Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u mnie wielka cisza
Gość: trikmenkonior
może nie wysyłają maili tylko od razu wyślą jedzenie
jakie dane kota podaliście ?
Gość: onnn21
Gość: onnn21
Gość: vectra123
Dziękujemy za rejestrację w Wielkim Badaniu Stanu Zdrowia Kotów 2009.
Spośród kilku tysięcy zgłoszeń do badania zostało wybranych 550 kotów grupy podstawowej. Niestety, zgłoszony przez Ciebie kot o imieniu GUCIO nie dostał się do tej grupy!
Nie oznacza to jednak że udział Twojego kota w badaniu jest niemożliwy! Wręcz przeciwnie!
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja nie mam ani potwierdzenia o zakfalifikowaniu sie ani o nie zakfalifikowaniu a kiedy sie rejestrowaliscie ?
pierwszego dnia chyba ?
fryz
Postów 2270
Data rejestracji 14.07.2005
Punkty karne 1
Konkursy dodane
2015:krem BB,
Gość: cocunia
Gość: opal1977
to samo dostałam
Gość: kotek11
ja tez nie mam zadnej info ... patrzylam teraz ze rejestrowalam sie 4 maja
Gość: przemxx
KochamKoty
Postów 282
Data rejestracji 02.05.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
miałem dwa konta i żadne nie dostało nic
Nikt narazie chyba tego nie wygrał od nas
Gość: alis1955
Gość: alis1955
Odnośnie kota i karmy z puriny to chyba dostawały tylko koty, ktore najwcześniej się zarejestrowały, tj. pewnie pierwszych 550
Gość: madzior88
sprawdzone to?
zuzkaa
Postów 290
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: madzior88
sorry chodziło mi o to czy sprawdzone