Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: magi
Annecisko, Ty odnosisz sukcesw za sukcesem w ilościach powalających!!!!
Tak 3maj
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Data rejestracji 23.10.2021
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: kaczusia86
gratulacje
Gość: zakreconam
Wczoraj o 20:30 dowiedziałam się, że mam dziś egzamin na 10:00. Trzymajcie kciuki...
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A dzisiaj w porównaniu z dniem wczorajszym bardzo skromnie.
- 1 paczka: kalendarz ładny potrójny do powieszenia;
- 2 paczka: również kalendarz ładny potrójny do powieszenia;
- 3 paczka: fajny metalowy breloczek ze światełkiem (w komplecie w etui załączone 4 bateryjki), torba płócienna na chlebek, fajna smycz gruba do komórki i do kluczy.
Pozdrawiam zmagajacycvh sie z egazminami... jak miło jest juz byc po
fryz
Postów 2276
Data rejestracji 14.07.2005
Punkty karne 1
Konkursy dodane
nie martw sie u mnie tez sie zaczela
2015:krem BB,
mi8 też jednak zdarza sie poświęcać czas wlasnie na konki i @ kiedy inne obowiazki.. ale chwilowo sie 3mam. Pozdr.
Gość: monludki
No kilka dni się na forum nie udzielałam... ale prezenciki przychodziły.. Nie będę wszystkiego wypisywać tylko fajniejsze:)
- skórzane portfel, etui na pióra skórzane i brelok skórzany
- portfelik sportowy i łyżki do butów (moje pierwsze) smile.gif
- 20 toreb płóciennych ale takich ślicznych, niektóre mają bajkowe aplikacje:)
- 4 małe antyramy i po dwie biggrin.gifuża i średnia, 2 ramki drewniane, komplet do wyszywania: kanwa i i giełki
- 10 par skarpetek dla mojego maluszka:)
No to są produkty oryginalne firmowe.. a oprócz tego w ramach gadżetów dostałam trochę długopisów, maluśką maskotkę.. ale na maxa maluśkąsmile.gif 2 kubeczki.. Plakat z grą planszową, kości i karty, oo.. właśnie.. była taka kolekcja gumek do mazania:) pachnących w różnych kształtach zwierzątkowych.. Kalendarzyk na biurko, kilka katalogów.. i to na tyle:)
Gość: onnn21
-> Mini długopisik i podkładka pod mysz
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
paolka
Postów 1170
Data rejestracji 04.04.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
super kalkulator z dlugopisem i podkladka pod mysz
Gość: zakreconam
Ale to takim fuksem niesamowitym, że szok. Były cztary grupy i mi sie trafila jedyna na która potrafiłam odpowiedzieć
A tu wpadłam tylko na momencik- przywitać się i oblukać co dziś złowiliście. gonie spać (zarwana nocka za mną)
Stosunkowo udanej nocki życzę
Dobranoc
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A mnie dzisiaj listonisz obudził i do skrzynki musiałam lecieć.
- 1 paczka - breloczek plastikowy ze światełkiem, długopis;
- 2 paczka - długopis, katalog;
- 3 paczka - podkładka pod myszkę, 2 długopisy, 7 fajnych smyczy do kluczy przeróżniastych - w tym kilka z innych firm;
- 4 paczka - mapka regionu, magnesik, kalendarzyk kieszonkowy, fajna smycz do kluczy, balonik, pocztówki, ulotki.
Gość: morfela
torba płócienna z napisem wygodna torba
2 długopisy
2 zakładni do książek
2 plakaty
mapa.
Gość: nineczka17
dzis 2 pozytywy i jeden negaty bardzo mily
gratulacje wsztstkich zdobyczy Wszystkim!
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
fryz
Postów 2276
Data rejestracji 14.07.2005
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Kazdy kto zaglosuje na mnie i na annecisko79 na garnierze dostanie od nas 30 adresow na gadzety. Zapraszamy na PW
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane