Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: jegoeminencja
Mam ogromną prośbę:
przetłumaczyłby mi ktoś na angielski taki teksT:
Dzień dobry.
Zwracam się do Państwa z prośbą o przesłanie mi gadżetów Państwa firmy. Jestem kolekcjonerem gadżetów znanych i dobrych firm. Gadżet ten będzie dla mnie miłym wspomnieniem związanym z Państwa firmą.
Z niecierpliwością czekam na przesyłkę.
Z serdecznymi pozdrowieniami
---
Proszę Was
Gość: chochliczka
ja bym radzila cofnac sie do pierwszych stron tego watku
Gość: onnn21
Nie wymieniać się z nim na PW na adresy, nie wysyłac żadnych maili z jego adresów. Wiem, bo juz kilka osob oszukał na innych forach.
Gorąco ostrzegam!
U mnie:
Kilkanascie naklejek różnej wielkość i czapeczka
To tyle
fryz
Postów 2276
Data rejestracji 14.07.2005
Punkty karne 1
Konkursy dodane
a u mnie dzis jak narazie
i tak wlasnie konczy sie rozdawanie wszedzie swoich danych osobowych
2015:krem BB,
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Data rejestracji 23.10.2021
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A ja myślałam że dzis już nic nie dostanę bo listek był a tu kurier się pojawił. Do tej firmy napisałam 20 września i kazał mi się Pan przypomnieć na początku grudnia bo akurat projektowali nowe gadżety a ja oczywiście zapomniałam i dopiero przedwczoraj się przypomniałam i się opłacało:
- 4 smycze do kluczy fajne
- 4 długopisy
- 10 sztuk fajnych tatuaży
- śliczny czarny kubeczek
- dużo folderów
Gość: sandra1
Badura - Sekretariat <sekretariat@badura.pl>
Witam,
Niestety nie wysyłamy żadnych gadżetów, (są to głównie odpłatne
art.reklamowe ze względu na ich duży koszt.)
Pozdrawiam
Ostatnio rzadko się wymieniam -,-, a jak się wymieniam to tylko te namiary daję z których coś dostałem.
Fryz - i jak wpadł ci jakiś kandydat w oko?
No niestety słabo
No i dziś wygrana zawieszki i kolczyków z okazjii zbliżających sie walentynek
Pozdrawiam
fryz
Postów 2276
Punkty karne 1
Konkursy dodane
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
- 1 paczka - śliczna torba w maki zapinana na ekspres
- 2 paczka - notes kartkowy, podkładka korkowa pod szklanki, smycz do klyczy niebieska, śliczny niebieski długopis
- 3 paczka - 3 długopisy, 2 zapalniczki zwykłe czerwone, 1 zapalniczka w kształcie gaśnicy, 2 małe kalendarzyki do postawienia
fryz
Postów 2276
Punkty karne 1
Konkursy dodane
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: slawop
A u mnie dzisiaj skromnie :
- ulotki o euro 2oo8
- z miasta przypinka , pocztówki
- 2 autografy.
;)
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To chyba nie ten wątek raczej.
Gość: nineczka17
super!
gratulacje!
Gość: wirginia
paolka
Postów 1170
Data rejestracji 04.04.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
- notes kalendazrowy , smycz i dlugopis i mozliwe ze jeszcze cos bo byla dziura w kopercie