Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: allice
I u mnie to samo
madziamck
Postów 366
Data rejestracji 29.10.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
madzia34
Postów 1740
Data rejestracji 23.11.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 14
i u meza tez:(
Gość: bestiazdolna
Please enter your authentication information.
id
o co im chodzi?
plus
- Ankieta zajmie około 20 minut i potrwa do niedzieli, 21 grudnia.
22 to imo sobota..
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
sylzab2294
Postów 4508
Data rejestracji 04.08.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
u mnie też
Gdy już myślisz, że wszystko się układa...Nagle w drewnianym kościele, kolejna cegła na Ciebie spada...
sylzab2294
Postów 4508
Data rejestracji 04.08.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
calliope
Postów 1900
Data rejestracji 03.08.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mam i ja
nareszcie mogłam zamówić ekartę do empiku
Gość: bestiazdolna
koki
Postów 548
Data rejestracji 01.05.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
moskala22
Postów 3518
Data rejestracji 04.07.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
u mnie, u męża i u siostry to samo
Zapraszam do rejestracji:
https://goodie.pl/kody/51JCDWAM
Hej! Kupuję z PayPo i płacę za 30 dni. Sprawdź, jakie to wygodne i odbierz kod o wartości 20 PLN na spłatę pierwszej transakcji. Zarejestruj się: https://paypo.pl/reg/?ref=KATARZYNAM183
https://reaktoropinii.pl/ref/aoiab
Gość: felinho17
u mnie też,napisałam do nich i taką odpowiedź otrzymałam
Szanowny Panie
Profil osób, które są zapraszane do badania zależy od celu badania i naszego zleceniodawcy definiującego kryteria, które powinna spełniać osoba uczestnicząca w badaniu. W badaniach nie ma złych i dobrych odpowiedzi - po prostu gdy badamy określone kategorie produktów czy marki, szczególnie ważne są opinie osób, które miały z nimi styczność - znają je, kupowały. Czasami w celach marketingowych zleceniodawcy definiują jeszcze bardziej szczegółowe kryteria, takie jak częstotliwość użytkowania, kupowania czy wiek, płeć lub miejsce zamieszkania etc. - zależnie od celu czy zdefiniowanej grupy docelowej zleceniodawcy. Dlatego też osoby, które założonych w badaniu kryteriów nie spełniają, nie odpowiadają na pytania kwestionariusza.
Gość: alis27
też tak miałam jak i większość osób
koper
Postów 2237
Data rejestracji 20.03.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
karkocka
Postów 3883
Data rejestracji 16.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Zrobię zakupy w Carrefour, Tesco, Superpharm, Netto, Auchan, Kaufland, Hebe, Drogeria Natura, Stokrotka, Lidl, Biedronka, Żabka, Pepco, Rossmann, Odido, Lewiatan, Piotr i Paweł,, TOYS\'R`US, BP, Orlen, Delikatesy Centrum, Inmedio, Circle K, DUKA ...
Gość: ladygryf
u mnie również
zuzkaa
Postów 290
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mega długa ta ankieta, ale punkty są
dochaaa
Postów 1146
Data rejestracji 16.12.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Małżeństwo w tym jest podobne do życia, że to pole walki, a nie grządka róż.
martul
Postów 1595
Data rejestracji 08.02.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
Gość: jua
emilka211288
Postów 424
Data rejestracji 29.11.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane