Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: luko92
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Data rejestracji 23.10.2021
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Neor, ja wczoraj też tylko 100 bo musiałam na miasto a później na piwko.
Ale jeszcze znalazłam wczoraj 110 adresów i dopiero teraz je wyślę. Dzisiaj musze straty nadrobić.
Gość: audia4
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja wysyłam i w trakcie oglądam tv
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: nineczka17
mozna,mozna
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: zakreconam
Też dostałam paczusie od tej firmy. Ale mi przysłali ją w sierpniu. a w niej:
- 50 pocztówek w eleganckim pudełku (pocztówek chyba nikomu nie wyśle - są po prostu piękne)
- 2 torby do noszenia przez ramię : jedna zielona a druga pomarańczowa - też bardzo ładne i na pewno będę nosiła
- 54 naklejki z fotografiami z historii piłki nożnej
- 21 magnesów na lodówkę z artystycznymi fotami
- papirowa kolorowa harmonijka
- 8 kolorowych pocztówek
- artystyczny ktalog (np. modele origami, pocztówki do wyrywania i mnustwo ciekawych zdjęć)
Ta paka akurat przyszła z polski. Chociaż @ pisałam do zagranicznej firmy która ma po prostu u nas oddział. Pracownik tejże firmy już dawno do mnie dzwonił, że coś wyśle. Już nawet straciłam nadzieje na cokolwiek. Ale warto bylo czekać:)
Wszystko jednak zależy od tego by dostać się do firmy jak najszybciej
androm
Postów 2340
Data rejestracji 09.02.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: luko92
Gość: onnn21
Gość: zakreconam
Ostatnio zaniedbalam moja religię i moj Pan nie zsyła mi paczuszek.
Chyba trzeba zorganizować czarną mszę
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja dopiero zaczynam podajcie kilka dobrych wskazówek jak prosićo darmowe próbki lub gadżety
( za adresy również będę wdzięczna )
Gość: barbara1910
Gość: sheep1985
Gość: audia4
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A dlaczgo? Bo jak chodzi o UDW to już tak nie wysyłam. Każdy osobny do każdego odbiorcy.
Gość: nineczka17
Dzisiaj prześlemy jakąś małą niespodziankę prosimy cierpliwie
czekać
maly pozyty a cieszy
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pewnie że cieszy.
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429