Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: slonkotg
ciekawe czy ktosik mnie jeszcze tutaj pamieta
ale mimo wszystko sie pochwale... ostatnio pan listonosz przyniosl mi sliczna niebieska koszulke polo ze smycza i dlugopisem
buziaki cieplutkie
Gość: michcio94
Interesują mnie przedewszystkim kubki, smycze, długopisy itd.
Prosze PW
Z góry thx
Gość: trikmenkonior
Gość: selena
Gość: maluszek
3 długopisy pewnych miast
1 breloczyk
2 smycze z logo miasta,
2 z logo dobrych marek samochodowych
5 smyczy jednej firmy zajmującej się finansami..
2 teczki na dokumenty
2 okładki na dookumenty
2 balony
3 plany miasta
1 flaga (taka mała na słomce)
kilka folderów reklamowych
płyta CD z opisem miasta i scieżkami rowerowymi i innymi rzeczami turystycznymi.
2 ksiażki
i to na tyle. i musze przyznać 100% racje tym którzy są na forum juz jakis czas i mowia aby nie podawac do ogolnej informacji firm które cos wysylaja, bo w sumie jak by każdy z Nas wyslal tam meila to raczej nikt by nic nie dostal a ide o zaklad ze każdy by wsylal.nie ukrywam że ja też
Gość: onnn21
Pozdro
Gość: hekatee20
Gość: milena24nt
Witam!
Jeszcze się w to bawisz???
U mnie dzis dwie beznadziejne paczki
Mapa, torba na prezenty, reklamowka, papier firmowy
Dwa małe notesiki, smycz, długopis, jakas płyta cd, makulatura
pzdr
Czesc Milena ;d No pewnie, że jeszcze sie bawie
Gość: selena
Gość: puchiko
-> makulatura od Parku Wodnego
-> Dwa katalogi, odswiezacz powietrza i długopis od KOLO
-> Gruby notesik, otwieracz do butelek, długopis, naklejki, plan miasta i jakis przewodnik
-> Dwa skorzane breloki - juz kiedys od nich to dostałem.
To tyle jak narazie
Gość: hekatee20
Ciao
Gość: gg505
U mnie wczoraj była paczka dostarczona przez UPC
-> Duzy notes
-> 3 podkladki pod mysz
-> olowek z lalka na koncu
-> trzy drewiane zostaje z zaczepem na papier ( zabka i biedronka)
-> zakladka drewniana do zaznaczenia stron w ksiazce
-> smycz
-> długopis
-> kubek - metalowy
-> latarka z 7 diodami - brelok
-> latarka budowlana z trzema pasami na głowe - ma 4 funkcje swiecenia ( 7 diod)
-> rózne breloki
-> czapka
To tyle:)
Gość: justinax
-> Zegar scienny ( metalowy, kwardatowy0
-> segregator
-> notesy a4
-> smycze
-> długopisy
-> miarka budowlana i olowek