szczyt wszystkiego Dostałam dziś ankietę Badanie kosmetyków za 231 punktów.Ankieta nagle przerwana prawie pod koniec.W profilu mam jako nieukończoną, a jak wchodzę w link do ankiety wprost z maila, to mnie po angielsku przepraszają,ale już rzekomo ukończyłam to badanie
------------------

mam dokladnie te sama sytuacje a punktow nie doliczylo, co teraz zrobic?
0 0

Gość: zuzola

#5597328 Napisano: 27.02.2013 18:45:28
koper napisał(a):

Wczoraj miałam ankietę "przekąski" (o orzeszkach) miała być za 129 pkt. Skończyłam ją, pojawił się komunikat, ten co zawsze, "dziękujemy bla bla bla do Twojego konta doliczyliśmy 0 pkt"
Zalogowałam się wczoraj, logowałam się dzisiaj, i na moim koncie po ankiecie nie ma śladu (punktów oczywiście też nie). A jak wchodzę z link z maila to mam komunikat, że w tym badaniu wzięłam już udział...
emotka

u mnie podobna sytuacja,
ankieta ukończona ,ale punkty niedodane,
w profilu mam tą ankietę ze statusem "ukończona"
napisałam im wiadomość,ciekawe czy odpiszą.
0 0

Gość: misiulka

#5597330 Napisano: 27.02.2013 18:47:10
a do mnie od kilku miesięcy to już żadne ankiety nie przychodzą emotka
0 0

cudaczek121

#5597389 Napisano: 27.02.2013 19:47:53
bisbalka napisał(a):

Cytat dochaaa :
Cytat cudaczek121 :
Cytat dochaaa :
Pomijając fakt że tego maila dostałam wczoraj i po kliknięciu w link wyświetlił mi się komunikat że jest jakaś awaria i żebym spróbowała później. Pewnie zrobiłam to ale badanie zostało juz zamknięte

miałam podobną sytuację.Kazali wypełnić ankietę dzień później,po czym okazało się,że zamknęli ankietę
ehh no co to za podejscie do "klienta"

no nie!To jest szczyt wszystkiego Dostałam dziś ankietę Badanie kosmetyków za 231 punktów.Ankieta nagle przerwana prawie pod koniec.W profilu mam jako nieukończoną, a jak wchodzę w link do ankiety wprost z maila, to mnie po angielsku przepraszają,ale już rzekomo ukończyłam to badanie
------------------

ja do nich napisałam przez formularz Kontakt.Zła jestem, bo brakuje mi dosłownie 13 punktów do suszarki do włosów.Gdybym pomyślnie zakończyła tą ankietę dzisiejszą, to miałabym ponad 900 punktów i po zamówieniu suszarki jeszcze by trochę punktów zostało na przyszłą nagrodę emotka
0 0

cudaczek121

#5597391 Napisano: 27.02.2013 19:49:41
misiulka napisał(a):

a do mnie od kilku miesięcy to już żadne ankiety nie przychodzą emotka

to może i lepiej- przynajmniej nie musisz się denerwować,że ciągle albo marne 10 punktów albo błąd w ankiecie pod sam koniec emotka
0 0

Gość: eevaa88

#5597439 Napisano: 27.02.2013 20:28:05
bisbalka napisał(a):

------------------

Jest ktos komu zaliczyli ta ankiete? Tez ja dostalam, ucieszylam sie ze kolejna ankieta w ciagu kilku dni a teraz nie wiem czy jest sens czas tracic na wypelnianie jej. emotka
0 0