Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: titina
kajeczka
Postów 3314
Data rejestracji 24.08.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
koper
Postów 2237
Data rejestracji 20.03.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zalogowałam się wczoraj, logowałam się dzisiaj, i na moim koncie po ankiecie nie ma śladu (punktów oczywiście też nie). A jak wchodzę z link z maila to mam komunikat, że w tym badaniu wzięłam już udział...
linka132
Postów 396
Data rejestracji 24.06.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
merynosek
Postów 1784
Data rejestracji 13.09.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mahuska
Postów 6330
Data rejestracji 25.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Szanowna Pani,
Wysłaliśmy niedawno do Pani zaproszenie do badania dotyczącego zimnych napojów. W tym badaniu znalazła się nieprawidłowa informacja o średnim czasie wypełnienia ankiety, trwała ona dłużej niż deklarowała to informacja w mailu i na stronie Klubu GfK.
Serdecznie przepraszamy za ten błąd, jednocześnie chcielibyśmy poinformować, że w ramach rekompensaty na Pani konto zostało dodane 200 dodatkowych punktów za zakończenie tej ankiety.
Pozdrawiam
Kierownik Klubu GfK
Gość: trampek
Wysłaliśmy niedawno do Pani zaproszenie do badania dotyczącego zimnych napojów. W tym badaniu znalazła się nieprawidłowa informacja o średnim czasie wypełnienia ankiety, trwała ona dłużej niż deklarowała to informacja w mailu i na stronie Klubu GfK.
Serdecznie przepraszamy za ten błąd, jednocześnie chcielibyśmy poinformować, że w ramach rekompensaty na Pani konto zostało dodane 200 dodatkowych punktów za zakończenie tej ankiety.
Pozdrawiam
Kierownik Klubu GfK
dzisiaj dostalam
Gość: eevaa88
U mnie to samo
Gdybym wiedziala to bym nie zamawiala dzis doladowania z playa, z tymi dodatkowymi 200 punktami moze by sie uzbieralo na cos lepszego a tak to znowu dlugo poczekam az sie cos uzbiera.
Jednak i tak super. Rzadko bardzo dostaje ankiety wiec te punkciki sa bardzo mila niespodzianka
dochaaa
Postów 1146
Data rejestracji 16.12.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Temat dzisiejszego badania: sprzet elektroniczny
Liczba punktów, którą Pani otrzyma na konto za wypełnienie ankiety: 63.
Jeśli okaże się, że w tym badaniu szukamy osób o innej charakterystyce, otrzyma Pani 10 punktów.
Ankieta zajmie około 10 minut i potrwa do wtorku, 23 lutego."
Pomijając fakt że tego maila dostałam wczoraj i po kliknięciu w link wyświetlił mi się komunikat że jest jakaś awaria i żebym spróbowała później. Pewnie zrobiłam to ale badanie zostało juz zamknięte
Małżeństwo w tym jest podobne do życia, że to pole walki, a nie grządka róż.
cudaczek121
Postów 6778
Data rejestracji 28.02.2006
Punkty karne 2
Konkursy dodane
miałam podobną sytuację.Kazali wypełnić ankietę dzień później,po czym okazało się,że zamknęli ankietę
https://poznaj.to/rejestracja?r=qYGwG
http://greenpanth...pl/?rf=fe7923290ef74
http://rejestracj...apros.htm?u=76199977
https://panel.dem...2421eee602a151c9a17/
wanderlust
Postów 843
Data rejestracji 30.12.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I u mnie
dochaaa
Postów 1146
Data rejestracji 16.12.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cudaczek121
Postów 6778
Punkty karne 2
Konkursy dodane
no nie!To jest szczyt wszystkiego
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
Gość: alis27
Gość: bisbalka
Cytat cudaczek121 :
Cytat dochaaa :
"Witam i zapraszam do wypełnienia naszej ankiety.
Temat dzisiejszego badania: sprzet elektroniczny
Liczba punktów, którą Pani otrzyma na konto za wypełnienie ankiety: 63.
Jeśli okaże się, że w tym badaniu szukamy osób o innej charakterystyce, otrzyma Pani 10 punktów.
Ankieta zajmie około 10 minut i potrwa do wtorku, 23 lutego."
Pomijając fakt że tego maila dostałam wczoraj i po kliknięciu w link wyświetlił mi się komunikat że jest jakaś awaria i żebym spróbowała później. Pewnie zrobiłam to ale badanie zostało juz zamknięte
miałam podobną sytuację.Kazali wypełnić ankietę dzień później,po czym okazało się,że zamknęli ankietę
ehh no co to za podejscie do "klienta"
no nie!To jest szczyt wszystkiego Dostałam dziś ankietę Badanie kosmetyków za 231 punktów.Ankieta nagle przerwana prawie pod koniec.W profilu mam jako nieukończoną, a jak wchodzę w link do ankiety wprost z maila, to mnie po angielsku przepraszają,ale już rzekomo ukończyłam to badanie
------------------
mam dokladnie te sama sytuacje a punktow nie doliczylo, co teraz zrobic?
Gość: zuzola
u mnie podobna sytuacja,
ankieta ukończona ,ale punkty niedodane,
w profilu mam tą ankietę ze statusem "ukończona"
napisałam im wiadomość,ciekawe czy odpiszą.
Gość: misiulka
cudaczek121
Postów 6778
Punkty karne 2
Konkursy dodane
ja do nich napisałam przez formularz Kontakt.Zła jestem, bo brakuje mi dosłownie 13 punktów do suszarki do włosów.Gdybym pomyślnie zakończyła tą ankietę dzisiejszą, to miałabym ponad 900 punktów i po zamówieniu suszarki jeszcze by trochę punktów zostało na przyszłą nagrodę
cudaczek121
Postów 6778
Punkty karne 2
Konkursy dodane
to może i lepiej- przynajmniej nie musisz się denerwować,że ciągle albo marne 10 punktów albo błąd w ankiecie pod sam koniec
Gość: eevaa88
Jest ktos komu zaliczyli ta ankiete? Tez ja dostalam, ucieszylam sie ze kolejna ankieta w ciagu kilku dni a teraz nie wiem czy jest sens czas tracic na wypelnianie jej.