Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
paolka
Postów 1170
Data rejestracji 04.04.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
do ilu maili mozna na dzien z wp?
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Data rejestracji 23.10.2021
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ajć zapomniałam. Na wp założyłam sobie nowy adres jakiś miesiąc temu i też mi zablokowali administracyjnie po 2 dniach. Ale nie pamiętam ile @ wysłałam.
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja teraz też korzystam z dwóch kont z interii po tym jak mi na wp zawiesili. Wysyłam pól na pół.
paolka
Postów 1170
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale zmienilam cos w ustawieniach zeby sie nie zapisaywaly wyslane maile i wysylam dowoli
Gość: zakreconam
To kwestia szczęścia czy wyślesz 499 @ i sie nei zaiesi czy 300 i zablokuja konto. Jak odbiorca odbierze towjego maila od razu w spamie 1@=5@ . Kwestia tego jakimi programami odbiorcy dysponują.
Na o2 jest o tyle dobrze, że jak juz przekroczysz dobowy limit to ci po prostu o tym piszą i można spokojnie przejść na drugie konto:)
P.S. na WP też nie miałam zapisywania maili wychodzących
Gość: onnn21
Mi na o2 zablokowali skrzynke za spam, jakas firma musiała skarge wniesc, ale juz mam odblokowane konto i cała zawartosc była
fryz
Postów 2276
Data rejestracji 14.07.2005
Punkty karne 1
Konkursy dodane
nie lepiej wam zalozyc skrzynke na gmailu?? zadnych limitow, pojemnosc skrzynki ogromna, no i maile dochodza doslownie w sekunde, ja nie zamienilabym jej na zadna inna, pamietam jak kiedys na interii lub wp po wyslaniu ilus tam maili musialam pozniej wpisywac takie hasla jak np przy wysylaniu smsa z bramki orange przy kazdym mailu
2015:krem BB,
paolka
Postów 1170
Punkty karne 0
Konkursy dodane
fryz
Postów 2276
Data rejestracji 14.07.2005
Punkty karne 1
Konkursy dodane
www.gmail.com
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: rejv
Na gmail jest limit wysyłania wiadomosci
Nie ma tak łatwo:) a poza tym możesz wejść na konkursy-> nagrody gwarantowane. Tam chyba jakieś linki na koszulki są. A jak chcesz z gadzetów to sam się musisz napocić
Nie ma tak łatwo:) a poza tym możesz wejść na konkursy-> nagrody gwarantowane. Tam chyba jakieś linki na koszulki są. A jak chcesz z gadzetów to sam się musisz napocić
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
P.S. W temacie 80 @ narazie dziś wysłałam.
Jezeli jest ktoś kto chce adresy to prosze na PW, coś tam mam. NIE GWARANTUJE ŻE NADAL WYSYŁAJA.
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To teraz nastąpi zmasowany atak szarańczy na Twoje pw.
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane