Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: dominicq
Znalazłem świetną stronkę której ideą jest wymiana gier, aktualnie za rejestrację otrzymujemy 100pkt które możemy wymienić na darmową grę (a jest z czego wybierać)
Link na stronę
http://www.goozex....asp?idr=51398842981
(Jest to mój Reflink, czytałem że jak się nie da poleconego to się nie dostaje 100pkt ale to raczej bujda, wchodźcie z refa raczej z uprzejmości
W formularzu trzeba podać wszystkie dane, jeśli nie ma poleconego prosiłbym o wpisanie dominic0, na samym dole zaznaczcie krzyżykiem I preffer to enter my address now... i wpiszcie swój poprawny adres.
Jeśli wszystko wypełniliście odbierzcie e-mail potwierdzający i wybierzcie sobie DARMOW¡ grę za 100pkt.
W większości gry będą z Wielkiej Brytanii, za przesyłkę nic nie płacicie
Pozdrawiam!
Gość: trikmenkonior
To i tak średnie zabezpieczenie
Gość: michcio94
Gość: pawel1615
Gość: finessa
Gość: krzyszu
no mi tez pokazał się komunikat że już niemogę zamówić na mój adres i na moją rodzine. Ale sposób sie znalazł
Gość: trikmenkonior
jest sposób jest
Gość: onnn21
U mnie ostatnio spory kube, dlugopis i smycz, wszystko w kolorze niebieskim
zapraszam do sygnaturki
http://www.forumo...=7298&#entry7298
czy, żeby zamówić trzeba być pełnoletnim ? bo nie widze żadnego regulminu
i w jakim czasie przesyłaja ?
już wiem, że nie moge, bo po wysłaniu pojawiły się błędy
sory, że tyle postów po sobie
Gość: knajmrodzki
polecam mozna wygrac wiele cennych nagrod, za kazde zaproszenie dostaje sie 20 punktow a kto uzbiera najwiecej zdobya laptopa. oprocz tego sa mp3,bony o wartosci ok 100zl i wiele innych nagrod!!!
Od neti i biedronki dostalem gadzety
annb
Postów 4836
Data rejestracji 25.06.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 21
też polecam,a co
Codzienny klik
Gość: krzyszu
Gość: tedance
Nadrobisz pazernością na coś innego
U mnie dzisiaj kilka przesylek
-> katalogi, naklejki, różne piny, popekany długopis
-> smycz i długopis - w kolorze zielonym
-> pocztowki, brelok, medal - bardzo fajny, plyta i kolorowanka wraz z czytanką dla dziecka
-> długopis, notes i pocztowka
-> doladowanie SIMPLUS 30 Z GFK - zapraszam do stopki
Plus do tego dwa awiza
http://www.forumo...amp;st=140#entry7333
Gość: finessa
mi z biedronki przyrrzneli głupa, że niby nigdy żadnych gadżetów nie mieli,a z netii że obecnie nie dysponują, jestem zdesperowana xD na dodatek jeszcze listek u nas nie chodził, a czekam na kilka paczek
Gość: remik1985